Pereiti prie turinio

Ieskau kampinio slifuoklio


vilkas

Rekomenduojami pranešimai

Su ta piguva kaip pasiseka - jei pataikei i ta 1/100 laiminguju tai gali laikyt gan ilgai (va turiu kreiziuka rankini malkom pjaut is litagros nupirkes tai trecia ziema malkas pjaunu ir dar gyvas) bet pataikyt i ta dali laiminguju sakyciau gan sunku , o ir tai padaryt su kiekviena diena darosi vis sunkiau ir sunkiau ba tos piguvos vis daugiau ir daugiau.

Is kitos puses tai ir gerai - rimtu gamintoju daiktai pinga.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 77
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

tai dauguma  piguvos, smirda is pirmu jungimu, paskui istikruju prasidirba :) bent jau man nepasitaike kuris neprasidirba

Iš tikrai ne vieno naujo bandyto irankio tik viena karta makita suktukas iš silpnesnių parapijos smirdėjo iškarta, frezavom skyles putoje nu kiek gal 20-30 skyliu ir hana,kvapas žiaurus, tuo pačiu metu buvo nupirkti du vienetai, pasiemem antrą ir ka... puse metų atidirbo diena iš dienos jokiu nesklandumu... reziume visos "padjopkes" yra š bet pasitaiko lb gerų, tik atvirkščiai su gerais gamintojais, visi geri bet pasitaiko ir š......

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ant didziojo boscho pas mane minkstutis net minusineje islieka minkstas. mazojo boscho kiek kietesnis bet ir minkstas. Ant el. dreles hitachi taip pat minkstas tik jos jungiklis parejo tai sukasi visada pilnais abarotais. Tiesa drele jau sena bet itin galinga jeigu graztas pastrigo tai ji is ranku issiuka arba lauze grazta.

Turejau darbininka tai tam riesa isnarino, reikejo ligonines.

 

post-12400-0-26810300-1487440141_thumb.jpg

Redagavo Mblorinser
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hitachi su mygtukais tai liga. kaip minejau 2 bulgarkes dideles irgi  dirba sunkiai ir ilgai bet mygtukai parejo gana greit reikejo prisiburt kita. bet cirkuliarke ir suktukas buvo neistvermingi -atidave galus labai greit. daugiau hitachi nebeperku nieko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Asmeninė patirtis su B&D įrankiais nekokia, išskyrus žirkles gyvatvorei, kurias naudoju 2-3 kartus metuose... Elektrinis siaurapjūklis sugedo, stačiakampis šlifuoklis sugedo, statybinis fenas lygiai taip pat. Kampinis šlifuoklis, beje, irgi buvo sugedęs(ir dar ne savo), seniai seniai pas vieną žmogų Švedijoj pjoviau mūrinės tvoros apačią, pradėjo strigt jungiklis nuo dulkių, teko ardyt, valyt ir t.t.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai black and decker jugi yra DIY lygio namu ukio ekonomams.  Nors prisipazinsiu turiu Black and decker karstu kliju pistoleta, Tai Irankis kuris nera pas mane daznai naudojamas, bet turiu jau senai 7-8 metai. Tiesa man jis patinka del to kad turi stova ir gali buti naudojamas be laido.

post-12400-0-05688900-1487451194_thumb.jpg

Redagavo Mblorinser
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai black and decker jugi yra DIY lygio namu ukio ekonomams. 

Žinau, bet kaina tokia , kokios ir ieško . Nes prof linijos  už tokią kaina nesu matęs . Nebent ebay ieškot per seilus Wurth'ą arba kas sandėlius valo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinau, bet kaina tokia , kokios ir ieško . Nes prof linijos  už tokią kaina nesu matęs . Nebent ebay ieškot per seilus Wurth'ą arba kas sandėlius valo.

As valdas-76 turejau mintyje. o kad iesko pigaus zmogus taip zinoma. bet diskusija nuvazevus jau nuo to ka zmogus iesko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 3 metų...

nemates raudonu as niekad gyvai, dabar specialiai paguglinau :D visad tos melynai zalios, arba teal spalva. nu dar balta yra, bet cia statams skirta alia, nors kai dirbau statuose irgi teal spalvos tos makitos buvo :)

realiausias variantas ka vienam forume perskaiciau, kad tai senesnio dizaino mactek  produktai. nes buk tai makita sita kontora nupirko. o ten geriau ar blogiau tai velniai zino.

