Pereiti prie turinio

"Rainforest Challenge Lithuania 2018"


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 120
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Lietuviai, kaip visada, laukia paskutinių "dienų". turime pasiruošę ribotą atributikos kiekį, tad liūdna bus, jeigu kam neužteks.

 

Siūlau nelaukti iki paskutinių dienų ir registruotis. Jeigu kyla klausimų dėl reglamento, prašau kreipkitės.

 

Eilinį kartą optimizmui pakelti prisegu nuotrauką mūsų "organizacinio komiteto" dalyvių sąrašą, visi šie vyrukai yra sertifikuoti pagal RFC` taisykles. Tad lygiai taip pat tikimės sąžiningo varžymosi tarp dalyvių.

 

5d6ac98ad8bdaeb445ac5ee9865632ce-full.jp

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Orai nusimato puikūs! Tad kviečiame visus ............................... atvykti pažiūrėti kaip sekasi dalyviams....................... RAINFOREST CHALLEGE LITHUANIA !!!

Laba, norisi ir iškilminga starta pažiūrėti / sudalyvauti ir pažiūrėti SR'us...bet nelabai surandu kur ir kaip ...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal bus paskelbtas dalyvių sąrašas?

bus paskelbtas vėliau. registracija vyksta iki 07.04. šiai dienai turime užsiregistravusių ekipažų iš Lenkijos, Latvijos, Baltarusijos ir Kaliningrado. Tad maloniai kviečiame registruotis. =]

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Renginio atidarymo ceremonija vyks saulėtekyje, Vilniuje (nuorodoje nurodytas kelias tarp stovyklos ir saulėtekio)

 

https://www.google.com/maps/dir/Unnamed+Road,+15111/54.7274552,25.3465253/@54.7264834,25.3445846,456m/data=!3m1!1e3!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x46dd7647f08a38db:0xd2f44d2b645a02ae!2m2!1d25.4770483!2d54.9636464!1m0!3e0?hl=en

Redagavo shemis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kreipiasi vienas iš remėjų:

 

Mieli  “Rainforest Challenge Lithuania” dalyviai, mūsų kolektyvas sveikina visus dalyvausiančius pasauliniu mąstu žinomu vardu varžybose, kuris pirmą kartą vyks  Lietuvoje! Džiaugiamės galėdami prisidėti prie pirmojo „RFC` Lithuania“ renginio Lietuvoje, kaip vieni iš pagrindinių rėmėjų ir tariame nuoširdų AČIŪ tiems, kurie šią idėją pavertė realybe – “4x4 Legends  Club” nariams Aleksandrui Šemiui (Shemis.pro), Andžej Ingelevič ir Krzysztof Rogowski.  Smagu, kad savo šalyje turime tokių užsidegusių žmonių, kurie aukoja ne tik savo laiką, bet ir didelius resursus tam, kad visi Jūs turėtumėte galimybę sudalyvauti iš tiesų įspūdingame renginyje. Tik organizatorių dėka Lietuva įgavo visiškai kitokį požiūrį kitų šalių atžvilgiu kaip stipri ir aktyvi pravažumo sporte valstybė, kuri sugeba pritraukti tokio pasaulinio masto renginius, kaip „Rainforest Challenge“. Linkime stiprybės organizaciniuose reikaluose visai organizatorių komandai, na ir žinoma, kaip vieni pagrindinių rėmėjų, linkime sėkmės visiems dalyvausiantiems renginyje – prizai bus tikrai saldūs ir naudingi! Šiame renginyje ne tik išbandysite techniką, bet ir įgausite visiškai naujos patirties bei pasikrausite įspūdžių, kurie atmintyje liks ilgam. Džiugu, kad tokių aktyvių bekelės entuziastų kaip Aleksandras ir jo komandos dėka į Lietuvą yra atvedami pasaulinio lygio bekelės renginiai – prisidedame ne tik šį kartą, bet ir tvirtai apsisprendėme palaikyti šį renginį ateityje! Nepamirškite, kad laiko lieka vis mažiau, todėl skubėkite pasiruošti visureigius ir pasirūpinti ne tik technine puse, bet ir bekelėje reikalingais aksesuarais!

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasklido informacija Baltarusijos forume:

 

Команда белорусских спортсменов отправляется покорять Литовский этап мировой серии RFC, который пройдет с 5 по 8 июля под Вильнюсом! 
Болеем за наших! 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.