Pereiti prie turinio

Rekomenduojami pranešimai

Gerb. kolegos, yra planas 2017 metais vasara suorganizuoti viso Lietuvos džiperių sambūrį Alytuje 4x4 RALLYING. Idėja nors kartą metuose suvienyti visus 4x4 fanus vienoje vietoje, kad turėtume ne varžybas bet reLaksinį suvažiavimą iš visos Lietuvos su džipais. Tai manau turėtų būti dviejų dienų suvažiavimas su palapinėm. Pagal idėją: klubų pristatymas, pavieniai asmenys su savo 4x4 džipais, pasiekimai, džipų demonstravimas, kai kurių rungčių atlikimas, kiečiausio džipo rinkimas, 4x4 įrangos ir aksesuarų demonstravimas, koncertas. Renginys būtų mokamas,ne pelno tikslais, bet, kad už vietą, maitinimą, prizus, koncertą. Gal būt atsiras kuri norės prisidėti prie organizavimo renginio ar rėmimo?

Ką manot kolegos apie tokį suvažiavimą?

 

Dėl tam tikrų aplinkybių projektas atidedamas.

Redagavo Frontis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 57
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

 LABAI UZ .....bet ivertinkit kad tai nemazas darbas reikalaujantis nemazai pastangu..... SEKMES :salut:   tik pavadinimas nelabai tinkantis reiktu pakoreguot. sitas panasus I ralistu susiburima ..o su dzipais  ROPINEJA  :D

Redagavo gince
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Idėja puiki, bet neįgyvendinama: jei renginys nemokamas, suvažiuos apie 100 džipų. O kaip jiems nemokamai ir WC parūpint ir malkų laužam ir pievos didžiulės reik prie ežero.

Jei renginys mokamas, bet nebus varžybų, susirinks kokia 20 džipų. Tai koks čia tada suvažiavimas...

 

Idėja tikrai gera, bet labai reik pagalvot kaip įgyvendint...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vieta dar nenumatyta. Pavadinimas RALLYING parinktas specialiai būtent toks, vertimas i lietuvių kalbą - susibūrimas.

Susibūrimas, bet ne laiko praleidimo - poilsio tikslais, o tam kad įvyktų kažkokia demonstracija, paradas, mitingas..

 

Neveltui visi tokie susitikimai vadinami meet'ais arba Chill'n'Grill'ais :)

Redagavo Wattz
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

MUD'n'Chill

Purvas ir poilsis - logiškai atrodo skamba

arba 4x4 Atlaidai '17 :D

chebra susirinks su džipais ir atleis gazą :) pailsės... 

 

 

Kas liečia kažkokių šmaikščių tekstų kūrimą, galėčiau pagelbėti... Mintis šiaip superinė :) palaikau visom keturiom ir jei tik bus galimybių - dalyvausiu :)

 

 

o didysis JEEP suvažiavimas jau praeitis įtariu :)

Redagavo Juras666
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai gi kolegos šiame poste būsiu atviras.

1. Kas liečia pavadinimą, tai visų pirma man čilis ir grilis,  (dabar visi tik čilina arba meetina) nelabai ką sako, nes manau pats pavadinimas turi atspindėti kas tai yra per renginys, na galima pavadinimą padaryti 4x4 GRAND RALLYING ir tai tikrai atsispindi kieno ir koks susibūrimas.

2. Idėjos esmė aiški manau visiems. parašiau abstrakčiai, nes nenorėčiau kol kas smulkmeniškai aprašyti viso renginio, kas ir kaip turėtų vykti. Gal būt užsuktų į svečius pasilabinti koks žinomas sportininkas 4x4padangėje ir taip toliau. Gal būt mūsų kaimynai atvažiuotų, kaip sako išlieka šiokia tokia intriga.

3. Kodėl Dzūkijoje? Todėl, kad Dzūkijoje. Nemanau, kad 200 km yra neįveikiamas atstumas, nes važiuoji ne į pelkes mašinos laužyti ar alaus prisilakti iki nukritimo, kad po to galvoti kaip grįžti, bet važiuoji su gera nuotaika pabendrauti, pasižiūrėti technikos, susipažinti, pasidalinti patirtimi, patarimais, naujovių pristatymas, gal būti naujų idėjų aptarimas, generavimas, sudalyvauti rungtyse, pasiklausti koncerto ir t.t.  Jeigu žmogus su džipu susigyvena ir tai tampa gyvenimo būdu, tai jis važiuos. Tokiuose dalykuose susipina tikėjimas, filosofija, gyvenimo būdas, laisvė. Tu gali sau leisti važiuoti ne tik asfaltu, bet ir pelke ir sunkai įveikiamomis keliais ir jauti adrenaliną, nes tau to reikia. Vieni šnapsą geria ir kaifuoja, o tu įsėdęs į džipą ir pralėkęs gerą trasą kaifuoji- reiškia sergi 4x4 liga.

4. Ši idėja pas mane viduje kelis metus dulėjo ir viena diena atsitiko taip, kad ji išsiveržė į laisvę. Viduje stipriai tikiu, kad pavyks įgyvendinti.

5. Manau, gal būt tai turėtų būti  kiekvieno džiperio garbės reikalas sudalyvauti 4X4 GRAND RALLYING (čai pamastymas).

Kolkas tiek.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.