Pereiti prie turinio

NP GR 60, 2.8 balti dumai


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi, patarkite prasau. Nusprogo kuro siurblio voztuvas,( cia kur stovi gale siurblio virs vamzdeliu iseinanciu i purkstukus). Pakeiciau ji,vizualiai toks pats. Uzvedzio jau tik su paneles valiklio pagalba,nors pries tai vedesi labai gerai tiek saltas tiek siltas. Uzvedus meta tirsta balta duma,apsukas sunkiai keliai ir variklis netolygiai dirba. Padirbejo gera pusvalandi bet taip ir neprasidirbo. Ar gali buti kad taip uzsiorines,ar dar kas galetu buti???

Daugiau nieko nekeiciau,nesukinejau tik buvau atsukias vamzdeli nuo surblio pasitikrint kodel nesiveda, kol issiaiskinau kad tas voztuvas nusproges.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gali būt kad pakliuvo , bet ar esi tikras kad būtent dėl vožtuvo nesikūrė ba toks vaizdas kad pasiurbinėja orą arba su oru kurą į purkštukus paduoda. Pasitikrink ar iš siurblio į gražinimą varo kurą ba gali būt kad užsikimšęs gražinamasis štuceriukas .

Beje , kaip reikalai su kuro filtru ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad voztuvas blogas tai jau isitikinau, issiemes padaviau maitinima nuo akumo,ir jis nusuveikia,naujasis viskas ok.

O seip daznai as su juo islekiu,viskas buvo kuo puikiausiai. Dabar atejau vaziuot,uzsivede,padirbo kelias sekundes ir jau neuzvedziau daugiau. Pradejau ziureti kaip kuras is filtro,viskas ateina, tada ar maitinimas iki voztuvo,vel viskas gerai. Ta voztuva,dar neisukus,tik atjugus maitinima patikrinau,nesigirejo klaksejimo. Na galvojau tuo ir isspres,nusipirkau,pakeiciau. Dabar sunkiai,bet uzsikuria,bet bilekaip dirba.

Dar pasiziuresiu del to gryztamo is siurblio,jo netikrinau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.