Pereiti prie turinio

Mašinos iškelimas


Rekomenduojami pranešimai

  • po 4 mėnesių...

turėjau kelis metus OME, dabar su Lovells važinėju - komfortiškiau mašina eina, bet ir šuoliukus gerai virškina. TLC90 pasibaigė kai kurios pozicijos amortikų, bus balandį. Jei greičiau, tai Ironman arba EFS sukomplektuoti galima, irgi nenuvils ir pinigėlį jūsų sutaupys.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad nekurt naujos temos-mano 78-am ,uzdejus gervę,sunkią stogo bagažinę,susedus 5 veidam + amunicija krestelejus į kokią duobutę galinis ratas (33") pradėjo siekti posparnį.Vizualiai žiūrint auto nesusedus,stovi aukštai.Tai galvoju gal amortikai nuduso.Šiaip galas "nesisupa" taip kaip būna visai numirus amortikam ,bet iš šono,ranka suemus už stogo bagažines, ir linguojant į šonus ,supasi labai jau lengvai.Pradejau ieškot galinių amortikų ir nežinau kuriuos geriau dėti.Radau tokius: PEDDERS UPRATED FOAM CELL REAR SHOCK ABSORBER 0-2".Kažin ar gerai bus?

Redagavo aidasdav
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

visokių variantų galime parūpinti. Kainos irgi įvairios nuo firmos ir amortikų tipo.... dabar kainos nuo 600, eur , bet pasibaigė pigesni amortikai, reikia laukti arba kaip pas Rimą  komplektas 750, e bet irgi priekiniai amortikai baigėsi.

Dar galime EFS, Ironman, Pedders, OME, Dobinsons, TrailMaster... kai rimtai apsispręsit  daryti, rašykit el. paštu (kontaktai parduotuvėje nurodyti) 

Minkštumą irgi galima parinkti įvairų, bet vis vien bus kiečiau nei standartinė pakaba, nes liftuojasi ir reikia standinti pakabą, kad nevirstų posūkyje :) 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.