Pereiti prie turinio

Wrangler 4.0 vs 2.5 ,Yj vs Tj


vandriu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

noriu pirkti Jeep Wrangler konkrečiai naudoti medžioklėje,ne varžyboms ir panašiai gal kartais į pakatuškę nulėkt. Reikalingos nuomonės  tokių modelių savininkų . Kokie pliusai minusai,  ar pakankamas 2,5 benzinas tokiam mašiniukui ar geriau žiūrėti iškart 4,0 benziną,kuro sąnaudos nuvažiavus nuo plento, kuriuose modeliuose būna lsd?Ir koks skirtumas tarp yj ir tj modelio,turiu omenyje važiavimo prasme, nes yj linginis (kietas)  o tj spyruoklinis ( gal minkštesnis) ?

Pasidalinkite nuomonėmis kas vairuojate šiuos modelius.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tik 4,0, kuro sąnaudos vienodos o trauka skiriasi dvigubai nuo 2,5, LSD tik DANA 44 tilte (Sahara - Rubicon komplektacija ), linginis yra vežimas o spyruokliniu važiuosi kaip lengvaja. Ir jei 4,0 tai tik automatą nes su mechanika nesuvaldysi - nesugaudysi, o automatui arklių ir niutonmetrų daugiau negu pakankama. Automatai 32RH  3 bėgių užtat be elektronikos, 42RH jau 4 bėgių bet jau su smegenais. Lietuvoje apie wrangliorus informacijos beveik nėra, aš sėdžiu čia http://jeepwrangler-club.ru/forum/index.php

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turejau tiek YJ, tiek TJ, tiek 2.5, tiek 4.0. Kuro sanaudu galima neskaiciuot, abieju nuo 14-15 litru panasiai, trauka zinoma 4.0 geresne, bet dar viskas priklauso nuo ratu dydzio ir reduktoriaus perdavimo. LSD gale buna ir DANA35 tilte, bet cia jau reikia ant konkretaus tilto ziuret lentele ar list i reduktoriu. Vaziavimo prasme abu jie vezimai - abu sokineja, TJ truputi maziau. 

 

Is principo, jei savaitgaliams - OK, jei medzioklei - pasirinkimas nekoks - bagazines nera, vietos mazai.

 

Tarp kitko, kaip masina savaitgaliams - man labiau patiko YJ.

 

 

PS - Klaustuk, tu su kokia lengvaja vaziaves?

Redagavo tamisp
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tik 4,0, kuro sąnaudos vienodos o trauka skiriasi dvigubai nuo 2,5, LSD tik DANA 44 tilte (Sahara - Rubicon komplektacija ), linginis yra vežimas o spyruokliniu važiuosi kaip lengvaja. Ir jei 4,0 tai tik automatą nes su mechanika nesuvaldysi - nesugaudysi, o automatui arklių ir niutonmetrų daugiau negu pakankama. Automatai 32RH 3 bėgių užtat be elektronikos, 42RH jau 4 bėgių bet jau su smegenais. Lietuvoje apie wrangliorus informacijos beveik nėra, aš sėdžiu čia http://jeepwrangler-club.ru/forum/index.php

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

TJ pliusas del spirokliu,visdelto vaziot patogiou,na o varikli-4litrai traukia geriau o rija praktiskai vienodai.o automatas ar mehanas cia jo kaip paciam arciou prie duses.

kaip minejo LSD visose tiltose gali stoviet,reikia ziuret lentiale ant tilto.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.