Pereiti prie turinio

Žvakiu pakaitinimas


ceckus

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nauja diena naujas klausimas :D . Žodžiu, nešyla žvakės. Jos pačios naujos. Esme, kad kur yra ta skardele kur sukasi prie žvakiu ateina du laidai. I viena ateinia 6v i kita neateina niekas. Taip ir turi būt? Timeri keičiau, atjungeja keičiau, žvakiu rele pagrindine keičiau, nesuprantu kas dar gali būt... gal turit kokiu patatimu? I bloka įbedus viena testerio gala, o kita i žvakiu skarda rodo 0v. Gal kam nors buvo tokiu problemu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, išisiaiškinau, kad pas mane "super glow" sistema. Gal yra žmonių, kurie ją taisė ar perpratę? Turiu įvairių klausimų. Taip pat tikriausiai ieškau elektriko, kas išgaudytų ankstesnio savininko "kasiakus" :D idealiausia būtų aplink Molėtus, Uteną ar Vilnių.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Tai va, kaip visada pavyko išspręst problemą pačiam su forumiečio "Klaustukas" pagalbą :) didelis ačiū jam, už kantrybę ir laiką aiškinant schemą ir jos veikimo principą :D pasirodo prie žvakių blogai buvo prijungta rėlė, kuri duoda žvakėm 12v :). srovė prisijungus buvo prie minuso ir nieks neveikdavo :D prie to pačio atvalyti visi laidai ir kontaktai :) jei kam reiks, turiu 12v žvakes naujas, nes man nebereikia-atgaivinus seną sistemą nebeaktualu perdarymas į 12v :D

 
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.