Pereiti prie turinio

PABRADAS'16 - gegužės 27-29 d.


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 140
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

keletas ekstrymo viečikių iš šiandienos ... kai kur ir turistams gali būti riesta, ne dėl vandens, bet dėl stačių smėlėtų pakilimų, durpingų provėžų... būtina susimažinti slėgį padangose, gerai apgalvoti kaip apvažiuoti sudėtingesnę vietą ir prašytis kitų pagalbos jei užstrigsit .... Visur yra pasirinkimas - nerti, rizikuoti, bandyti, arba praleisti pasirinkus apvažiavimą. Teks pasivaikščioti pėsčioms pasižvalgyti, tik parkuokite mašinas arčiau krašto, kad kiti galėtų pravažiuoti netrukdomai... 

Be Naktibaldos, Labirinto ir kitų procedūrų 60 KP jau paruošta, bet bus dar... 

 

P5210748.jpgP5210747.jpgP5210731.jpgP5210723.jpgP5210719.jpgP5210708.jpgP5210705.jpgP5210703.jpgP5210701.jpgP5210680.jpg

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

daug važiavimo nusimato... gal teks leisti po Naktibaldos toliau važiuoti rinkti KP pagal legendą... :) kas norės pamiegos palapinėje, kas norės trasoje visureigyje pasnaus... kad tik lėkimo skubėjimo nereikėtų... 

tai ar zinoma jau kaip bus ,su pertrauka ar pilnas naktinis

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei "lekiat be miego" tamsoje tikimybė greičiau pasiklysti, nerasti KP, pasidaryti stogą... Lėkimu nelaimėsi, ramiai be klaidų reikia važiuoti... . bus kelios vietos, kur reikės ir atsargumo ir apsidraudimui prisirišimo už galo ar šono... Pagalbos sulaukti gali būti problema su ryšiu poligone... tektų patiems kapanotis arba laukti atvažiuojančių kolegų... todėl reikia labai rimtai tam pasirengti... 

 Jei 2 val nakties bus finišas po naktibaldos... tai iki 7 ryto starto turėsit papildomas 5 val. murkdytis... tada pusryčiai būtų gamtoje trasoje, ne stovykloje... 

ryt koreguoju kaip gaunasi su dienotvarke renginyje ir bus galutinai aišku... Jei kas apsigalvos ar šeštadienį ar penktadienį atvykti, jokių pataisymų registracijoje  daryti nereikia -  visi užsiregistravę atvykę ir atsižymėsite.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimui dėl "maisto kiek pasiimti ?" atsakymas - po naktinio SR NAKTIBALDA ilsimės stovykloje. 7-8 ryto pusryčiai (visiems ir šeštadienį atvykstantiems) karšti sultinys su kibinu ir į trasą pagal legendą... Trasoje 12-16 val bus karšti pietūs, barščiai su mėsa, arbata, kava... + kas norės dasipirkti kepsnelių galės. Vakare apie 20 finišas, ir "kareiviška košė" + daržovės, arbata + kas norės dasipirks kepsnelių (gardi traški vištiena x3, eur ar dar kas ) ... Sekmadienį ryte kopūstienė, arbata, kava... 

 

Ketvirtadienį visiems bus išiusta informacija kas kur kada ir kaip... :)

 

Šiandien dar ir CERTEX įsteigė keletą malonių prizų viusureigininkams - stengsimės, kad kuo daugiau dalyvių liktų patenkinti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Priminimas dalyviams!  Miego zonoje (palapiniu mestelye) masinos statyt draudziama!!! Ivaziavimas tik su stovyklos komendanto leidimu iskaraut smutkes. Kemperiams bus atskira aikstele. 

Siuksliu rusiavimui bus pakabinti atskiri maisai, rusiokit siuksles pagal galymybes(kol busit kondicijoi), tausokit gamta!!! :)

Redagavo Rojer07
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Priminimas dalyviams!  Miego zonoje (palapiniu mestelye) masinos statyt draudziama!!! Ivaziavimas tik su stovyklos komendanto leidimu iskaraut smutkes. Kemperiams bus atskira aikstele. 

Siuksliu rusiavimui bus pakabinti atskiri maisai, rusiokit siuksles pagal galymybes(kol busit kondicijoi), tausokit gamta!!! :)

gerb. komendante, ar si karta dalgely turėsi ? :D ar gal uzutekis jau apsienautas bus ....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. RENGINIO TVARKARAŠTIS - PAKOREGUOTAS

 

Gegužės 27 d. penktadienis
20:00     Dalyvių registracijos pradžia Starto vietoje Poligono stovykloje. (koordinatės bus el.paštu)
23:00     Renkamės BAZĖ 1. Sutemus startas į SR „Naktibalda“, dalyvauja visos klasės. Finišas po 2 val limito.

 

Gegužės 28 d. šeštadienis
07-08:30 Karšti pusryčiai dalyviams (penktadienio ir šeštadienio),
07:30 Šeštadieninių dalyvių registracija Stovykloje  Poligone (iki 9 val.).
08:00     Startas pagal legendą. Kiekvienam skirtas 12 val laiko limitas. Šeštadieninių dalyvių registracijos pabaiga.
09:00 Paskutinio ekipažo startas.
12-16 Bazė 2 karšta sriuba trasoje. Pagal legendą arba laiku atvykstate pagal GPS (Nr.45 legendoje) nespėję, gaus stovykloje.
20:00     Rezultatų kortelių priėmimo pradžia. Stovykloje maitina lauko virtuvė.
21:00  Paskutinio ekipažo finišas. Laiką fiksuoja teisėjas stovykloje, tada neskubant pateikiame tikrinimui KP atžymas.
22:00     Diskoteka po atviru dangumi. Bendravimas prie bendro laužo, žaidimai, dalyvių video iš trasos peržiūra.

 

Gegužės 29 d.  sekmadienis 
10:00    Kareiviški pusryčiai, preliminarūs rezultatai
11:00    Safaris tankų keliais, likusiems stovykloje pramogos.
13:00    Rezultatų paskelbimas, prizų, sertifikatų įteikimas.
14:00    Renginio uždarymas. Atsisveikinimai, išvykimas namo.

 

Dėl SR ir KP

 

SR „Naktibalda“, dalyvauja visos klasės. Važiavimas smėlio poligonu, be purvo ir balų.
BŪTINAS GPS navigacijos prietaisas (bent 1 taškui įvęsti), kas neturi, ieško sau poros su kuo startuoti ir turės bendrą rezultatą.
Limitas trasoje 2 val. 01-02 val. nakties po finišo grįžtame į stovyklą poilsiui.

Starte dalyvis gauna lapą su žemėlapiu ir viena pilna GPS koordinate. Nuvažiavus iki KP fotografuojama tik pati KP žyma (be visureigio ir žmonių).
Kiekvienas KP turi trūkstamą skaičių sekančios KP koordinatės didėjančia eilės tvarka. Sužymėjus visas KP finišuojame (grįžtame į starto vietą Bazė1) arba išnaudojus laiko limitą 2 val finišuojame nesvarbu kiek radote KP. Kiekvienas pavėlavimas 5 min anuliuoja vieną KP. Vėluojant virš 15 min rezultatas neužskaitomas.

Po finišo pateikiate lapą su rezultatais ir teisėjui paprašius, pademonstruojate rastų KP foto sutikrinimui. 

Grįžtame į stovyklą poilsiui.

Stovykloje jokio triukšmo, netrukdome kitiems ilsėtis - šeštadienis laukia kupinas bekelės nuotykių.

 

Dėl šeštadienio legendos - Startas iš stovyklos, burtu keliu traukiate nuo kurio legendos punkto išvažiavus iš poligono teritorijos tęsiate legendą. Atstumai surašyti METRAIS.
Startavę iš stovyklos visi važiuoja pagal legendą nuo  Nr.1 iki Nr.20 , pakeliui kelis KP atitinkamai atsižymite.  

Nuo Nr.20 skaitoma "už poligono teritorijos" ir savo nuožiūra važiuojate iki burtų keliu ištraukto legendos punkto, nuo kurio tęsiate pagal legendą.

Jei jums kuris KP yra per sunkus arba jame kamštis, praleiskite ir važiuokite pagal legendą iki sekančio. Jei spėsite su laiku, galėsite sugrįžti prie praleisto KP miško keliais.

Bus KP, kuriuos pasiekus reikia grįžti iki legendos punkto ir tęsti judėjimą toliau.

Visur pirmenybė grįžtantiems, siaurose vietose praleiskite kolegas, jie jau pavargo :)

Tie kas nenori KP atžymų arba jas praleidžia, vadovaukitės rodyklėmis su AP (apvažiavimas).

Kas be gervės, pasirūpinkite kas jus ištrauks arba pratemps, turistams nėra gilių vietų, bet kai kur provėžos durpingose vietose, rizika palikti plastmasinius bamperius.

Atidžiau rinkitės trajektoriją, tegu šturmanas pabėgioja. Visi apvažiavimai galimi tik keliukais ir kvartalinėmis, jei legendoje nenupiešta kitaip.

Sudėtingesnės vietos su KP ir AP (apvažiavimais) pateiktos kaip papildomos schemos legendos gale. Tai leis susiorientuoti kaip apvažiuoti sunkesnes vietas.

Ekstrymo keletas KP tuo pačiu numeriu, bet su "X" ženklu -  tai gilesnės sunkesnės vietos skirtos Monstrams su ratais virš 35" arba kitiems mažesniais ratais, bet su dvigubu koeficientu - užskaitomi kaip 2 KP. Jei KP su tuo pačiu numeriu tai rinkitės arba su "X" arba be, nes užskaitomi tik vienas iš jų tuo pačiu numeriu.

Nuo 12 val. iki 16 val. į Bazė 2 vykstame pagal legendą arba laiku atvykstate pagal GPS (Nr.45 legendoje)

Bazė 2 aikštelėje paliekate mašinas ir pėsčiomis einate link ežero, ten nuo 12 iki 16 val bus karšta sriuba, gėrimai, kepsneliai.  nespėję, gaus stovykloje.

Bazė 2 prie ežero vyks atskira rungtis laikui Turistams ir Reidui "Hidro testas".

 

Pravažiavus visą legendą arba baigiantis laiko limitui 12 val. grįžtate į Stovyklą poligone, gražinate legendas su rezultatais, pateikiat foto.

Kam nesvarbus rezultatas, bet nori įveikti visą trasą -  tas gali tęsti važiavimą, bet finiše privalo gražinti legendą, o rezultatai bus informacinio pobūdžio. Už atkaklumą irgi bus nominacijos ir prizas.

 

Jei dar bus klausimų, stovykloje galėsite paklausti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.