Pereiti prie turinio

bedos Y61 4x4 ant apkrovos


Rekomenduojami pranešimai

Bedos su 61 vaziuojant visais varomais ant apkrovos i koki kalna,Kazkoks didelis dungstelejimas buna.Atrodo kad kazka ismeta,ir vel sujungia.Chabai automatiniai,gal kartais jie pradejo streikuot? ratai 35,12.5

Redagavo gimantas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesiginciju gali but ir grandine.Bet ar neturetu but jai grandine, duodant apkrovos kad ji persoka per kelis dantis ir gaunasi keli sutraskejimai.O cia dabar man tai toks vienas gan didelis smugis,ir duodant apkrovos karts nuo karto po viena smugi,ir tie smugiai tokie gan galingi

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

100 procentų habai, kol ratai 31 tie originalūs habai laiko, o su didesniais MT jie nebe atlaiko apkrovos, dėk AVM ar kitus mechaninius ir bus išspręsta problema.

Grandinė jei jau peršokinėja, tai visai kitoks traškėjimas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tiek procentu neduociau ba pats vazineju (ir ne pirmus metus) su automatais ir du 33 MT - ir viskas ten laiko pakol granatos galas nepradeda stebulej makalotis.

 

Ir dar ; nei vienas nesam girdeja kokius balsus ir kokius smugius ta masina leidzia , prie viso to kazin ar cia esama aiskiaregiu kad per atstuma tiksliai gedima nustatyt - tai kad konkreciai kas ten sugedo vargiai ar imanoma pasakyt , nebent pasidalint patirtim.

 

Issiaiskint ar grandine  ar habas kvailioja galima ir taip ; asfaltuotuoj aikstelej ijungus 4x4 ir susukus pilnai vaira vienam vaziuot ratu o kitam salimais eit ir stebet kas darosi ir kalusytis is kur ateina garsas , galima taip pat pabandyt pasturmuot labai staigu pakilima (kad ir zvyro kruva) ba irgi ir pasimato , ir pasigirsta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zodziu esme tame,automatiniuose habuose pasukiojau ta varsta visaip belekaip nes nebera jokiu uzrasu viskas nusitryne,tai dungstelejimas lyg ir dingo.Labai rimtai neisbandziau visur sniego pilna,nesigauna rimtos apkrovos.Nors ir prie mazesnes apkrovos jau dungsteledavo,o dabar kol kas lyg ir ramu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai neieskok slieku tada, o pirkis mechaninius, nepatogumas tik tas, kad islipt is masinos reiks, kad "ijungt" priekini tilta, nors gali ir perrinkinet tuos automatinius, kelias detales pakeist reiks, cia kaip sakant pagal norus ir pinigus ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.