Pereiti prie turinio

"Skirlėnų Iššūkis 2017"


Rekomenduojami pranešimai

reziume, sigi, ta, kad nei žydrūnas, nei grikepelių ekipažas nesulūžo, o jūs nebegalėtumėte dalyvaut toliau sekmadienį rinkt kp taškų. o tai tikrai įtakotų tavo rezultatą koordinaliai! tai ryte po 9.00 nusprendėme skirt dalyviams papildomai taškų už tarpusavio pagalbą, o ne rinkt kp taškus. dar pusvalandį ar valandą jie tikrai būtų išvažiavę patys išskyrus vieną ekipažą. džiugu, kad žydrūnas suprato ko buvo tikėtasi iš dalyvių naktinėje užduotyje. p.s. ekipažą sudaro vairuotojas, šturmanas ir automobilis

Nusisnekat,1.Zidrunas nieko neistrauke 2.6tasku nepaime, 3 iki 9 nefinisavo,4.Jeepas buvo palijtas likimo valei.

O dabar svabrbiausia,po dienos Sr'u pirmoi vietoi buvo broliukai,ir sekmadeni jie galejo startot.ir laimet 2 etapus is 3. Nes antra etapa nieks neiveike,ir turetu but neiskaita.tai Gde Pravda???

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 187
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

 

 

 

"generas susidainavo su suomiene ir pasakė - "ačiū, toliau jau pats" ir pradėjo krauti tik 12 voltu.

numazgojus po kercheriu (nors purvo beveik negavo) kita diena apsigalvojo ir padidino norma iki 13,0  :D  prie to pacio - kaip patarsit, vazineti ir stebėti ar lupti lauk genera ?"

 

 

 

 

 

 

Ai chebra..nesibarkit..kaip buvo - taip reiškia ir turėjo buti  :D

Kaip Rolandas sakė "winch klasei kaip suprantu jau buvo per stipru"  standartams kaip tik  :D 

Kad legendiniame "Salako raistas" klasė "turistas" reiškė daug, tai "Skirlenų iššūkis" perrašė iš vis klasifikacija, gaila žinoma, kad galima sakyti pirmame taške  buvo padaryta "sėdau" ir 3,5 valandos praleistos aktyviame poilsyje, su SPA proceduromis СПА ваны "грязъ целебная"  :pig:

ačiu patruliams, kurie bandė ir padėjo (buciau prateses purvo vonias dar 2 valandom ir tai jeigu atlaikytu technika).

p.s. nors galima sakyti kad "111" taškas ryte, apsaugojo mane nuo "111 nakty"  :D 

 

gaila aišku, po taško paemimo teko iškristi, štumanas pamatęs "rezultata" patarė pasirodymą baigti (gal ir gerai, ofiso planktonui prie purvo pratintis reikia po biski) + ir generas susidainavo su suomiene ir pasakė - "ačiū, toliau jau pats" ir pradėjo krauti tik 12 voltu.

numazgojus po kercheriu (nors purvo beveik negavo) kita diena apsigalvojo ir padidino norma iki 13,0  :D  prie to pacio - kaip patarsit, vazineti ir stebėti ar lupti lauk genera ?

 

 

 

 

nuolankiai jūsų, paršiukas čiukas :D

Na mano jeep ir generatorius pradėjo streikuot paryčiais, grįžom į bazę kol akumas neišsikrovė, bet prieš pietus užkūrus auto vėl krauna kaip niekur nieko, šiandien ploviau su kercheriu patį generą taip pat viskas gerai :) , bet tau jei rodo 13.0v tai jau mažoka, nebent padidės dar daugiau kelių dienų bėgį :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia išlindo Bildukas iš kanapių ir tarė:

1. Niekur nebuvau, nieko nežinau.

2. Shemis varžybas darė pagal oficialų protokolą. T.y. net Antanas su Benu nieko negali padaryt, kai Dakare teisėjai ką nusprendžia.

