Pereiti prie turinio

africa challenge 2020


vytis

Rekomenduojami pranešimai

lietuva -pietu afrika  sausio pradzioje startas

 

čia ta Žilvos kelionė, kur kalbėjo prieš pora metų, jog nori į PAR? Kiek laiko planuojat? Kaip ir domintų... Ar yra galimybė jungtis prie esamo ekipažo? Aišku viskas priklauso, kokia planuojama kelionės trukmė.

Redagavo AsistemosTeam
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nes 28k dar ir visa pietu ir centrine merika pravaziuotum:D 14k i viena puse x2 =28k nebent zigzagint po afrika, bet kiek zinau labai ten nepriofraudinsi vidurį afrikos.. :)

Žemėlapį, Tamsta, įsijunkite pažiūrėti :) Pats trumpiausias maršrutas yra 18.000km, tuesiai varant nieko nematant. Normaliai važiuojant nuo LT iki Gambijos jau 10.000km, ir tai ne pusiaukelė.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau tamsta, patys pietai, cape towno , man parode zemelapis 14k nuo vilniaus, tai kur dar ten 14 prasuksit? kad ir maršrutas kampu palei vandeni, vistiek nemazai dasideda.. anywhy, kuo daugiau zigzaginsit tuo smagiau!

Bėda kad Alžyras tai "šimtą" metų izoliuotas. Ten nepravažiuosi. Negeris irgi problematiškas, Mali žaidžia ten karą, be eskorto neleis, nebent kas pasikeitė. O šiaip tai šios kelionės autorius gyvena Gambijoje, tai pro ten reikia prasukt :) Važiuojant populiariu maršrutu, palei pakrantę, nedarant zigzagų, gaunasi 18-20k km :) O pro kitą pusę, vsžiuojant legaliai, sudėtingiau, vien Egipte carnetas 200%. Ir aplamai, vakarine pakrante mažiau šalių dėl privalomo carnet.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.