Pereiti prie turinio

Vitara 1.6 8v mono nedyrba varklis


Incu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Vitara 1.6 8v mono ipurskimas nedyrba saltas variklis. Uzkurus labai zemos apsukos ir purtosi visas.tokis vaizdas kad cilindras nedyrba, bet bisky tik pasyla ir susitvarko viskas.kas gali buti? Nuo ko pradeti tikrinti?

Redagavo Incu
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Vitata 1.6 8v mono ipurskimas nedyrba saltas variklis. Uzkurus labai zemos apsukos ir purtosi visas.tokis vaisdas kad cilindras nedyrba, bet bisky tik pasyla ir susitvarko viskas.kas gali buti? Nuo ko pradeti tikrinti?

pabandyk šaltam, kai nedirba gražiai nuimti po pyplaidį vis nuo kiekvieno cilindro, taip gal išsiaiškinsi kuris nedirba (nereguos variklis kai nuimsi nuo nedirbančio "pypkę"), jei taip pavyks išsiaiškinti kad kaltas kažkuris cilindras spręsim toliau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pastebejau dar kad jau siltam varikliuj apsukos netolygios. Variklis pulsuoja ir apsukos gan mazos nes net krovima labai silpa rodo ant laisvu apsuku o gastelejus krovimas pakyldavo iki 13.8v. Bandziau atjungineti zvaklaidzius tai variklis regavo. Kompresijos dsr nematavau nes neturiu kuo pamatuoti

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.