Pereiti prie turinio

Skubūs klausimai-atsakymai apie Jeep iškilusias problemas senbūviams


jeepcherokee

Rekomenduojami pranešimai

dabar ir as ymetes rezonansa,siaip viskas ok,tik labai zverys baidosi miske :D

ir dar idomumo delei pasakysiu: pas mano abu xj sudeti rezonansai ir vietoj katalyzu ir vietoj dusliu..vienodo dydzio. bet pas viena atstumas tarp bakeliu didesnis gavosi, tai ten kur didesnis atstumas, garsas arsesnis toks sportinis. o ten kur bakeliai arti vienas kito, tai kaip gamykliskas garsas, nu kai ramiai vaziuoji. tik kai uzsmaugi tik tada riaumoja :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl katalizatoriaus 2.7 CRD - gal kas išpjovinėjot, ir kaip darėt?
Ištuštint bakelį ir užvirint, spėju bus garsas per didelis? Ten pas 2.7 CRD toks durnokas tas katalyzas - rezonatoriaus taip lengvai neprivirinsi, nes vienas platus galas yra su kampiniu turbinos tvirtinimu.. Aš tai norėčiau tą originalų bakelį palikt, kad TA nesikabintų (dar be to tas bakelis apsuktas tokia folija, tai iš vis nesimatytų net jei pjautas buvęs).

 
1.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki..ivyko nemalonus atsitikimas..vaziuojant,trakst braks(labai garsiai)..masina sustojo..jeep liberty 2006 3.7 ..bandymas vaziuoti nesekmingas.paspaudus gaza,tas pats kaip ant laisvu apsuku..apsukos kyla,o masina vietoje..dviese nustumem masina i salikele..atvazevus pagalbai bandem su virve buksyruot..kazkas  uzsikirto,net nepajudinom is vietos,teko kviesti traliuka..uztrauke traskancia,klausem lyg is priekio garsas..ps,greiciu deze lyg begius meto..klausimas kas gali buti,jei priekinis reduktorius parejo,turetu galas vistiek stumti masina..tai razdatke?ps..jau kuri laika uzesys buvo,bet nepastovus,tai dingsta tai atsiranda..gal kas pasidalins pamastymais nuo ko pradet ieskot gedimu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

xj 4,0 nuo 97m, nuo kur jungiasi aušinimo elektrinis ventiliatorius? kur stovi jo įjungimo daviklis?

bėda: kaista variklis po vandens pompos keitimo, pompa nauja, nieko daugiau nebuvo atjunginėta....

buvo sistemoje oro, dabar jau nėra, bet pastebėta kad neįsijungia el.ventiliatorius  :o  

saugiklis ok, rėlė irgi ok, tiesiai padavus veikia, bet užkaitus virš 210F ar įjungus kondiškę, vis vien neįsijungia....kur toliau ieškoti galu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne vien kondiskes, jis veikia nuo temperaturinio daviklio taipogi, kaip papildomas ausinimas, pvz stovint , visko movos neuztenka kad ir pilnai sukabinta jinai,tada junginejasi elektrinis..

Kai papildomas jis veikia tik prie 125 laipsnių, ir kai yra automatinės dėžės aušinimas per radiatorių, o šiuo atveju mexanika šiame Jeepe

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.