3. Visada ir visiems ( tiek orgams tiek dalyviams) yra kur tobulėt.

4. Visi patenkinti ir nepatenkintingalės "suvest sąskaitas" netrukus. Patys žinot kur ir kada ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Teip. Klausimų yra. Gaila kad negalėjau sudalyvaut. Iš atsiliepimų matau kad formatas pavykęs, ir iš foto. Klausimas kada sekantis iššūkis? Būtinai sudalyvausiu. Padėka shemiui kad organizuoja. Matau savo laiko daug skyrė šiam renginiui. Ne visi sugeba kažką sugalvot ir įgyvendinti. Su pagarba visiem kurie prisidejo

Redagavo gyda
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PATIKSLINSIU: organizavau ne vienas, tai galiu priimti tik dalį padėkos. Ačiū Andžejui už užsispyrimą ir siekimą idėjos įgivendinimui. Norime padėkoti ir prisidėjusiems prie renginio organizacijos. Žinoma Ačiū remėjams už įsteigtus prizus ir paramą renginiui. Ačiū Vladimir Gribov už operatyvumą ir komunikabilumą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Dar karta noriu padėkoti nuo saves ir mano ekipažo kurio stebuklingas Nr. 25 o stebuklingas todėl kad mano geležinis vilkas stovi mano kieme, visas stebuklas įvyko dėka Jūsų visų brangieji tikraja to žodžio prasme. Tą naktį mes net neisivaizdavom kad mes iš ten kada nors išbrisim o kaip rastas kuris gulėjo per visą ploti mašinos, per kuri pravažiavo du džipai išrovė mums vairo traukės antgalį (pridėsiu minetiura kaip jį traukėm iš po mašinos) galvojom kad čia Jeep cherokee bus laiduotuvės

post-12544-0-92064100-1507572830_thumb.jpg

post-12544-0-13777100-1507572862_thumb.jpg

post-12544-0-66466300-1507573080_thumb.jpg

post-12544-0-47348900-1507573138_thumb.jpg

post-12544-0-63692500-1507573206_thumb.jpg

post-12544-0-62265900-1507573221_thumb.jpg

post-12544-0-16797700-1507573259_thumb.jpg

post-12544-0-26758300-1507573278_thumb.jpg

post-12544-0-23079700-1507573302_thumb.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip ir žadėjau įvyko pokalbis su Rainforest Challenge įkūrėju Luis`u Wee ir pasakyta paprastai ir aiškiai: naktinė užduotis yra pirmoje vietoje kaip tarpusavio dalyvių pagalba. Jeigu sugeba finišuoti grupėmis, tada skaičiuojama pagal rezultatų lentelę. Jeigu atsiranda neplanuoti veiksniai, organizatoriai patys nusprendžia kuriems ekipažams skirti taškų ar bausti ar diskvalifikuoti dalyvius.

 

NAKTINĖ UŽDUOTIS (t.y. TwiLight Zone pagal RFC):

 

užbėgant už akių, niekada neprasidės kita užduotis ir renginio eigos nauja diena, kol visi ekipažai nefinišuos! taip pat kaip ir šeštadienio SRuose (gyvatukas jeigu nepamiršot).

 

paskutinį kartą kartoju: tai grupinio važiavimo užduotis, kurioje turite galimybę gauti daugiau taškų (kaip ir sakiau susirinkime prieš renginį, šeštadienį per brifingą ir sekmadienį ryte) "organizatoriai patys nuspręs kiek taškų papildomai skirti". Naktinio ruožo važiavimą stebėjo vyriausias teisėjas. Šeštadienio SR`ų teisėjai neturi jokios teisės ar įtakos rezultatų skaičiavimui (keli ekipažai buvo prigauti „ant žodžio“ ir nuvažiavo kita linkme, nors važiavo planuotu maršrutu teisingai).  Pagal mūsų planą maršrutas turėjo trukti ne ilgiau 3 valandų, todėl įskaitę gedimus leidome finišuoti iki 9.00 ryto. Naktinė užduotis (t.y. TwiLight Zone pagal RFC)  yra kaip idėja bekelėje sunkiomis salygomis pagelbėti kitiems ekipažams, kurie turi sunkumų. DABAR  KAS ĮVYKO? Būten ta „tarpusavio pagalba“ įvyko tik sekmadienį  įdienojus. Iš tiesų tai turėjo įvykti  iki 9.00 ryto. Taigi patys dalyviai kalti kad nesusimastė, nei ta grupė kur užsispyrę nuvažiavo, nei tie, kur juos pačius paliko. Jūsų žmonių buvo daugiau nei 30, galėjote pėstute įvertinti užduotis ir užklausti, pareikšti pretenzijas iš karto, o ne dabar.

