Pereiti prie turinio

Kia sorento 103 kW 2.5


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,Kia Sorento po galvos pakeitimo,pagazavus meta šviesų dūmą,tepalo kvapas,kas turi minčių ką tikrinti,kokiu būdu sužinoti gedimą,turbinos ašelė nekliba atrodo ant geros,nuėmiau išmetimo kolektorių tai matėsi tepalo iš trijų cilindrų,galva keitė geras meistras,šlifavo irgi firma,variklis dirba be pašalinių garsų,kuriasi gerai,pirkau auto su trūkusia galva bet net su trūkusia galva nedūmijo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra ( https://pigu.lt/lt/autochemija/verylube-anticarbon-degimo-nuosedu-kokso-salinimui?id=19179945 arba https://xado.lt/automobili-chemija/varikli-priemon-s/ac-raskoksovka-porshnevih-kolets/antikoks ) bet dažniausiai ana tepalinių nepasiekia . Efektingiausias būdas ardyt ir žiūrėt kas ten negerai , labai dažnai būna kad netik kad kokso pilni bet ir patys žiedai ūkiškai padilę.

Redagavo Dėdė Klevas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet pastebėjau kad važiuojant nedūmija,net ir užspaudus gazą,tik dirbant ant laisvų ir paspaudus gazą,specialiai važiavau paskui jokio kvapo ar dūmo,tik padirbus ant laisvų paspaudus gazą išmeta baltų su tepalo kvapu dūmų,iš matuoklės kai pašyla taško tepalą,alsuoklis neužsikišis

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.