Pereiti prie turinio

Gal yra kas dirba su metalo konstrukcijom


vilkas

Rekomenduojami pranešimai

Taigi planuoju pagaliau name darytis laiptus aisku pagrindine konstrukcija butu metalas. Klausimas butu kokiu ismatavimu profilius pasirinkti. Kolkas galvoju apie 80x140- nezinau tik kokio storio sieneles imti. Laiptu pakopu bus 15 vnt visiskai tiesus plotis pakopos 1,20m planuoju virintis dvi sijas laiptuotas kai bus baigta metalo nesimatys laiptai bus uzdari.

P.S. konstrukcija virinsiuos pats bet gal kas is forumieciu galetu supjauti tiksliai Kaune ar aplink Kauna ir kiek tas malonumas kainuotu.

Aciuuz nuomones.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

draugas pats virinosi.kazkoks giminaitis padejo su isplanavimu.  tiesa jo laiptai turejo buti atviri. gatavo produkto dar nemaciau, seniai bebuvau uzsukes. jis naudojo jei nesumeluosiu 100x40 kvadratini vamzdi, arba labai panasiu matmenu. pjauste gabaliukais  ant 45 kampo, ir virino kaip mes vadinam krokodila(zigzagu) tai pasidare du tuos krokodilus is abieju pusiu, ir horizontaliai kur laiptelis ausis virinosi. paskui turejo prie tu ausu medinis laiptelis tvirtintis is dvieju daliu, sumustinis toks is virsaus ir apacios, o metaline ausis palieka laiptely ir nesimato. bet kaip sakiau galutinio varianto dar nemaciau. metalo kronstukcija atrode visai graziai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu bet cia ne visai tai ko man reikia cia laiptu projekta padaro o man reikia zinoti koki profili galiu naudoti pvz. 100x100 ar 80x100 ar dar koki.

O kam profilis į plotį reikalingas, kai galima į aukštį, gegnių principu daryt. Esu matęs iš juostų 100 mm x 5 mm konstruktyvą padarytą. Viskas buvo pasodinta ant 3 skersinių , kad jeigu kas, jie sudirba , kaip apsauginiai . Ir pakopos  plačios ir storos ne mažiau 50 mm storio sumestos. Kadangi  uosio savo turėjo , tai ilgas darė, dar ir įspraudė  kas 3 lentą į sieną. Pradžioje skersai žiūrėjau į visą tai, bet paskui, kai susirinko visas konstruktyvas, tai pasimatė, kad vienas kitą laiko ir tempia , jeigu ką ;)

Beje, skaičiuoklė labai gera ir ten susivesk tik parametrus .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.