seip bendrai paemus makitos kokybe baisiai suprastejus paskutiniais metais. tai nezinau, as gal rinkciaus kita branda.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zinok klevai ne.  makita nusmuko per pastaruosius kelis metus. baisiai suprastejo kokybe, koki tik neimk iranki. firmoj  dviese dirbom vienam objekte, tai per 3 men pakeitem 2 cirkuliarkes akumuliatorines ir ir tris impaktinius suktukus. ir realiai nieko labai sunkaus nedarem, vidaus ir lauko apdaila lentelem. isimi is dezes 2-3sav darbo ir gliucina. ir nemazai kas tokios pat nuomones kas stroikese sukasi. sefas, turi labai platu makitos asortimenta asmenini, tai guodziasi, kad per brangu jam viska i dewalta keist, reik sudrost makitinius iki galo :)

del dewalto asmeniskai nusiskundimu neturiu. pas mane pati dewalto asortinemntas dideja pastoviai. impaktiniai tikrai galingesni ir patvaresni nei makitiniai, testavom specialiai. ir cirkuliarkes batareikines geresnes. bent jau kambariokas latvis taip sake. kuris turejo ir tokia ir tokia.  visus ka turejo is makitos per laika pakeite i dewaltus

 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turbut nuo irankio priklauso. man jie lygiaverciai.  tik paprastai kai pradedi pirkti viena branda, tai ji ir perki, nes kitaip apsikrausi trilijonu skirtingu batareiku ir krovikliu :)

buvo laikas, kai boschai (bent jau batareikiniai irankiai)buvo laikomi bene patvariausi ir bene galingiausi, bet sunkus palyginti su analogais. dabar yra islengveje, ir to minuso kaip ir nebera

mano asmenine nuomone patys paciausi tai hilti. nu tiesiog neuzmusami daiktai, bet baisiai brangus.

turiu boscho turbinke,  gal 2005m gimimo, nzn ar tai koreliuoja su dabartiniu patvarumu, bet ji kol kas labai gyva su vienu esminiu pataisymu. pries kokius gal gerus metus ar du pradejo  baisiai vibruot rankose ir kaukti-guolis parejo ant aseles. nu ka, galvoju reik pasikeist kaip tai. isardzius paaiskejo, kad ta prisukama dalis islieta isvien su guoliu, ir perpresuot guolio neina. stilium uzprogramuotas senejimas-guolis pabiro -pirk nauja turbinke, nes turbinkei, kuri jau i ketvirta klase eina tokio ipresuoto guolio niekas nebegamina.  ten plastikas kazkoks tai. teko skelt i dvi dalis, isoperuot ta guoli ir viska atiduot uosviui. jisai istekino pagal palstikinius likucius metaline dali, su vieta guoliavietei. tai dabar turiu turbinke su keiciamu asies guoliu, ir droziu toliau :D

tevas turi bocho sukekli 18v,  parveziau as jam is norgu, ten nuomoti zmones su tokiais dirba. tai suvaro buna karts nuo karto, bet nuomotas zmogus smegenu neijungs -suka 6x120 medvarscius ant grezimo greicio ir susvilina sankaba... nu taip gali bet koki daikta sudrozt, tevui irankiai irgi nelabai laiko, bet sitas laiko, nesiskundzia

nu vat taip kazkaip

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

 Dar apie Makita, čia tik tarp kitko :)  Turiu aš tos firmos statybinę radiją, veikia normaliai, betgi kokia sistema padaryta- gali jungt nuo 220 V, gali dėt bateriją. O baterija kraunasi tik atskirai ją išėmus, radijuką į elektros tinklą įjungęs nepakrausi...Išimi batareiką- išsiprogramuoja visos stotys, nes backup'o nėra(nors sako, kad gal ir yra, reiks pažiūrėt atidžiau)...Vėl reikia programuot iš naujo. Ir turiu seną kaip pasaulis DeWalt radiją, ji analoginė, betgi baterija kraunasi tiesiai iš tinklo. Na šiaip Makitos įrankius pas mus daug kas naudoja, nes yra vietinė parduotuvė, kuri jais prekiauja, atlieka garantinį ir t.t., tai gal ir patogu, bet aš, apart seno akumuliatorinio suktuko ir tos nelemtos radijos, daugiau nieko iš jų neturiu ir kažkaip nepasigendu...Milwaukee man geriausi :)

Redagavo valdas-76
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 1 valandą, valdas-76 parašė:

 Dar apie Makita, čia tik tarp kitko :)  Turiu aš tos firmos statybinę radiją, veikia normaliai, betgi kokia sistema padaryta- gali jungt nuo 220 V, gali dėt bateriją. O baterija kraunasi tik atskirai ją išėmus, radijuką į elektros tinklą įjungęs nepakrausi...Išimi batareiką- išsiprogramuoja visos stotys, nes backup'o nėra...Vėl reikia programuot iš naujo. Ir turiu seną kaip pasaulis DeWalt radiją, ji analoginė, betgi baterija kraunasi tiesiai iš tinklo. Na šiaip Makitos įrankius pas mus daug kas naudoja, nes yra vietinė parduotuvė, kuri jais prekiauja, atlieka garantinį ir t.t., tai gal ir patogu, bet aš, apart seno akumuliatorinio suktuko ir tos nelemtos radijos, daugiau nieko iš jų neturiu ir kažkaip nepasigendu...Milwaukee man geriausi :)

Pažiūrėk kur baterija dedasi, pačioje apačioje turi dėtis dvi AA baterijos, idėjus jas niekas neišsiprogramuoja

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.