Pereiti prie turinio

Pirksim motorolerį ar endūro motociklą


Giedrioks

Rekomenduojami pranešimai

Lygtai sunus pardavineja peugeot spyd faita. Ten sukises nemazai visokiu daliu sportiniu. Dokuose 50cc, o grupe 70cc normaliai tempia. Tech yra, tik isregistruotas del pasibaigusio draudimo. Jei domina,galiu uzklaust.

Butinai paklausk kas ir kaip ir už kiek, tas variantas įdomus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 57
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Senas, bet patikimas ir gražus daigtas...bet...būtų endurikas, ar čioperis, tai jaučiu skolinčiaus eurų ir griebčiau, juo lab iš tokio auksarankio kaip tamsta, net nedvejodamas, o dabar, nei eurų yra lišnų tiek, nei tipažas neatitinka mano gyvenimo būdo, nors smagu būtų prasilėkt su tokiu tvarkingu mocu ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susirandi ebay ko nori nusiperki tada skelbiu.lt susirandi kas parvez netgi babkes kartais patys sumoka jai nedidele suma .As taip dariau.

 

Na taip, bet kai aš nelabai tuo ebay naudojuos ir pasitikiu, ieškau tokio varianto, kaip pvz., žinau kad būna kai vietoje yra žmogus, kuris pagal užsakymą suranda, apžiūri ir nuperka, net parvežimą suorganizuoja, aišku taip gaunas brangiau, bet manau, patikimiau gal

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Motoroleris nupirktas, Dabar ieskomas endurikas iki 1300e., gal kas turit nebereikalinga ;)

Uz kokius 1700 gal ir sutikciau issiskirt su savo KTM 620 Duke.Labai gerai islaikytas,609 cm,berods 37kw.Pries tris savaites parveztas is UK.Lietuvoje dar net neregistruotas.

post-308-0-11886200-1472222748_thumb.jpg

Redagavo Springfield
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Metai 1996.Klasika.Stovis labai geras.Variklio stumoklis,žiedai,grandines,vandens pompa nauji.Senas detales kurios keistos turiu.Kompresija puiki.Pakaba taip pat tvarkyta.Turiu kazkokias ten senas traukes ir gumas.Priekinis zibintas,uzpakalinis stopas,signalas,ir posukiai nauji.Dar net nepajungti.Spidometras USA gamybos visiskai naujas Trail tech Vapor.Rodo apsukas,greiti,variklio tempetatura, lauko temperatura ir t.tDuslintuvas originalas KTM.Aisku turi siokiu tokiu kosmetiniu pabraizymu,bet siaip tai sedi ir leki.Na ,dar priekine padanga noretusi pasikeisti.Nera jis sunkus.Svoris apie 120 kg.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.