 

Negalėjome leisti pradėti kitą (trečią) užduotį KP rinkimą, nes finišavo ne visi ekipažai. Todėl sekmadienį palaukę 9.00 surinkome, pažadinome bazėje dalyvius ir paklausėme jų nuomonės. Buvo pasiūlyta arba palikt likimo valiai tuos tris ekipažus ir važiuoti rinkt kp taškų arba norintys ir galintys gali prisidėti prie tų dalyvių evakuacijos ir gaut už tokią pagalbą kažkiek taškų ciutoju vėl „organizatoriai nuspręs kiek balų duot patys“ ir kai visi butų grįže į bazę duotume startą kp rinkimui.

Kp rinkimo neįvyko, nes užsitesė remonto ir evakuacijos ir pusryčių eiga. Tiesa jeigu įvyktų kp rinkimas negalintys važuoti ar nesugebėję startuoti būtų buvę diskvalifikuoti taip pat kaip ir dalyviai po SRų.

 

Kadangi nei viena grupė (buvo 4 grupės) nepravažiavo numatyto maršruto, išrinkome ryžtingiausią grupę, kuri turėjo didelių (neprognozuojamų) sunkumų ir nemiegoję visą naktį ir jų važiavimas trūko apie 14 valandų. Remiantis tuo nusprenėme užskaityti šiai grupei važiavimą ir skirt po 200 balų. TAI YRA TEISINGA, PRIPAŽINKITE IR SUSITAIKYKITE SU ŠIA MINTIMI!!!!!  Prisidėjusiems ekipažams už pagalbą sekmadienį skyrėme po 100 balų. Aišku liko nuskriaustas 13 ekipažas, nes būtent jo ekipažas išskirtinai prisidėjo prie pagalbos sekmadienį ir kiek girdėjau naktiniame važiavime (bet kažkodėl to niekas nepasakė organizatoriams iki rezultatų skaičiavimo pradžios ir todėl mes to neužfiksavome). Ar turėjome skirt dalyviams, kurie atvažiavo be automobilių...? iš tiesų neturėjome, bet skyrėme. Mes atnešdami RFC formatą Lietuviškon žemėn ir taip padarėm labai daug nuolaidų! Būtent tai tapo priežastis nepilno originalaus reglamento vertimo ir tapt alia Skirlėnų Iššūkio reglamentu. Štai čia pripažystame savo klaidą. Dėl rezultatų skyrimo už naktinį važiavimą NEBEGINČIJAMA ir negvildenam šito toliau. 

 

Ateičiai planavome surengti  keturių penkių dienų renginį, su galimybe dalyvauti šeimomis ir sudaryti tam tinkamas salygas.

 

Mums kaip organizatoriams buvo labai gėda išgirst ir pamatyti Sigito Subačiaus ir Gintauto Subačiaus poelgį per apdovanojimus.  Dar prie to pačio šiandien išgirdome teisėjų pasisakymus apie dalyvius. Išskirtinai buvo pasižymėjęs vienas dalyvis su savo noru pakeist  SR ruožo užduotis, juostas, ribojimus, barėsi su teisėjais. Mums šis renginys labai daug ką reiškia, įdėjome žymiai daugiau pastangų, nei Jūs, dalyviai, pamatėte sudalyvavę! Ačiū

 

Prisegu Remėjų Nr1 nuotrauką. Susipažinkite Pоман Kульбак, Luis J. A. Wee ir Eвгений Kоваленко (стк рубеж)

post-3070-0-78000100-1507575660_thumb.jpg

Redagavo shemis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prie to pacio, ruošiamas straipsnis apie dalyvavimą winch klasėje ir renkame visa foto video medžiagą filmukui sumontuoti. taigi visi norintys gali paviešinti nuotraukas ir nuorodas čia arba geriau atsiūsti tiesiai į elektroninį paštą 4x4skirlenai@inbox.lt

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusisnekat,1.Zidrunas nieko neistrauke 2.6tasku nepaime, 3 iki 9 nefinisavo,4.Jeepas buvo palijtas likimo valei.

O dabar svabrbiausia,po dienos Sr'u pirmoi vietoi buvo broliukai,ir sekmadeni jie galejo startot.ir laimet 2 etapus is 3. Nes antra etapa nieks neiveike,ir turetu but neiskaita.tai Gde Pravda???

