Pereiti prie turinio

Švedija-Norvegija-Latvija-Namučiai


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki forumeciai. :salut: 

Kol ir be to grazus automobilis (Jeep03 deka) laukia nauju daliu ir patobulinimu, kurios iki liepos menesio, tikiuosi, spesiu igyvendinti, noriu pradeti planuoti tolimesne kelione svetur.

Taigi budamas naujoku jusu gretose ieskau patarimu kur uzsukti/ko nepraleisti/ko nepamirst pasiimti?
`Keliones kripti buti ir pakeisti siek tiek. Be to, gal kas jau vaziavo panasiu marsrutu ir gali pasakyt kaip ten su keliu mokesciais ir kokios kainos kempingose? Planuojam nakvoti palapineje, bet i dusa karts nuo karto reikes uzsukti.

Bet kokiai informacijai busiu labai dekingas :study: 
Siai dienai planojamos datos: liepos 21-31

post-13253-0-71859900-1521229546_thumb.png

Redagavo Ruselis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo Kristiansando siulau vaziuti toliau palei vandeni, nes kirsti sausuma gal ir greiciau, bet prarasi galimybe pamatyti daug graziu vaizdu. Rekomenduoju uzvaziuoti i pusiasali Eigeiya. Labai grazus reljefas ir smagiai vaziuojasi. Norejau ten nukirsti mokamokelio gabala, tai uztaikiau i dachniku ofrouda, buvo linksma. Grazios vietos ten. Taip pat toliau traukiant palei vandeni link Stavangerio pamatai nerealu gamtos pasikeitima nuo kalnu link lygumu. Verta. Nuo Stavangerio link Prekestolen keltas, nedaug teprarastum atstumo prasme, bet pamatytum daugiau. Brukstelk i PM tel. nr. pasuksiu,daugiau papasakosiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuo Kristiansando siulau vaziuti toliau palei vandeni, nes kirsti sausuma gal ir greiciau, bet prarasi galimybe pamatyti daug graziu vaizdu. Rekomenduoju uzvaziuoti i pusiasali Eigeiya.

Aciu uz atsakima, visu pirma. Numeri imeciau i PM.

 

Truputuka pakeiciau kelia, vadovaudamas keliais tiklapiais apie "places to visit in Norway", taciau tikrai norime aplankiti Flam kaimeli, jis ten isikures labai grazioj vietoj tarp dvieju kalnu ir skaitosi vienu is graziausiu vietu Norvegijoje.

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

keliavome prieš 2 metus per Švediją nuo Karlshamno link Danijos, ieškojau nacionalinių parkų pakeliui, kad susipažinti su gamta, pakeliui buvo mažesnis Stenshuvud ir Soderasen didesnis nacionaliniai parkai, pasirinkome mažesnį, nes labiau pakeliui buvo, ir trumpesnės trasos su mažais vaikais, labai patiko. Soderasen dar didesnis trasų pasirinkimas buvo, manau verta aplankyti, kartu ir švedišką gamtą pažiūrėti, palyginimui :)

 

Nuoroda: http://www.nationalparksofsweden.se

 

post-33-0-34543500-1521318146_thumb.jpg

post-33-0-07473800-1521318225_thumb.jpg

post-33-0-11698300-1521318296_thumb.jpg

Redagavo Juozas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

netycia syki egersunde i 44 pasukau i rytu puse, vietoj, 42 i 39 trasa, nu tai vaizdu prisiziurejau ... tik keliukas siauras ir labai vingiuotas, tai paskubet niekur nepaskubbesi ir atgal i 39 iki flekefjordo neisoksi, o as kaip ir i kelta vaziavau, tai streso siek tiek buvo. bet paziuret vasaros laike tikrai yra ka , kai kur norejosi ir islipt, bet kaip sakiau nelabai turejau kada.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei pietų Švedijoj, tai dar rekomenduočiau į Kullabergą užsukt, šalia Höganäs, gražu ten, ir kaip tik pakeliui :) taigi, nuo Karlshamno E22 link Kristianstad, tada 118 link Åhus(ten yra Absolut gamykla), po to pakrante link Simrishamno ir pakeliui į Stenshuvud, tada tuo pačiu 9 keliu link Ystad (nepamiršk pakeliui apžiūrėt Ales stenar, švediško Stounhendžo) ir toliau gražia pakrante link Trelleborg, na o po to jau autostrada Malmö-Landskrona-Helsingborg (Kullaberg)- Halmstad, va ir pažintinis maršrutas :D šiaip lygumos pas mus, tai iš esmės beveik viskas, kas gražu, vienaip ar kitaip susiję su jūra :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir dar pamiršau aminėti, kad šalia Laholm yra paplūdimio juosta (Skummeslövstrand-Mellbystrand), viena iš nedaugelio vietų Švedijoj, kur galima su automobiliu privažiuot prie pat vandens :) bent jau prieš 3 metus buvo galima, dar pasitikslinsiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vyrai, linkiu galva uz tai kad nesate abejingi ir dalinotes zinioms! 
Dar truputi daugiau nei savaitele darbe ir gryzus namo pradesiu deliuot marsruta po truputi. Butinai perziuresiu viska. 
Smagu matyt kad zmones atsako ir padeda. Kada ir as padesiu kuom galesiu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.