Pereiti prie turinio

TLC 70 kuro sistema 2,4


Remvis

Rekomenduojami pranešimai

Rytais uzsikuria dirba tik ant mazu apsuku ir tik laikant gazo pedala kartais pati prasidirba kartais reikia patemt , dumina baltai.Pastaciau atbulini voztuva pries filtra situacija nepasikete .Ar yra ant gryztamos voztuvas .Pilu kura i filtra ir jis neuzsipildo kaip suprantu i baka gryzta . Kur ko jieskot

Dekui

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aktuali tema. turiu ta pačia bėda. Žvakes ne prie ko, viska susistačiau nauja, nebent tas metalinis tiltelis tarp žvakiu blogas. Jei stovi šiltai, požeminiam parkinge užsiveda be bėdu, jei lauke per naktį pastovi, niekaip jo neužvesi. Tada nebent ant virves arba įmuši bėgį, ant starterio pavažiuoji metra-du, užsikuria kaip pastovejes kelias valandas. Sunkiausias būna užsivedimas ryte, po to daugiau bedu nebuna. Aš įtariu siurblį (kiek suprantu jis mechaninis, jei klįstu-pataisykit)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Nekuriant naujos temos vaziuojant dingo galia variklio apsukos stovint vietoje max 2500 max greitis 60 km pastebejau kad ateina kuras su oru idejau bakeli po kapotu niekas nepasikete idomu tai kad per griztama kuras negryzta , noriu paklaust gal tai siurblio gedimo pozymiai

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki, turiu dar tokį klausimą. Land cruiseri kur rankinė pompelė ir filtras (nu visas tas korpusas) ar jis dar atlieka kažkokią funkciją kaip atbulinis vožtuvas? Ryte, pastovėjus per naktį, labai sunkiai kuriasi. Vamzdeliai, šlangutės, kuro siurblys viskas pakeista. Kiek suprantu, pastovėjus sėda kuras. Jei jau pavažiavęs esi ir, kuriasi iš pusės pasukimo, o pastovėjus ilgiau-gali tekt sukt ir 10-20 sekundžių, kol pagriebia. Pompelė pati kiek žinau, neveikia. 

Redagavo ceckus
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pompeles visos turi voztuvus.Neveikia dazniausia del to,kad voztuvai nelaiko.Tavo atveju galima magistraleje pompavimo kriause pastatyt-kai reiks kura uzpumpuosi ir voztuvas bus.

Arba pasieskot naudoto veikiancio filtro korpuso su pompele(buna ir pasildymo funkcija).Dar gryztama patikrink ar nerasoja-daznai per ji uzsiorina.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.