"Buvo paliktas likimo valei" čia gal truputeli per žiauriai mes Cheerokiu tikrai kuo galėjom tuo padėjom. Mes juos palikom tik tada kai sužinojom, kad jiems atvažiuoja padėti organizatoriai ir veža detales, bet tikrai nepalikom likimo valei.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vyrai ar reikia čia taip pyktis ir varyt vieni ant kitu pvz.Dvi mergaitės atidirbusios be neperšlampamų rūbu visą nakti kartu su cheerokiu ekipažu ryte sužinoje kad atvyksta daug pailsėjusiu ir tam pasiruošusiu vyrų abu ekipažai pasitarėm ir nusprendėm iš peklos vitarai kapstytis vieniem.O jūs nematėt mergaičių akiu kai jos pamatė pažystamus veidus o pažystamą organizatoriu vitara ir Aliko gazika JEES pagalba .Ir tos beprotės vėl nori važiuot duok joms .Ožio ragą.Po tos nakties jos nieko nebijo .AČIU Ačiu visiem be išimties padėjusiem mūsų ekipažams Ačiu kaip dalyvis Ačiu kaip tėvas .Jos dabar tiki kad nebus paliktos AČIU .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir aš savo samti.....oro sąlygos žiaurios, naujas renginio formatas viskas turėjo itakos. Mano klaida-pusryčius reikėjo paruošti anksčiau. Bet...nors ir pirmas blynas jis NEPRISVILES. Tikrai verti pagarbos ir orgai ir dalyviai. :liux:  :liux:  :liux: 
p/s taloneliu maistui nerinkom, nes pagal rankų joduma buvo aišku kam priklauso maitinimas :salut:  :salut:  :salut: . Kas blogai- čia ne aš  ;)

Redagavo Laukedra
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo .. matau iššūkis tikrai pavyko. Laukedra teisingai sako, manau koja pakišo tikrai naujoviškas renginio formatas, nes visu renginių daug maž principas vienodas - lėk kuo greičiau ir rink kuo daugiau tašku, dabar gi jau trys "etapai" taškai už pagalba, reikia strateguoti ir ne vienam o su komanda ir .t.t  :liux:

p.s. aišku oro salygos sakyčiau ekstremalios, salta, lietus, pazliuge ir 24 val. nonstop  :o cia jau tikrai rimta, nekalbant kad reikia lysti iš balos su palūžusiu auto....visi kas išgyveno  :liux:  :salut:  

 

p.p.s. kai organiztoriai irgi pailses, atsigaus, atslūgs emocijos - siūlau pagalvoti apie toki renginį "siltesniu" periodu  :liux:  stovykla, jos vieta ir trasos  :liux:  :liux:  :liux:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"Buvo paliktas likimo valei" čia gal truputeli per žiauriai mes Cheerokiu tikrai kuo galėjom tuo padėjom. Mes juos palikom tik tada kai sužinojom, kad jiems atvažiuoja padėti organizatoriai ir veža detales, bet tikrai nepalikom likimo valei.

As pasikratosiu, didelis Pagarba tiems kas praliaido nakti toi baloi,trasa buvo Open,Open+ dugno nerasta,pamacius kokia zo... tian, jums reikejo grist,is mano varpines merginos turejo vikt i baze o ne salt,kitas dalikas musu ekipazo nr13 niekas nepaprase padet nakti,kas prase nakti tas sulaukie pagalbos,sigi mes ant panizaikes tempem iki bazes(sunki zaraze)

As grestai ziurejou i reglamenta,perskaitikit ka gavot pastu apie naktini,gaunat taskut tik uz surinktus taskus(6vnt) arba nieko.todiel labai laukiau gps tasku rinkimo,todiel labai nusiviliou kada atsaukie 3etapa.

P.s gal jou triacia karta sakou aciu orgams,uz rengini nes manou didelis darbas padaritas kad mes galetum taip "Pailset"

Ir tikios nesustos pradetam kelij

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Erikai, Patrulio 4.2 ir 3.0 dezes vienodos. Tik aisku tau reik su Pto langelio. Gal eitu pasidaryt kazka?

kad labai mazai liko to noro....kaska darit,tvarkit,remontot.... gal reik palaukt kaskiek laiko kol praes ta bloga nuotaika. Kolkas net i garazo puse ziureti nera noro.
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.