Pereiti prie turinio

Kas čia per prietrankos Salotėje siautėjo ?


Dragon

Rekomenduojami pranešimai

Naktį iš pirmadienio į antradienį Vilniaus Salotės paplūdimyje apie 3 valandą nakties sulaukėme ratuotų vandalų... Už džipo vairo sėdėjęs vairuotojas (o gal vairuotoja?) taranavo 2 medines persirengimo kabinas, nulaužė metalinį informacinį stendą, suniokojo poilsiavietėje prekiaujančio verslininko laikinas patalpas ir jose buvusį turtą.
Lietuvos policija pradėjo tyrimą, o mes prašome ką nors žinančius apie šio chuliganiško poelgio aplinkybes pranešti mums telefonu Vilniuje 215 20 89.
 

 

20248281_505872709744496_197087413058573

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As kaip tik pagalvociau kaip koks gyrtas piniguocius sumaste pries mergas pavaidint su geru dzipu,nes jam viskas galima ir jis jau tiek visokiu offraudu pravazeves,kad reik kazko naujo gyrtai galvai. Va ir nusprende sendien per zenkla su savo tikrais simexais pervaziuot,kita karta nuspres per kieno nors tvora pervaziuot,o dar po kiek laiko ir gal per koki gyva padara,nes jis turi dachuja pinigu ir jam viskas galima. Juk nupiepes zmogelis pramogai dzipo neperka su purvinem padangom. O pagal vaizda dzipas turetu but normalus,nes su parastu dauzant tokius dalykus tukrai kazka pamestum nuo masinos,o cia toks vaizdas,kad tik su ratais ir liete

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.