Pereiti prie turinio

Ieskau patrulio GR Y60 dokumentu


Rekomenduojami pranešimai

Supratau.tu turi nusipirkes gera wisureigi su dokais ir t.t. bet jis ira arestuotas anstoliu kokiu, ir tu jo negali perasit.del to tau ir reik lenteles su dokais. Atspejau ? Nes kitaip cia newerta zaist su tom nesamonem.beja.jaigu tikrai reikia tai dosiu tau nr (seimininko kebulo kuris stovi pas mane) viska jam paaikinsi jaigu sutarsi kaska su juo tai lentele atiduosiu VELTUI.

Redagavo erikasss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Dar papildisiu biski info. Sendien buvau Regitroi kad pakeist kebulo spalva.as masinos sawininkas.kadangi kolega(Aliuk) minejo kad butinas remo nr keiciant dokus.jis buvo teisus.manes paprase atvalir masinos rema kad butu matit nr.(parode kurioi vietoi).Pasirodo remo nr pas mane specealiai uzvirintas.(gal jau buvo keistas remas).taigi tas regitros darbotojas man sako taip.remo ir kebulo numeriai turi sutapt.kadangi remo nr nera tai patariu nepamest kebulo lenteles nes masino be lenteles ir be remo nr niekaip neiregistruosi.o dokose pazimejo kar INDIFIKAVIMO nr tik ant lenteles. .

post-10719-0-49872100-1469623199_thumb.jpg

post-10719-0-51200700-1469623218_thumb.jpg

Redagavo erikasss
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O as pries pora dienu kalbejau su zmogeliu kuris dirba regitroje, ir sutikrina garaze visus tuos reikalus, ir kaip papasakojau apie lenteles, doku permetima ant kito auto tai anas kreivai paziurejo ir patare jokiais budai nevaziuot pas juos su permauta lentele, nes ten ale specialios kniedes buna ir siaip matysis kad persauta naujai, o jeigu ir nesimatys tai jie turi kazkoki specialu aparata uz puse lemo kuris tikrina tas lenteles ir mato viska.. tai va, turiu nebloga kebula bet kolkas nerandu ka su juo daryt :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.