Pereiti prie turinio

nissan terrano 2, purkstukas su laidu 2,7tdi 92kw


Rekomenduojami pranešimai

  • po 2 savaičių...

Nepatikesite :) tinka bmw 2,5 tds,o purkstuko virsutine dalis.. bet ji irgi yra dificitas.. o isidejau nuo volvo v40 , 1,9 dyzelio.. ten baru duoda daugiau ciuciut, bet viskas veikia, ismieros idealios tik pats laidukas trumpesnis.. ESME: nissano pirkt nauja 200euru, deveto niekur nera. bmw  niekur nera plius reik perdarineti. volvo pilnas velnias ir viskas tinka, persukai ir vaziuoji... tai jeigu kam reikes turekite omenyje.. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Patikslinsiu ; ne nuo kiekvieno VOLVO V/S 40 tinka purkštukai o tik nuo 66kw , tai Renault variklis F8Q kuris buvo pirmiausiai dedamas į Renault (labai daug modelių) o jau paskui į visus kitus kaip kad Dacia (Solenza) , Opel (Arena) , Mitsubishi (Carisma) ir Volvo V/S 40 440 460.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

ponas KLEVAS kai klausiau apie purkstuka pries kelis menesius sitos isminties kazkaip neatskleidet, db jau kai kazkas, kuriam negaila, pasake tada kazkaip ir pats atsiminete..

Čia Tamsta apie kokią Jums neatskleistą išmintį pretenzijos man ; jei apie tai kad tinka nuo BMW ar VOLVO tai ne tuo adresu pretenzijos ba ne aš tai atkapsčiau o Tadas469 atkapstė ir paviešino , o jei apie pastaba kad RENAULT 1,9 varikliai yra dviejų tipų ir kokiuose mašinuose buvo statomi tai niekuom nesurišta su purkštuko pritaikymu kitai mašinai ba yra tik pastaba (jau žinant nuo ko tinka) apie tai kad ne visi 1,9d varikliai vienodi ir kokiuose tų mašinuose tinkamų jų ieškot .  :salut:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 2 mėnesių...

Sveiki. Isigijau terrano 92kw su purkstuko arba siurblio beda. Ar bandyt deti volvos purkstuka ar tiesiog mexanini siurbli nuo 74kw ir nesukt galvos?

pirmiausiai patikrink purkstuko varža,jeigu rodo 0 ,tada tikrai purkstukas,kokie purkstukai stovi,kuro grižtamas metalinis vamzdelis ar gumines šlangutes?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.