Pereiti prie turinio

Skubūs klausimai-atsakymai apie Jeep iškilusias problemas senbūviams


jeepcherokee

Rekomenduojami pranešimai

Plius dar nuo ratu svorio priklauso. Kuo rato svoris didesnis su isnesimu, tuo greiciau guoliai pareis. Tada dar ir greiciai itakoja.

Su savo 35" ir isnesimu -50 su standartiniais guoliais ir greiciu retkarciais 140km/h.... 3000km tai maksimaliai galejau pravaziuoti. Del to dvigubus sudejau ir jau beveik 7000km ir laiko puikiai :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimas, ar grando 5.2 dėžė 1996 metu tinka į 1995 metu? 95metu dėžė 46rh, o 96 metu 44re, ar uždėjus reikės kompą dėžės keisti ar draugaus tarpusavyje?

Manau kils problemų, nes RH tai daugiau hidraulinis valdymas, o jau RE elektros bus daugiau, kompai tikrai dėžių turėtų būti skirtingi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kokias zvakes naudojat varikiuose su dojom? Dujines ar kokios priklauso? Esme ta jog mano WJ 4.0 numynus gaza dugna kelis kartus supoksi o tada pradeda vaziuot. Zvakes pravaziavo iki 1000km max. Dujininlas pasijunge diagnostikai, sake viskas ok su yranga, keisk zvakes, tai ir galvoju gal dar kur gali but beda

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

JGC ZJ 2,5 vm td kiek aušinimo skysčio temperatūros daviklių turi būti? Vieną radau nupirkau naują  fiškė 2 kontaktų, o sename 3 kontaktai numeris ant daviklio 48861920386

Kiek omų varža turi būti kuro forsunkėje su laidu?

Ačiū

Redagavo landrius
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man su žvakėm buvo cirkas. Kai jos nė 1000 km neatlaikė. Pramušė 3 žvakes iš 4. Netikėjau kad gali jos kaltos, bet iš serviso po poros valandų pasiėmiau su pigiausiom žvakėm ir jau 20k prasukau ir nieko. Viskas čiki. Tai tikrai pasitikrinti žvakes reik.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.