Pereiti prie turinio

XBRADAS FREE 2018 - vasario 17d.


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 126
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Navigacija? Palydovinė :D  O rimtai apie programas, tai  Androzic, oziexplorer, Garmin, SAS Planet, Zinc Yra internete, jei prietaisas, tai planšetė su android, laptopas su Oziexplorer, kinietiška navigacija su OziCE, Garmin navigacijos prietaisai kol kas populiariausi.
Per paskutinę pramogą, dalyviai sėkmingai naudojosi išmaniuoju tel su navigacija, tikslumo pakako rasti KP taškus, bet nėra garantijos, kad visų tel gerai gaudys palydovą ir nežinau kuriam modeliui kaip sukelti visas koordinates.

 

Laiko yra, pasidomėkite kaip ir kur įkeliamos koordinatės į jūsų prietaisus, kam problema - važiuokite kompanijoje su vienu navigatoriumi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rinksimės prie HyperRimi Žirmūnuose, tik ten pakankamai vietos. 
Visą reikalingą informaciją registruoti dalyviai gaus el.paštu.

 

Turėkite GPS navigacijos priemones arba draugų ekipažą su navigacija, fotoaparatą arba fotografuojantį telefoną, rašymo priemonę.

 

Kiekvieną privažiuotą KP patys žymėsitės kortelėje, o foto papildomai kaip įrodymas. Foto kaip visada - kadre dalyvis liečiantis KP ir visureigį (pagal galimybes visas visureigis).
Kai kurie KP sunkesni su "X"  -skaitomi kai x2 KP. Norintiems visur pabuvoti nauja galimybė - foto prie KP be visureigio užskaitoma kaip 1/2 KP (2 foto be visureigio kaip 1 KP)

 

Kiekvienas ekipažas po renginio gali siųsti el.paštu pramoga@4x4safari.lt po 1 geriausią foto, kuri dalyvaus konkurse feisbuke specialiems prizams (numatyta 5 nominacijos).

 

Kas važiuoja keliais ekipažais - CB racija jums padės susikalbėti.

Pjūklas, kirvis, trapai, kastuvas gali praversti, jei kur įlūšite ar buksuosite, patikimos kilpos kinetiniam buksyravimo trosui užkabinti, kas su gerve - būtina stropas.

Jai kam slidžios padangos, galit ir maišiuką žvyro ar pelenų vežtis pasibarstyt po ratais ;)

 

Startuosit kaip ir per Pabradas, Xbradas MT į skirtingas pradžios vietas, kad sumažinti kamščių riziką. Toliau rinksit KP savo nuožiūra, eiliškumas nesvarbu, kryptis nesvarbu, bet būkit atsargūs ir neskubėkite, galimas kolegų priešpriešinis važiavimas. Sustojant visada palikite kitiems pravažiavimą. 
 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visiems registruotiems išsiųsta trumpa informacija.
Renkamės 9-10 val, registruojamės, klijuojamės lipdukus ir startuojame į nurodytą KP. Negaištame laiko su brifingais, starte jei bus klausimų atsakysiu greituoju būdu :) 

Finišas 16-17 val... anksčiau nėra ko bazėje nuobodžiauti, nebent stebėti kitus finišuojančius. 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.