Mano vardas greitis Sukurta Gruodžio 9, 2019 Dalintis Sukurta Gruodžio 9, 2019 Sveiki , kas galetu tiksliai pasakyt 2.8 super selecto razdatkes grandines koda ? Tinka nuo kitu raztakiu pajero ? ar butent nuo super selecto ieskot reikia? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tadas2 Atrašyta Gruodžio 9, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 9, 2019 Kodas MB936280,dar tinka nuo 3,5 benzo super select.Nuo kitu netinka. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vytis Atrašyta Gruodžio 10, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 10, 2019 turiu razdatke nuo 3,5 benzo 867142267 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arvydas77 Atrašyta Gruodžio 12, 2019 Dalintis Atrašyta Gruodžio 12, 2019 Sveiki , kas galetu tiksliai pasakyt 2.8 super selecto razdatkes grandines koda ? Tinka nuo kitu raztakiu pajero ? ar butent nuo super selecto ieskot reikia?turiu razdatkę,su dėže arba be jos.kaina sutarim Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mano vardas greitis Atrašyta Sausio 4, 2020 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2020 turiu razdatkę,su dėže arba be jos.kaina sutarim Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mano vardas greitis Atrašyta Sausio 4, 2020 Autorius Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2020 Parasyk numeri savo Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arvydas77 Atrašyta Sausio 5, 2020 Dalintis Atrašyta Sausio 5, 2020 Parasyk numeri savopavėlavai,jau išvyko i Alytų Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dariusss Atrašyta Kovo 23, 2020 Dalintis Atrašyta Kovo 23, 2020 Sveiki, pas mane Pajero Sportas 2006, 2,5dizeliuks. Įjungus 4varomus kai didesnė apkrova pasigirsta traškėjimas (lyg kažkas peršokinėtu) . Čia razdatkės grandinė? Pigiau remontuot manają ar nesukt galvos dėti kitą? Anglai tinka? Ačiū Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dėdė Klevas Atrašyta Kovo 23, 2020 Dalintis Atrašyta Kovo 23, 2020 Tam skaičiui ir grandinė - viskas priklauso iš kur traškėjimas sklinda , pigiau dėt kitą , anglai tinka . Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar