Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Pradedam ruoštis nuotykiams Karpatuose. Startuojame iš Vilniaus balandžio 27d. penktadienį 6:00. Vėlai vakare turime būti stovykloje - Karpatski Kordon starto vietoje. Ryte nedidelėmis grupėmis judame kalnais, grožimės vaizdais ir džiaugiamės bekelės nuotykiais. Po bendro finišo gegužės 1 d. liekame dar kelioms dienoms ir važiuojame savo grupe įspūdingiausiomis kalnų keteromis. Gegužės 4-5 judam link namų.
Pradėkite ruoštis visureigius ir reikmenis, sekite naujienas, išsamesnė informacija bus vasario mėn.
 

Karpatski Kordon UA organizatorių informacija: http://lviv4x4.club/calendar/carpathian_border_2018.html
 

Carpathian Adventure LT organizatoriaus  informacija: http://www.4x4shop.lt/4x4-keliones/83-karpatai-2018

 

Informacija Feisbuke: https://www.facebook.com/4x4safari.lt/photos/a.127243527953105.1073741828.127236384620486/136940740316717/?type=3&theater

 

CA2018 lipdukas.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 165
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Sveiki, daznai perziuriu Jusu kelioniu foto ir varvinu seile. Ziauriai noretusi sudalyvauti. Bet bekeleje nesu vaziaves ir kolkas neturiu tam tinkamo automobilio. Planuose yra visureigio isigyjimas. Mastau apie MP4. Ar sitas automobilis galetu judet kartu su jumis ir kokio pasiruosimo kelionei reiketu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

į kalnus tinka bet koks tvarkingas visureigis, važiuoja ir Niva ir UAZ... tik kiekviena kompanija turi savo planų ir lūkesčių, todėl geriausia, kai susirenka panašaus pajėgumo visureigiai.

Pirmam kartui galima ir neskubėti pirkti, o dalyvauti kieno nors ekipaže. Nes mokytis vairuoti visureigį bekelėje ir dar kalnuose gali ir jums ir grupės vadovui daug nervų kainuoti :D 

Buvo atveju, kai po dienos dviejų kažkas apsisukdavo namo... tada nesmagu ir kitiems būna.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na kodėl, yra ir geresnių keliukų kalnuose, o šiaip 2008ais mūsų TLC80 komanda su 33" AT ratais visur pravažiavo ir rodos gervės nereikėjo ir vėliau dar ne kartą važiavau su AT padangomis. 

o kaip praejusiais metais sekesi vaziuot , vaziavau su bgf km2 tai labai jomis nusivyliau , gryzes pasikeiciau i piktesnes , o kaip su at reikejo vaziuot tai nelabai isivaizduoju ( tiesa mes ne tik kordono trasomis vaziavom ) 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jei važiuoji ten kur važiavęs tai tada gali rinktis, jei važiuoji nuotykių ieškot, tai ir 35 ratai mažoki gali pasirodyti, kartą teko 18km 3,5 paros važiuoti... Be abejo patirtis pirmoje vietoje. Praeitais metais palikom trasos ruožą dėl atostogų laiko stokos, reikėjo įveikti du upės balnus po 1,0-1,5 aukščio 12 mašinų. Šiais metai užbaigsime... :D Praeitų metų kardone kaikuriem ir 33 ratai didesnėm mašinom per maži pasirodė...  :huh: 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.