Pereiti prie turinio

OF A galinis reduktorius


vmmltu

Rekomenduojami pranešimai

Chvastavyko salnikas leidzia,atsisuksi kardano 4 varstus,pamatysi didele verzle,kardano fliancas prisuktas.Atsuksi verzle,nuimsi flianca,rasi salnika.Savo laiku,salnyka pirkau Opel atstovybej,kainavo 50 litu.Verzle pas man lengvai atsisuko ir fliancas nesunkiai nusieme,bet buna,kad sunkiai eina ir verzle atsukt ir flianca nuimt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, leidžia tepalą iš galinio reduktoriaus. Bėga per tą vietą, kur jungiasi kardanas. Gal kas žinot ar daug pinigų ir reikalų tai sutvarkyti?

pats pirkau 2.3td mokejau 4.2eurstai linkas http://autoplikis.lt/catalog/3266579-automega-3004060774 mokejau

Redagavo martiis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Autoplikis atvežtų per +- 3 sav., 15 eurų. Autoaibė, tik original 45 eurai. Intercars nežino kas čia tokio. Gal kasnors žinote, kur Vilniuje būtų įmanoma ją gauti greičiau?

pasiimi sena ir vaziuoji i kokią pvz Lytagrą,ir parenki panašių matmenu be desetkiu,pats keičiau dvejoms fronteroms ir laiko iki šiol mokejau po 6lt.gaila neužsirašiau matmenų

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Be. Skubus klausimas: nusukau kardana, ta didele verzle ir chastavykas, taip? neissitraukia is redukttoriaus. Ji nusukt reikia??? Dabar esu po masina. :D Atidziau paziurejas, pamaciau, kad uzmautas. Nustuksenau :D

Redagavo vmmltu
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Išorė +- 80mm (sunku buvo pamatuot prieiti, o išėmus sunku buvo visdar apvalią vietą rasti ;) ), vidus +- 47,5mm (sunku pamatuot, nes vidinė ašis apdilus, su įgraužom...). Spėju, kad vidinė ašis apdilus ir realiai turėtų būti platesnė, bet nemanau, kad iki 48mm datrauktų. Beto riebokšlis yra "atvirkštinis", tai reiškia, kad jis yra ne U profilio, o laipto formos profilio. Kam reikės parrašykit, detaliau papasakosiu apie tas formas. Nupirkau riebokšlį U profilio, toje pard. prie Akropolio. Išorė 80mm, viskas ok, tiko. Vidus 48mm, tikintis, kad realybėje sand. žiedo spyruoklytė išlaikys užspaudus. Pabandžiau viena puse, kita ir surinkau. Panašu, kad leidžia, bet mažiau... teks tęsti paieškas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.