Pereiti prie turinio

White offroud 2017


Rekomenduojami pranešimai

Gaila eilinį kartą Dariaus atšaukto renginio.

 

Iš dalyvio pusės galiu pasisakyti tiek, kad organizatoriaus patikimumas yra labai svarbus. Jeigu nurodyta sausio 14d ir tą datą iš anksto susiplanuoju - renginys privalo būti. Tegu ne "Čempionatas", tegu būna pakatuškė su šašlykais, gali būt ir be šašlykų.

Tada jau galima toliau diskutuoti, kodėl per mažai susirinko, kokių taisyklių reikia, kad susirinktų ir t.t.

 

Šiuo atveju buvo kažkelintas iš eilės visiškai neįvykęs renginys ir su kiekvienu nauju "skelbimu" dalyvius surinkti bus vis sunkiau, tad kaip ir nėra apie ką diskutuoti. Čia tik mokytis iš klaidų, o ne jas kartoti.

 

O renginių badas yra akivaizdus, yra norinčių ir galinčių važiuoti. Specialiai techniką ruošti kažkuriam renginiui norinčių mažai. Todėl oficialiame čempionate dalyvių minimum, turbūt mums per brangu.

Norime važiuoti su tuo, su kuo važiuojame į keliones, į medžioklę, į darbą ir t.t.

 

Pernai labai vykęs buvo X-bradas vasario mėnesį. Liko mėnuo iki standartinės datos, o temos dar nematyti. Gal geriau apie tai padiskutuokim? :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau gal reiktu uzvesti tinkama diskusija (tema) apie renginiu organizavimo proceduras, kad galetu visi pasisakyti ir viena karta nuspresti - kas yra renginys, varzybos, pakatushke ir kas ka gali organizuoti. Tokia diskusija manau yra aktuali siai dienai, kadangi yra is tiesu neaisku kaip turi buti daroma, su kuo derinama, kas veliau yra atsakingas uz padaryta "zala" ar dar velniai zino uz ka. Tikrai nemalonu ziniasklaidoje skaityti ar ziureti video ir foto medziaga su viltim, kad siame "reportaze" nebus tavo visureigio foto, nors tu ir vaziavai kazkokio renginio metu ir viskas buvo suderinta su organizatoriais.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano nuomone, kaip pats organizatorius bendrauja forume ir bendravo su renginio potencialiais dalyviais, toks ir renginys gavosi :) Jei tu organizuoji renginį, tai tu kažkam siūlai kažkokią prekę- paslaugą, tai turi atitinkamai bendraut ir taikytis prie savo "klientų", o ne siūst kiekvieną, kurio auto spalva tau nepatinka, jau nešnekant apskritai ar gali kilt noras važiuot pas kažką, kuris kiekvienoj temoj ant visų drebia purvus :)

Pritariu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikrai nenoriu, kad mane palaikytumėt pagalių kašytoju, bet man atrodo labai nerimta, kai iš renginio organizatoriaus nėra jokio komentaro ar paaiškinimo.

Aš suprantu, kad visko nutinka, bet čia panašu, kad tas O-jeep-O yra dar nesubrendęs paauglys bijantis prisiimti atsakomybę. Labai neprofesionalu.

Siūlyčiau jam arba daugiau neklaidinti potencialių dalyvių, arba į viską žiūrėti rimčiau.

Ačiū už supratimą

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.