Pereiti prie turinio

"Skirlėnų Iššūkis 2017"


Rekomenduojami pranešimai

"Skirlėnų Iššūkis 2017"

This is a aproved trial event for RFC LITHUANIA 2018

Kviečiami bendraminčiai įsimintinai praleisti savaitgalį (2017 10 07/08)
Jus, kolegos, lauks dvi sunkios kelio/bekelės ir užduočių dienos. Renginio dieną arba iš vakaro organizatoriai išsiūs registruotiems dalyviams elektroniniu paštu, mums visiems pažystamos OziExplorer programai, skirtą koordinačų rinkinį. Taip pat organizatoriai galės padėti įkelti koordinates renginio dieną, bet tada pasirūpinkite atvykti anksčiau, nes dalyviams vėluojant negalėsim koreguoti renginio pradžios laiko. Keliaujantiems iš toli ar su traliukais bus galimybė atvykti iš penktadienio vakaro.

Renginio pradžia bus šeštadienį anksti ryte. Pasikartoju norintys galės atvažiuoti i stovyklą iš vakaro. Bus dvi klasės STANDART ir WINCH. Šeštadienį ryte STANDART klasei bus duotas startas tai neskubant startuos rinkti KP taškų pagal GPS. Jiems yra laiko apribojimas t.y. spėti priduoti taškus iki sekmadienio vidurdienio. Kas norės iš standart klases, galės šeštadienį ramiai pažiūrėt į WINCH klasės dalyvavymą Specialiuose Ruožuose (SR) ir pradėt arba tęst rinkti KP taškus (sutemus irgi galite rinkti taškų, bet draudžiama bus važiuoti per gyvenvietes).
WINCH klasei burtų keliu išsirinksite savo starto vietą ir laiką Specialiuose Ruožuose (SR), atlikus užduotį pereinama pagal eiliškumą prie kito SR. WINCH klasės dalyviai už SR rinks taškus pagal lentelę (t.y. gauto rezultato pagal lentelę iš SR). paaiškinu 1 vieta gauna 100 taškų, 2 vieta gauna 95 taškus, 4 vieta gauna 85 taškus ir t.t.). Galima bus surinkti +-1000 taškų. pabaigus su SR dalyviai grįžta į bazę, visi bus pamaitinti, ir burtų būdu bus padalinti į grupes. Kekviena grupė privalės draugiškai, kartu, bendradarbiaujant, padedant vieni kitiems įveikti sutiktus sunkumus ir finišuoti drauge. kitu atveju (finišavę išardytoje grupėje) gaus mažai taškų už grupinį važiavimą. dėl maitinimo sekmadienį ryte klausimas atviras, greičiausiai nebus arba minimaliai. sekmadienį ryte išgyvenę WINCH klasės dalyviai susirinkus į brifingą (dalyviai turi spėti į brifingą, kitaip grupė negaus taškų už grupinį važiavimą), bus išdalintos koordinatės. varysit rinkt KP taškų. gavę taškus manau nustebsit. pabaigę rinkt KP taškus (iki užduoto finišo laiko) grįžtat į bazę, registruojate finišo laiką pas teisėją. būsit pamaitinti ir ramiai priduodat KP nuotraukas.

Pažymėsiu: alkoholio vartojimas renginio metu netoleruojamas! galimai bus teisėjas, kuris renginio metu tikrins dalyvių sveikatą..

Atvykstantys penktadienį pasiskambinkite organizatoriams prieš išvažiuojant. Ar pasitiksime ar nupasakosime kurioje vietoje yra penktadienio nakvynės vieta, kad galėtumete tinkamai pasiruošti. Bazė bus prie puikaus ežero kranto (privati valda). Yra nedidelė vaikams skirta žaidimų aikštelė, galimybė išsimaudyti, suoliukai, staliukai. Organizatoriai gali pateikti stovyklos nuotraukų. Bus kažkiek malkų laužui pakurti, kelios šašlykinės, vandens prausimuisi, wc. Maitinimas dalyviams bus šeštadienį vakarop ir sekmadienį pietūs.

