Pereiti prie turinio

šakinis krautuvas


Mastino

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Prie ukio reikia sakinio krautuvo. Niekada nebuvom susidure su jais, gal kas gali ka patarti koki geriau prikti. Siaip bus gana retai naudojamas, tik kartais. Pagrindiniai reikalavimai butu, kad keltu 2,5-3t ir butu labai gerai, jei ta sake issikeltu kokius 3-4 metrus i virsu. 

Gal yra niuansu ko reiketu vengti ar kaip tik ieskoti? (Pvz kaip su sena zolepjove, jei jos ratai sukasi nuo hydrosiurblio, tai geriau nepirkti, nes susidrozia hydroelementai ir net i kalna neivaziuoja, o siurblys kainuoja daugiau, nei visa zolepjove..) 

Tai su sitais gal irgi kazkas panasaus? Biudzetas +/- 3000€ arba max 6000€ 

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ziurint kokio tipo tu ieskai.

jei sneki apie tuos su strelem , 2.5-3t tai daug. su normaliu krautuvu gipso palete, kuri iki 2t buna priklausomai nuo dydzio ir rusies, jau riba. i auksti dar kelia, o per strele istiesti jau nebeleidzia. ant istiestos streles buna max 700-1.5t.

kiek as vazinejes tai kazkaip man smagiausi jcb, ir nesvarbu senesnis ar naujesnis. savo daro ir manitou, ir kiti, bet kazkaip man nesmagus. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As siaip apie toki galvoju, kad galeiciau dar i kiema isvaziuoti. Ten tie kur su mazais ratukais, tai manau netinka kaimui, ten zeme minksta, po to bus reikalu ji istraukti toki sunku. 

Va sitas tipo kelia 3,5t, o pats 5,5t sveria, ir ta sake 3,8m i virsu eina. Ka manote?

 

h6.jpg

h5.jpg

h4.jpg

h3.jpg

h2.jpg

h1.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kažkada su panašiu dirbau, tai žiemą su jais beda budavo, tik i pusniuka kur įvažiuoji ir turi kazkas traukti. O jeigu minkstas gruntas pas tave tai nežinau kaip seksis su juo dirbti,nes mano nuomone tu su juo pavarksi. Aš kaip tik ir dirbau su Heden firmos kratuvu, aisku jau praejo apie 10 metu nuo to laiko,bet ir toki modelį vairuoti teko kaip tavo foto. Manau reikia atkreipti dėmesį i strėlės būklę, kad nebūtų per didelis laisvumas,nes keliant į didelį aukštį nesmagu labai sedeti. O daugiau net nesugalvoju taip greitai. Jeigu kas klausk gal dar kažką prisiminsiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Andriau, šarnyrinis neturės kėlimo aukščio. Jis žvyrui šiūpeliuot.

 

Romai, paieškok Toyota 5t. Bent ant dalių sutaupysi.

 

Esmė ta, kad krautuvą keičia tada, kai jis visiškai sunaudotas.

Pizdauskas būna ir strėlėms, ir hidraulinėms transmisijomis, ir hidrosiurbliams.

Toyota ilgaamžiškiausi ir santykinai nebrangiai remontuojami.

Patys baisiausi daiktai yra Clark ir Hyster.

Redagavo Jeep-V8
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Yra ir baisesnių. Toyotas kadaise Alytaus medvilnės kombinatas naudojo tai meistrelis krautuvų pasakojo kad liux laiko. Linde dar seni geri buvo. Perkant į dėžę dar dėmesį atkreipt reiktų ir nepirkt tų naujasnių su džoistikais ba dažnai genda ir brangi priežiūra gaunasi, nu kaip su visureigiais kuo senesnis tuo geresnis

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

su tokio tipo as nedaug dirbes, bet kiek pastebejau, nulipi nuo betono pagrindo ir sedi. labai staigiai smenga iki pomidoru net tuscias.  kai pora syk iklimpau, tai grunto pradejau bijot kaip velnias kryziaus.

prie ukio daug naudingesnis daiktas yra strelinis. manevringumas visai kitas, kai turi 4x4 plius gali perjunginet kad suktus ratai i priesingas puses ar paraleliai, ar galas blokuotas, tai i bet kokias skyle isispraudi. jam gali n+k uzduociu prisigalvot. bet jie jau prasideda neaisku kokio stovio nuo 6eu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mus jis bus naudojamas pagrinde viduje garaze, o ten labai mazai vietos. Del to labai didelis netinka. Bet ir noretusi, kad galetum ir i kiema isvaziuoti is darzines. Tie visi sarniriniai 4x4 ar streliniai kainuoja labai daug. Mums jis reikalingas kaip hobby pagalbininkas, del to 15-20€ nenorim investuoti, dar prisideda ir dideli ismatavimai.

Bandysim ieskoti Toyota 5t  :cheer:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.