Pereiti prie turinio

NT II 2,7tdi 92kw alkūninio padėties daviklio problema


Rekomenduojami pranešimai

Eilinė mano Terrano problema...turiu rimtų įtarimų, kad nusprogo viršutinis variklio greičio daviklis (čia taip išvertė)...pridedu foto. Reikalas tame, kad rasti naudotą iš terrano su APD nėra šansų, naujas kainuoja apie 300€...su paprasta dėže terrano daviklis pigesnis ženliai, bet skiriasi jų fiškės, o gal ir pats davikliukas(gyvai nečiupinėjau tik iš foto)...gal žinot gal galima ką priburti, pritaikyt kitą ar pan ?

post-849-0-32145900-1540575376_thumb.jpg

post-849-0-07066900-1540575409_thumb.jpg

Redagavo Giedrioks
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet tai durniausiai, kad skiriasi su APD ir su paprasta dėžė...kaina naujo irgi, paprastam gaunu už 40e o su APD užsakant apie 300e ...va ir galvoju, gal eina ką prichimyčint :)

A va kai abu pasidėsi ant stalo tai bus galima ir žiūrėt ką ten galima išburt - visai įmanomas dalykas kad skiriasi tik fyškės .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal nekapstyk taip giliai o pabandyk - dažnai būna kad madon atėjusios kitokios fiškės kaina pakelia iki lubų ba būtent su ta fiške gamina vos vienas ar du gamintojai , ypač kaina pakyla kai po tokios modernizacijos pati mašina jau gaminama nebeilgai o kitam modeliui tas daviklis ar kitoks agregatas netinka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daug rašyt reikia, rašiau temoje kur užvadinta - kaitinimo žvakių problema, ...jei trumpai, tai sunkiai rytais vesdavosi(viskas patikrinta keliskart), vėliau užsižiebdavo čekas, dirband mažom apsukom užgęsta variklis, važiuojantgreičiau viskas gerai, čekas užgęsta, bet tik sustojei kur tai susipurto motoras ir užgęsta. Atjungus daviklio fyškę, čekas dega pastoviai, bet važiuojant nebeužgęsta, nebent stovint vietoje ir sukant vairą, kada yra apkrova tai būna pagęsta. Ryte nors čiut purkštelėjus starto užsiveda iš puses pasukimo, kitaip niekaip...beja, kai daviklis atjungtas tai ir su purškalu nenori vestis. O šiaip tai trauka žvėriška, nebandžiau kiek eina, bet 120 tai net nepastebi kai ant spidiko, nedūmyja, tepalo nedegina, būtu superinis visureigis, bet jau užsi....au :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.