PATIKSLINIMAI - REZULTATŲ SKAIČIAVIMAS IR RENGINIO EIGA:


STANDART klasė: KP Taškų (pagal GPS) bus tiek lengvų tiek sunkių. Bet bus ir nesuvokiamų taškų. Kur sprendimą darysite Jūs patys (tai lems rezultatų skaičiavimą). Pvz taškas yra labai aukštai. Nesigauna liesti automobilį ir lentelę. Taigi užtenka NORS RASTI kontrolinio punkto tašką ir nusifotografuoti kartu su lentele (selfis). Tai bus skaičiuojama kaip pusė taško. Pvz2: taškas yra automobiliui neprivažiuojamoje vietoje, kur pervažiuoti tokio skersmens kritusį medi nepavyks. nueinat, randat, nusifotografuojat, gaunat 0.5 taško
Kontrolinis punktas (KP): tai balta lentelė su skaičiumi. visos lentelės yra daug maž vienodai atrodančios. Stenkitės atskirt nuo iš senų laikų likusių kitų renginių lentelių. bus keli taškai-lenteles su užduotim. reiks suprasti-nuspresti kuri lentelė yra teisinga (viename gps taške).

WINCH klasė: Specialus Ruožas (toliau SR): tai kelio ruožas, dalinai gali būti aptvertas, su pažymėtomis kliūtimis, kurį WINCH klasės dalyviai važiuos laikui. Už aptverimo juostos pervažiavimą, nutraukimą specialios kliūties (stulpelio) lietimą ar pervažiavimą (griovimą), gervės troso gesinančio audėklo nenaudojimą bus skiriami baudos taškai. t.y. bus atimami iš bendro SR gautų taškų skaičiaus. SR metu bus pildoma lentelė kiekvienam ekipažui už kiekvieną SR ir bus patvirtinamas sutikimas su rezultatu parašais.
WINCH klasei dalyviams taškų skaičiavimui už SR ir baudos tikslesni duomenys bus nurodyti SR laiko pildymo lentelėje.


SVARBU: WINCH klasei- nespėjus pravažiuoti SR per užduotą laiką jūsų ekipažas taps "pazymėta kliūtimi Specialiame Ruože" kitiems toliau važiuojantiems pagal nurodytą eilę dalyviams, už pažymėtas kliūtis kliūdymą gaus baudos taškų (apart to SR dar bus medinių stulpelių "pažymėta kliūtis"). Jūs turite spėti į kitą SR pagal nurodytą laiką. jeigu nespėsite atvykti reikiamu laiku už tą SR gaunate 0 taškų. Tokiu būdu dalyviai stengsis padėti atlaisvinti SR nuo "kliūčių" kurie gali papildomai įtakotį kitų dalyvių rezultatą.



Finišas. Tai yra reglamentuotas oficialus finišas pagal programą (STANDART IR WINCH klasėms už KP rinkimą).
STANDART klasei: Vėluojantys i finišą gauna baudas po -5 taškai kas 15 minučių (be išimties net ir jei pavėluosime su startu). Pvz finišas 13 valanda. iki 13 viskas ok. 13.05 skaičiuojama -5 taškai. 13.18 skaičiuojama -10 taškų. 13.42 skaičiuojama -15 taškų. 13.46 skaičiuojama -20 taškų.
WINCH klasei: Vėluojantys i finišą gauna baudas po -10 taškų kas 15 minučių (be išimties net ir jei pavėluosime su startu). Pvz finišas 13 valanda. iki 13 viskas ok. 13.05 skaičiuojama -10 taškų. 13.18 skaičiuojama -20 taškų. 13.42 skaičiuojama -30 taškų. 13.46 skaičiuojama -40 taškų.




Registracijos forma ir reglamentas paruošti.

Registracija elektroniniu paštu 4x4skirlenai@inbox.lt (gausite registracijos formą, tikslesnį reglamentą, nuostatus, ir artėjant renginio dienai GPS taškus)


Paskutinė registracijos į renginį diena 2017 10 05

P.S. Dalyvių skaičius ribotas

Papildymai:
Vairuojančias ar šturmanaujančias moteris kaip jau tampa tradicija pagerbs 4x4 Alytus.
Winch klasei pagal saugumo nuostatus (kurie vis dar ruošiami) ekipažo nariai privalo dėvėti šviesą atspindinčias liemenes ir naudoti gervės troso gesinantį audinį. Rekomenduojama naudoti šalmus. teisėjai tikrins dalyvius Specialių Ruožų metu ar bus naudojami. kitu atveju bus skiriama kažkiek baudos taškų (numatyta reglamente) =] na bet pirmam kartui, tikiuosi, taikysime nuolaidas (kaip pavyzdys kaimynai iš PL jau nebepriima dalyvių be šalmų)

