Pereiti prie turinio

Xbradas '17 numatomas lapkričio 25 šeštadienį


Rekomenduojami pranešimai

Xbradas MT 2017 numatomas lapkričio 25 šeštadienį.

trumpa informacija:
XBRADAS MT (Mud Terrain), lengva nebus, todėl pirmenybė ekipažams su gervėmis. Evakuacija tik draugų pagalba arba mokama po renginio (kai traktoristas galės). Vietos tradicinės, netoli sostinės.

Bus taškai lengvesni ir sunkesni, renkami griežtai pagal eilę žiedo principu su keliais skirtingais startais. Kam per sunku - praleidžiat ir apvažiuojat keliais iki sekančio taško. Šturmanams teks pabėgioti.
Priklausomai nuo užsiregistravusių visureigių modelių ir ratų dydžio pabandysime skirti po keletą vienodų prizinių vietų ir taurių su diplomais, tipo samai, troliai, kruzeriai, japei ;)
Startas šeštadienį ryte. Dalyvių kiekis ribotas, max 40 ekipažų, finišas sodyboje su karštu maistu, vakarone ir diskoteka su DJ ir gyvo garso atlikėju.

Trumpai tariant -  XBRADAS MT pasirengusiems rimtam bekelės iššūkiui ir nusiteikusiems smagiai atsipalaiduoti po finišo.
Turistams-standartams be gervės ar šiaip nenorintiems labai užklimpti galiu pamėtyti taškų pasivažinėjimui ir suvenyrų paruošti, bet finiše problema su vieta po stogu, nebent finišuosite valandą anksčiau, prisiduodat rezultatus, pamaitinami ir su suvenyrais laimingi keliaujat namo, o sušlapę ir išvargę extremalai finišuoja vėliau su savo pilna programa. Nebent bus laisvų vietų po extreme dalyvių registracijos, kuri baigsis šį sekmadienį.

Domina toks formatas ? :)

 

xbradas-mt17 logo-m.jpg

 

Registracija iki 20 d. imtinai - nuo pirmadienio jokių vėluojančių NEPRIIMAME.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...
  • Atsakymus 125
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

  • po 3 savaičių...

manot man širdį nespaudžia tokia situacija ? vien tas paruošimas, bastymasis miškais ir landžiojimas po pelkėtas vietas kiek suteikia geros energijos ir malonaus nuovargio... pasiilgau to, jei sąlygos leistų, kas antrą mėnesį daryčiau :)  

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Deja ne lietūs stabdys, kai kiti aplinkui prižada man ir nepadaro sutartų darbų, tai ir mano planai subyra. Tik susiplanuoju ir bac staigmenos... prisitaikau ir bandau kitaip, bac vėl naujienos...

ir rezultate pasirodo reikėjo daryti ką planavau, nes vis tiek kiti buksuoja. Bet liko paskutinis vasaros mėn. su sūnumi kur nors išlėkti, irgi negaliu praleisti progos, kol mokslai neprasidėjo.

Viena paguoda, metai dar nesibaigė ir viltis miršta paskutinė :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.