Pereiti prie turinio

Kaista razdatkė arba dėžė SOS


Rekomenduojami pranešimai

NP Y61 2,8 pavažiavus trasoje apie 30 - 40 km atstumą, užkaista gal razdatkė, gal dėžė. Bet pirma pasijaučia, kad karštas razdatkės račiagas ir pasijaučia kaistančio tepalo kvapas. Tepalai dėžėj pakeisti. Dėžė neūžia. Razdatkė jungiasi ir išsijungia. Atbulas pavažiuoju. Dar įdomus dalykas, kad vėsiu oru to nėra, nekaista. Bet tik lauke daugiau pliuso - pradeda kaisti.Razdatkėhe tepalo yra, tepalas švarus, nors aš dar jo nekeitęs ( pora metų eksplotavimo ). Visi mechanikai kraipo galvas, sako nežinom kas per bairis. Gal kas iš jūsų yra su tuo susidūrę, ir galite patarti, kame čia reikalas? Ačiū.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet variklio temperatūros daviklis visuomet vietoje, kaip įkaltas. Ta prasme variklis kaista normos ribose. Rodyklė net viduriuko nepasiekia. Kažkaip keista. O ir tas specifinis transmisinio tepalo kvapas atsiranda. Net nežinau. Nu pakeičiau dar ir razdatkėje tepalus, žiūrėsiu, ar kas pasikeis, ar ne. Ai ir dar, tik nežinau, ar tai susiję su kaitimu, bet sankaba į pabaigą. Gal dar dėl to, bet tik taip spėju, ten kas nors kaista. Žodžiu, laukiu dar sankabos komplekto. Pakeisiu ir bus matyt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Pažiūrėk ar nesuplyse cecholai kurie ant perjungimo svirciu stovi. Gal todėl ir smirda salone. O, kad vasarą bėgių rankenos pakaista - tai normalu. Visas tunelis kur virš dėžės ir rasdatkes būna šiltas. Po ilgo važiavimo padėk ranka ant kilimo, pamatysi kaip šilta būna. Turėjau Y-60, dabar Y-61. Pas abu tas pats

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.