Pereiti prie turinio

Disco 1 su "35 ratais


dramblys

Rekomenduojami pranešimai

Nusipirkau Disco 1 skirtas tik artimom kelionem, nes tolimesnem turiu TLC. Kaip patogiausiai ir tvarkingiausiai ideti "35 batus? Bodi lift padares "2  ir spyruokles pakeles "2 ar tilps 35 batai? Sparnus galim nurezt - masiniuks palengves. Varikliuks 4,0 l. Ka patartumet?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Poras teisingas sudės ir nereiks jokios kitos razdatkės.

Vien su razdatke lėtinant nespės reduktorių keist.

 

Šiaip darykit kas kaip norit, aš manau taip teisingiausia ir mažiausiai apsikrauna agregatai iki reduktoriaus.

Redagavo alga
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal Alga ir teisus. Keičiant poras- reduktoriui sveikiau , bet keičiant difo reduktoriu tikriausiai pigiau. O kelinto difo reduktorius tinka? 

Kas su 37 -ais važiuoja, duokit kontakta reiktu pabendraut.

Saulius 37 važiuoja. Poros 4,37 atrodo. Bodylift 3 ar 4" + suspension lift 2" Heavy Duty spyruoklės. Sudėsi silpnas spyruokles irgi nebus gerai. Amortikus iškart piktus nes standarto nei kietumo nei eigos nepakaks. Dėsi metalinius bamperius, gervę ir paliksi minkštas spyruokles - susės iškart. Praeiti keliai. Vien zapaskė 37 sveria dvigubai negu gimtoji, dar kokį šniūrą įsimesi, pasidaro to svorio. Nu žodžiu be pabaigos čia...

Lėtinsi tik iš razdatkės - plentu ramiai važiuoti laikys.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai svoriai, spyruokles, amortikai, gerves ir bamperiai jau praeita. Pas abi mano TLC 80 stovi. Del to ir norisi mazesnio ir lengvesnio masiniuko. Kol neturiu ratu pasimatavimui ir klausiu is praktikos ka užsisakyti. Kai detales bus tai ir ardysim viska iškart. Ar su Disco nera tokiu bajeriu kaip su Toyota. Biciulis i 70 -ta susidejo nuo 80 priekines spyruokles. Tai matavom ir gavosi + "2. Ir pilnai tiko diametras + Standumas. Det to ir klausiu ar mazam Disco 1 netinka kokios defo ar Disco 2 spyruokles, kad butu aukstesnes ir kietesnes.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip jeigu neklystu idejus tavo priekines spyruokles i gala - pasikeltu apie 2 colius galas. Belieka priekines spyruokles aukstesnes rast.

Beje, mes galim atvezt ilgintu terafirmos spyruokliu. Ilgintu amortiku turim vietoj.

Michailai atvirkščiai. Standartas galinės eina į priekį ir priekis gausis maždaug Medium Load. Tai su standartiniu buferiu ir be gervės pasikeltų. Bet jei sukrausi visus geležius ir dar papildomą akumą tai tikrai arsi su buferiu. 

Aš pirma dėjau liftkitą +2 Light load. Po to tas liftuotas Light load spyruokles iš galo dėjau į priekį, o į gala +2 Medium Load. Galinės Light load = priekinės Heavy load (TF015). Panagrinėk Terrafirmos Suspension Lift kit sudėtį ir suprasi.

Dabar turbūt dėčiau Heavy Load į galą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Heavy Load i gala del to kad i keliones pilna- sunki bagazine? Jei tuscia ar ne per kieta? Pas mane TLC panasiai. Kai vietoj tai sikna ziuri i dangu, bet i kelione sukrauni 250  ir masina stovi tvarkingai.Gale Dobsonai +2" + 200 kg.

D1 šikna toli išlindus nuo ašies,aplamai ant galo daug svorio tenka.

HD bamperis, sunki zapaskė, dėžė su trosais-stropais-blokais, hilift, kažkiek šmutkių. Vat ir gaunas kad reikia Heavy load. Nu nėra blogai ir su Medium, bet jei prisikrauti ir dar yra žmonių gale tai skaitau reikia Heavy. Aišku tuščias bus kietas.

Ir galinėm spyruoklėm konusus iškart susidėk. Per gerą X išlipa iš vietos viršuje. Konusas nukreipia kad grįžtų atgal į vietą.

Galinis stabilizatorius jei yra tai reikės arba atkelti nuo rėmo tvirtinimus, arba ilginti traukutes, arba išmesti. Po lifto jo kampas pasidaro neteisingas, pavažiavus per kokias kaldajobinas persiverčia traukės. Nelabai ten jausi jį išmetęs, kažkiek labiau "guminė" pasidaro mašina, tokia liūliuojanti labiau. Man labiau patinka su stabilizatorium.

Redagavo alga
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.