Pereiti prie turinio

Lidl irankiai


Slow Motion

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 81
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Gal kazkas surizikavo nusipirkt kempa is lidlo butu idomu suzinoti veikia ar ne.

Kazkodel nusipirkau vielos, seip pabandymui kuriai nereikia angliarugstes tai su mano kempu ta viela neveikia ,ji tiesiog sudega ir nelieka jokios zymes :) .

Tai bent pasijuokiau.

tėvukas nusipirko pakrovėją tai iškarto neveikė, teko gražinti. nebuvo kontakto kažkur viduij padaužai veikia. pajudini ir vėl neveikia. Pirkosi akumuliatorinį suktuką seniau tai kaip ir veikia prienamų užtenka. Manau kokiam periodiniam naudojimui ta gal geriau negu iš senuku koks kinietis visiškas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu suktuką iš Lidl'o (net pačiam nesitiki bet veikia jau nepirmas mėnuo) , tiesinį šlifuoklį (pats įrankio darbas malonų įspūdį paliko nors įjungimas nepatogus ba reikia dvejų rankų) neperseniausiai nupirkau laiptinius grąžtus skardai (gražiai grežia beliko pažiūrėt ar ilgai) ir dar keletą niekučių , teko pačiupinėt įrankių komplektus tai irgi paliko gan teigiamą įspūdį nors terkšlių perjungėjai plastmasiniai o tai reuškia kad neilgai gyvens jei tankiai junginėsi - matyt kaip koks pakliūna .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu suktuka ta kur rankenoje baterija 10v. Nepamainomas dalykas ar varztams ar gręžti nes ir gręžimo patronas dedasi. Tiesa jau 7 metai jam. Ir veikia be priekaištų. Minusas tas kad pas Parkside tik viena baterija būna. Naudojamas labai dažnai tikrai ne namų ūkio reikmem. Kiek baldų sutveres, mašinų salonų isardes. Ir sutveres.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiesinis šlifuoklis neatlaikė apkrovų, gal labai jau žiauriai elgiausi, bet kai taip žiauriai ir dar atidirbo iki pridavimo darbų, tai normaliai, neatlaikė inkaras, paprašiau, kad pakeistų viską į naują - pakeitė.  Akumuliatoriniai įrankiai per sunkūs, rankinis pjūklas turi netikslumų, antgaliai visi labai geros kokybės, ilgai tarnauja, betoninis grąžtas , tas kur 3 už 14 eurų - šūdas paskutinis, perforatorius geras, panašiai , kaip Skill kokybė. Pliusas tas , kad elektra pas juos gerai , akumuliatoriniai per sunkūs palyginus su kitais. Kai daug kartais reikia dirbti, ranka pavargsta. Mechaniniai raktai , atsuktuvai, strupcynos geros kokybės, reikia tuos brangesnius paimti ir laiko, pigesni nelabai . Lazerį apsimoka dar pas juos nusipirkti, lygtais bosho viduriai sudėti . Va dar  labai geras daiktas - grąžtų galąstuvas, tas tai rimtai pagalanda .

Redagavo dariukas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu netinka anas kūno temperatūrai matuot , nu netinka nors labai norėtusi .  :)

Šiaip tai tokį termometrą jau senai turiu garaže ir bandžiau matuotis su juo savo kūno temperatūrą - net pažastin įkišus ir tai apie 1 laipsnį paklaidą rodė jau nekalbant apie kaktos ar rankos temperatūros matavimą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lidl siaurapjūklį turu tai daiktas šiaipsau darbuotojams daviau tai kelis galus lentų atpjauna, klijavau jau kelis kartus bet dar dirba, nu ir dar impulsinį pakrovėja lidlo paėmiau pabandyt ( aišku turiu ir ctek) tai nėr ką lygint kitą kart net nežinau ar jis išvis krauna.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.