Pereiti prie turinio

JGC 5.2, kaina 2000 Eur


Mive

Rekomenduojami pranešimai

Reiskia tik vienas kazkuris bus protingas? Ar protingi ir visi norintys, bet neperkantys:)))?

Na, neužsiiimk filosofija, nes ji begalinė, kaip pasakė žymus filosofas Ničė kažkada. 

Kas nupirks, dar įdės tiek pat ir turės super visureigį pagal kainą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas is tos toyotos...o gi nieko...

Jeigu jau net Direktorius čia blevyzguoja

Neturiu ir neturėsiu turbūt tlc bet galiu teigti ir iš senai skaityto pasisakymo Vyčio kad tlc vienas iš tų auto kur nusiperki neuždroštą iš svetur uz 5k eu atvažinėji/padroži pats kelis metus ir parduodi uz 6k eu ..... Tai va... Vienyntelis ir mano galva pliusas tlc išliekamoji vertė, o po to dalys,kainos,važiavimo smagumas... Manau jeep lenkia

Redagavo aarwiss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Važinėjau su Jeep XJ 4.0 ,ZJ 5.2, tebevažinėju su WJ 2,7, draugas su ZJ 4.0. Puikus automobilis, automatas, oda, patogios sėdynės ir t.t. Nuo taško A iki taško B veža patogiai, greitai. Pakaba kiek lepi ir vos pasidėvėjus linkusi ''woblinti''. Medžioklei kiek per maža, žemos lubos, bagažinė ne per didžiausia, bet iš bėdos tinka.

Kalbant apie sunkesnę bekelę, kai ratai 35''+, reikalingos blokiruotės, mano nuomone ir patirtimi tai visiškai netinkantis automobilis. Viską galima perdaryti, kad tiktų, bet kalbant apie +- standartą, jei reikėtų rinktis - į bekelę su TLC, o pas mergas ar medžioklę ir JGC tinka.

Paradoksas, bet visi didžiausi Jeep fanai kuriuos pažįstu, net nevažiuoja į bekelę, pora pakatuškių žvyrkeliais ir miško keliukais per metus...O kalbų daug ant kiekvieno kampo, temos. Pvz žmogus su Pajero II važiuoja pastoviai į bekelę, pravažiuoja daugiau, toliau, už mane su JGC, bet iš jo neišgirsi jokių išgalvotų pagyrų tam modeliui, bandymų lygintis su geresniais. Aš taip pat nelinkęs vadinti jo visureigiu bekelei ar tuo labiau lyginti su TLC.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tas nevsasalinimas buvo skirtas kitiems kas dar nevsasal apie ka tai  :D  :D  o tavo pašerta juokeli tikrai supratau atsakydamas kad dar vienas smaikstuolis (gi pastebejai gal mordyte bezvengencia)  .... nu vien zo...   :D

Krūtai tu čia   :D  :D  :D  :salut: . Ir toliau taip.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kokios pas tave padangos , pas mane 33? rytoj ar poryt trauksim i pasivazinejima , galima pabandyt prasinest .... ar tikrai vaziuosi visur paskui mane ?

Nepradek cia tik vaidint kaip pasodinsi savo simtine tai reiks Mi-8 kad istrauktu...

Redagavo zero
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepradek cia tik vaidint kaip pasodinsi savo simtine tai reiks Mi-8 kad istrauktu...

na teko but jeep pasivazinejime pora kart , tai teko ieskot pramogu , kad nuobodu nebutu .. o kai toks vaziuotojas pralekt nori tai ir klausiu ar vaziuos paskui mane .,. 

p.s. simtine tai daugiau komfortiskas miesto visureigis , kuris sunkesniai bekel taip pat kaip ir dauguma jeep nelabai tinkamas . vaziuosiu ne su ja ... 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

paskaitau čia komentarus, tai įspūdis, kad subaristai persėdo į jeep :D kažkokia euforija sklinda ir mistinio pranašumo bekelėje propaganda. Niva irgi gerai važiuoja, klausimas tik kiek ilgai ir kaip toli... Manau geriau bent kas Karpatuose buvo tegu pasipasakoja kaip jiems sekėsi, tiesiog dėl visapusiško supratimo, kur kokios bėdos lenda.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.