Pereiti prie turinio

WJ reduktoriaus reguliavimas


DxD

Rekomenduojami pranešimai

prieš 9 valandas, DxD parašė:

O kokia pasta naudojai, žymėjimui?

Tokia kokia buvo rem komplekte. Pirkau is https://eastcoastgearsupply.com/i-126970-dana-30-tj-wj-master-install-kit.html

Aisku plius irankius nusipirkau, du mikrometus(viena kaip pirstas eigai matuoti, kita reguliavimo sajbu stori), svytuoklini dinamometrini rakta. Pasiemiau dar set up bearings(pasiemiau visus 4, bet idejo tik carrier bearingsus), jie visai nereikalingi buvo, nes reguliavimo sajbos cia dedasi is isores, o ne po guoliais.

Pritruko man reguliavimo sajbu iki idealo, nes tilte buvo tik po viena saiba is kiekvienos puses, tai komplekte esanciu neuzteko. Padariau, taip kad labai mazas liuftas isejo, snt minimumo. Tai kad geriau uzsakyk sau daugiau reguliavimo sajbu.

 

Viskas gan paprasta, jokios aukstosios matematikos. Tiesiog biski kruopstumo. O ar 0.1m ar 0.1cm ar 0.1mm ar 0.001 inch jokio skirtumo, skaiciai yra skaiciai, jei turi kuo jos pasimatuot.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Uch😊 turėjau xj priekini vezia i Kauną, dahuja pinigų gavosi😊  galinis kaukė, ai galvoju pats pasidarysiu, pasikeiciau guolius ir viska sustaciau atgal kaip buvo, ir ledas, nei kaukė nei leido salnikai...gal tiesiog pasiseke.. dabar reikia terracanui galiniui pasikeist guolius, tai net nezinau ka daryt, ar tiesiog pakesti guolius ir fsio...iš kur gauti reguliavimo šaibu... Nepamirskim gniuždymo ivores...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
prieš 3 valandas, duch parašė:

Jei tik tilto guolius keiti, tai paprastai reguliavimo nereikia. Jie keičiasi pora, tuomet reikia. Svarbu naudoti naujas deformuojamas įvores.

Satelitai pabirėjo. Visus vidurius iš kito tilto dėjau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...
  • po 8 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.