Pereiti prie turinio

reikia atidaryti sena seifa


tunks

Rekomenduojami pranešimai

voliojasi namuose toks daiktas is caro riuriko laiko, parvilktas is vienos kontoros kaip nebereikalingas, raktu nerasta, norim kazkaip atidaryt, ir panaudot pagal paskirti. gal yra musu forumo auksarankiu burelio tarpe nariu turinciu patirties su tokiais daiktais?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia ne seifas, čia spinta, paimk bulgarkę ir per  20 minučių atidarysi , pjauk per kur nori , gali vėdinti pjovimo gyslą, vandeniu tepalu, tau laiko per akis, " Meškiukai " seifus atidarinėja per kelias minutes, o kai jis voliojasi po kojomis, tai pjauni, stengis žiežirbų į  seifo vidu nesukelti ir viskas.  pragręžk dugną , gal ten silpnos vietos, o taip imi ir pjauni ties spyna kvadratą , atidarai ir žiūri , ką yas užraktas daro. Per 2 valandas kažkaip atidarysit, spinta nieko neverta, raktų neturi, metalo laužas irgi maivysis priimdamas :)

Redagavo dariukas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai vat kad ne spinta, o seifas cia. vos atkeliamas nuo zemes. yra salia spinta, lygiai tokiu pat matmenu, ir lygiai tokios pat "apdailos", tai kokis 3x lengvesne tikriausiai. as nenoriu jo mest lauk. noriu atidaryt ir paskui bus kokiem svarbesniem popieriam susidet, gal saugiau kokio gairso atveju

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek zinau, tai dazniausiai tam tikrom spynu markem eina spec irankiai su kuriais meistras atidaro. Nemanau, kad kas nors uz pigiai tau atidarys sita. Nes neaisku nei kas per spyna, nei kas irankiu tures. Tad lieka turbinke! :) 

P.S. Jei tau seifo reikia, gali nusipirkti gera, siolaikiska, bet deveta uz +/-500€.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.