Pereiti prie turinio

eBay problema


Slow Motion

Rekomenduojami pranešimai

Noredamas pataupyti kaip tikras lietuvis nusprendziau is lenkijos nusipirkt bushwokerius pats :). isirinkau sumokejau babkes praejo jau 20 dienu raso kad dar neissiusta.per ta laika du kart rasiau pardavejui pirma kart atrase kad issiunte bet muitine sulaike ir zadejo poporos dienu viska issiaiskint su muitine ir pranesti rezultatus,nesulaukus atsakymo per savaite vel parasiau dar po savaites parase kad po poros dienu issius is naujo ir dar atsius i emeila dokumentus patvirtinanciu issiuntima.Praejus dar savaitei vel tyla ,tada parasiau kad atsaukiu uzsakyma ,tyla.Bandziau sendien i pati ebay skustis tik ten lenkiskai viskas tai seip netaip viska lygtai uzpidzius ismete i paypal bet ten kazkodel buvo parasyta kad siuo metu neimanoma atlikti veiksmo ir bandyti veliau.Kol kas tiek :(

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ta pati ir ebejuj galima padaryt. man panasi situacija su kinieciu buvo, tik dar blogiau. esme buvo kad jis padare kaip issiusta preke, ir po kiek laiko, kad jau atseit as gavau. nejo case'o atidaryt. tai skambinau i ebeju telefonu ir ten su konsultantu snekejau ilgai tai jis man case'a atidare, ko pasekoj grazino pinigus i paypala.

neprasrocink 45 dienu case'ui atsidaryti, nes tada jau saukstai po pietu, vienas pardavejas, man irgi taip zadejo zadejo, kol praejo 45 dienos, o tada skambinau ebejuj skambinau paypalui, sako very very sorry, bet rukyk :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Negali mesti į lenkišką puslapį, kažką ne taip spaudinėji. Eini į ebay.com, o geriausiai tiesiai http://resolutioncenter.ebay.com/ir ten pildai viską ką reikia.

Kaip kolegos jau minėjo, jeigu nepraterminuoji 45d nuo pirkimo datos - esi visiškai saugus.

Iš tiesų ebay/paypal sistema yra į vienus vartus pirkėjo naudai. Kai tik pirkėjas atidaro "case", pinigėliai tuojau pat rezervuojami iš pardavėjo sąskaitos ir kol vyksta susirašinėjimas - ta suma pardavėjas jau nebegali naudotis. Na ir šiaip, jeigu situacija ginčytina ir prašoma įsikišti ebay konsultantams - paprastai sprendimas priimamas pirkėjo naudai.

Na ir dar vienas pastebėjimas - "case" reikia uždaryti tik tada, kai jau gavai prekę arba grąžino pinigus. Taip pat "case" reikia atidarinėti visada iš karto, kai tik kyla įtarimų dėl termino ar pačio pardavėjo, nes pasitaiko atvejų, kai pardavėjas tiesiog tempia gumą, kad praterminuotum tas 45d. Bent anksčiau po 45d nebebuvo galima ir "negative feedback" pardavėjui palikti, bet dabar atrodo jau galima, tai pardavėjai niekur nedingsta ir po 45d, toliau noriai bendrauja. Šį mėnesį už vieną smulkmenėlę pardavėjas man grąžino 5eur, nors jau buvau praterminavęs 45 dienas ir Case atidaryti nebegalėjau...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sendien atejo zinute kad issiunte pagaliau nors buvau jam rases pries savaite kad atsauktu uzsakyma .Atsiuntimo datos vistiek nera  yra tik tracing number ir pagal ji raso kad perduotas DPD nor tame laiske raso kad per UPS siuncia .Zodziu ziuresiu kas cia bus per kelias dienas turetu ateit jai istikro issiunte.Nors man ju nebereikia vakar ispjoviau arkas daug auksciau zadejau pats gamintis tuos nelemtus bushwokerius :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kad tu kazkaip per antra gala cia suki :D

ebay jokio skirtumo is kokio ebay puslapio perki (.de, com, co.uk , .pl ar pan.) eini i resolution center pazymi, kad preke negauta, jie patikrina ir jei pardavejas nesugeba pateikti irodymu, kad preke issiusta ir pirkejas ja gavo, pinigus grazina iki paskutinio cento. Esu ebay ant scammeriu uzsiroves ne karta, visada pinigus grazindavo be problemu, tik reikia byla atidaryti anksciau nei 45 dienos po pirkimo. Buvo ir tokiu atveju, kai pinigus sugrazina, o preke po geros savaites atvaziuoja, aisku tokiu atveju pardavejui prasau laiska ir persiunciu jam pinigus dar karta.. Yra buve ir idomesniu atveju, pvz pirkau plansete uz mazdaug 200 USD, siuntinys stipriai velavo, pinigus susigrazinau ir po geros savaites plansete atkeliavo. Bandziau as kinieciui siulyti pinigus, tas liko giliai nesuprates ir pareiske, kad man daugiau nieko nekompensuos, dar karta pasiuliau pinigus, tas vel kazka i pievas atrase, tai taip ir liko pas mane ir plansete, ir pinigai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pries tai ejau i ta rezoliutin centra toliau I haven't received it yet,tada duoda pasirinkt koki itema tada ismeta ta kur ant foto toliau meta i lenku puslapi ir tada iskart i paypal jai labai reikes galiu visus screen padaryt   :)

post-11999-0-79281900-1462185736_thumb.jpg

Redagavo Slow Motion
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.