Pereiti prie turinio

pavoge Poulan traktoriuka


Rekomenduojami pranešimai

uzuojauta.... sunys kam...  pas many volcara.  ramu tylu.. kaimyna bande -apvogt tai kaip uzlajino.. visi vagys islakste... gerai kad su tvorom neisleke... butu .. ne kas......... dydele sucka ir kandziojasi..............skaudziai....

O maniski nunuodijo (buves darbininkas itariu, nes is nepazystamo nieko neimdavo) , o po savaites vagyste...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

i tokius daiktus verta gps ideti, nes anksciau ar veliau nugvelbs, o ilgapirscius bus lengviau suieskoti. Sunys nepades ir svetimi sugeba nuraminti. Is bendradarbio nesenai pavoge visa technika. Suni ir jo namiskius namuose miegojusius uzmigde. Atvaziavo su masina susikrove ir isleke. Degalines kameromis yra nufilmuoti itaramieji, bet vaizdo medziagos neduoda. Dabar bando gauti medziaga.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasitaisysiu. Nezinau kaip uzmigde ir ar tai padare, tik jie taip speja. Gal yra kokiu duju. Juk vasara langus zmones atsidare miega. Langai salia garazo ir taip lengvai ten neprivaziuosi.  Tikrai butu isgirde kada atvaziavo su masina, o juolab dar reikejo ir pasikrauti ne viena daikta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na ten statybos, nieks negyvena dabar. Masina paliko uz 500 metru, nes privaziavus, pataiko i akligatvi, uzstatau Defa ir isvaziavimo ner kito.

O čia kokiame krašte ? Pagal teritoriją galima atsekti .   Paskui galima nuspėti kur maždaug bus nukreiptas toliau. Koks ratas žmonių gali susidomėti ir kokioje vietoje. Kas dirbo šalia, kas statė, kas buvo atvažiavęs, medžiagas atvežė, kas saugojo objektą, kas į svečius atvažiavo, kas pro šalį važiavo, su kaimynais pakalbėt, su tolimesniais, susirasti " viską matantį " kaimyną, sankryžas apžiūrėt, gal kameros kur stovi netoli .... Ir t.t.

Darbo daug, bet gali būti vertas tas darbas. Arba privatų detektyvą samdyt . Tik įkainiai gal dideli pas juos , bet pagavus vagį, jam galima privataus kaltinimo tvarka plius už moralę prisiteist. Tai gal iir atsipirkti.

Sėkmės ir užuojauta :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.