DALYVIAI:

Standart klasė

8. Artur Andrius Nissan Patrol Vilnius
9. Sergej Dariuš Nissan Patrol Vilnius
10. Krzysztof Nissan Patrol (PL)
17. Rolandas Renata JGC Alytus
23. Andrej Lilija Chevrolet S10 Vilnius
24. Algis Dainius Mitsubishi Pajero II Vilnius
28. Juozas Martynas - Land Rover Discovery Vilnius
29. Evaldas Arnoldas Nissan Patrol Alytus
31. Donatas Arnoldas Mitsubishi Pajero II Alytus
...


Winch klasė
6.
2. Erik Miroslav Suzuki Samurai Vilnius
3. Arūnas Martynas Opel Frontera Vilnius SUGEDO
4. Živilė Mantas LRD
5. Mindė Nerijus LRD
1. Tadas Paulius Nissan Patrol Vilnius
7. Jurij Marek TLC73
11. Cyprian Damian UAZ 69 (PL)
12. Arūnas Austėja Suzuki Vitara Vilnius
13. Alik Miroslav Denis GAZ 69 Jašūnai
14. Erik Artur PATROL Y60 Jašūnai
15. Žydrūnas Aleksėjus TLC 70
16. Edvinas Marius MP Širvintų rajonas
18. Vitalij Vadim NP GR60 Vilnius
19. Sigitas Gintautas NN Vilnius
20. Darius Tomas SV Vilnius
21. Mindaugas Miroslav SV Vilnius
22. Dmitrij Sergej SV Vilnius
25. Valerijus Remigijus Jeep Cherokee Vilnius
26. Artūras Nissan Patrol Raseiniai
27. Dominikas Jonas Suzuki Samurai Vilnius
30. Tadas Bernardas Nissan Patrol Vilnius
32.
33.
34.

REMĖJAI:
Спортивно технический клуб Рубеж 4х4 (RU) www.rfcrus.pro
4x4 Alytus
www.outdoorfood.lt
www.4x4forum.lt
www.4x4shop.lt
www.4x4padangos.lt
www.kempai-visiems.lt
www.xado.lt

 

Kaip įvyko renginys galite paskaityti ir pamatyti:

 

https://ru.delfi.lt/news/live/na-dzhipah-po-litovskomu-bezdorozhyu-strast-kotoraya-obedinyaet.d?id=76051507

 

post-3070-0-94467100-1505028729_thumb.jpg

post-3070-0-28103300-1505028741_thumb.jpg

Redagavo shemis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 187
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

pamažu aiškėja detalės: renginio pradžia bus šeštadienį anksti ryte. norintys galės atvažiuoti i stovyklą iš vakaro. STANDART klasė neskubant startuos rinkti KP taškų pagal GPS. jiems yra laiko apribojimas t.y. spėti priduoti taškus iki sekmadienio vidurdienio. kas norės iš standart klases, galės šeštadienį ramiai pažiūrėt į WINCH klasės dalyvavymą Specialiuose Ruožuose (SR) ir pradėt arba tęst rinkti KP taškus. WINCH klasei burtų keliu išsirinksite savo starto vietą ir laiką Specialiuose Ruožuose (SR), atlikus užduotį pereinama pagal eiliškumą prie kito SR. WINCH klasės dalyviai už SR rinks taškus pagal lentelę (t.y. gauto rezultato pagal laiką iš SR). paaiškinu 1 vieta gauna 100 taškų, 2 vieta gauna 95 taškus, 4 vieta gauna 85 taškus ir t.t. Galima bus surinkti +-1000 taškų. pabaigus su SR dalyviai grįžta į bazę, bus pamaitinti, ir burtų būdu bus padalinti į grupes. kiekviena grupė privales draugiškai, kartu, bendradarbiaujant, padedant vieni kitiems įveikti sutiktus sunkumus ir finišuoti drauge. kitu atveju (finišavę išardytoje grupėje) negaus taškų už grupinį važiavimą iš viso. dėl maitinimo ryte klausimas atviras, greičiausiai nebus arba minimaliai. sekmadienį ryte išgyvenę WINCH klasės dalyviai susirinkus į brifingą, bus išdalintos koordinatės. varysit rinkt KP taškų. manau nustebsit. pabaigę rinkt KP taškus (iki užduoto finišo laiko) grįžtat į bazę, registruojate finišo laiką pas teisėją. būsit pamaitinti ir ramiai priduodat nuotraukas. 

 

pažymėsiu: alkoholio vartojimas renginio metu netoleruojamas! galimai bus teisėjas, kuris renginio metu tikrins dalyvių sveikatą.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"Skirlenų Iššūkis 2017"

 

Taškų skaičiavimas 

 

14.1. Ekipažas, startavęs Specialiame Ruože (toliau SR), bet nefinišavęs laiku, gauna DNF (Do Not Finish) ir 20 balų.

14.2. Ekipažas, startavęs, bet nesugebėjes nuvažiuoti iš pažymėtos starto vietos už šį SR gauna DNF+ ir 10 balų.

14.3. Ekipažas, nestartavęs SR (arba atvyko į SR pavėlavęs) už SR gauna DNS (Do Not Start) ir 0 balų.

14.4. Ekipažai, pravažiavę SR gauna balus pagal lentelę nuo greičiausiai pravažiavusio iki lėčiausio: (lentelė prisegta)

 

14.5. Laikas už SR bus fiksuojamas iki dešimtosios sekundės (mm.ss.ff).

14.6. Baudos balai bus išskaičiuojami iš gauto rezultato už SR.

14.7. Jeigu gautų baudų balų skaičius bus didesnis, negu surinktų balų skaičius už patį SR, tai ekipažas gauna 0 taškų. Tokiu atveju nebus galima gauti neigiamą rezultatą už SR.

14.8. Jeigu du ar daugiau ekipažų finišuos vienodu laiku, jiems bus paskaičiuotas vienodas balų skaičius.

14.9. Ekipažai , tinkamai pravažiavę Grupinį Važiavimą gauna taškų:

finišavo pilnoje grupėje (trys ekipažai)- gauna po 200 balų visi trys ekipažai.

finišavo nepilnoje grupėje (du ekipažai)- gauna po 100 balų finišavę du ekipažai.

finišavo nepilnoje grupėje (vienas ekipažas)- gauna 50 balų finišavęs (vienas) ekipažas

taisykles.pdf

forma.pdf

post-3070-0-04406500-1505337482_thumb.jpg

Redagavo shemis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PROGRAMA

 

2017 10 06 Penktadienis

 

18.00-21.00 pasitinkame noorinčius nakvoti bazėje. Bazės yra šalia Vilniaus (pasiskambinę, organizatoriai nupasakos kur tiksliau)

 

2017 10 07 Šeštadienis

 

5.00 Organizatoriai tampa pasiekiami telefonu.

6.00 Registracijos pradžia

7.00 Techninė komisija tikrins dalyvių automobilius 

8.00 Brifigas

9.00 STANDART klasė išvažuoja smagiai praleist laiko.

9.15 Burtai WINCH klasei

10.00 Pirmų WINCH klasės dalyvių oficialus SR`ų startas 

(Winch klasei SR tvarkaraštis ir skaičiavimas bus paviešintas vėliau)

12.00-12.10 Pietų pertrauka standart klasei, nosies pakrapštymai ar pan.

vakare veiks maitinimo punktas(brifingo metu bus pasakyta kelintą valandą, galimai tai bus 21.00)

22.00 Paskutinio WINCH klasės ekipažo finišas

22.00 Burtai, padalinimas grupėmis, grupinio važiavimo aptarimas

 

2017 10 08 Sekmadienis

 

9.00 Grupinio važiavimo vėliausias priimtinas finišas

9.45 Brifingas winch klasei dėl KP taškų

10.00 Startas winch klasei rinkt KP taškų

13.00 Oficialus finišas STANDART klasei

13.00-13.30 Priimami protestai ar kiti neaiškumai standart klasei

15.00 Oficialus finišas WINCH klasei

15.00-15.30 Priimami protestai ar kiti neaiškumai winch klasei

 

 

18.00 Renginio rezultatų paskelbimas, apdovanojimai.

19.00 Renginio aptarimas prie bendro stalo.
Redagavo shemis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.