Pereiti prie turinio

Legacy/outback pusasiu ilginimas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, šiek tiek sugalvojau užauginti savo subarika,ir dabar bėda tame, jog buvo išsineres pusasis iš dėžės po pakėlimo ( susitvarkiau tam kartui dabar,bet nedrąsu varynet ir saugantis nesusukti vairo iki galo),gal kas žino kieno galėtų tikti pusasis jog man pailgetu jis kokiu 2-3cm. Naujų tekint kolkas nesinori, gal tiktų kokio foriko ar dar biesas žino ko.aciu iš anksto

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Jei deze mechanine, isnerus viena pusasi vaziavai tol kol centrinio difo mova buvo gera, mova numire masina nebevaziuoja. Idejus pusasi vaziuoja, bet nebera blokavimo tarp priekinio ir galinio tilto. Tvarkingas subarikas be vieno pusasio turi vaziuoti, vaziavimas kartais buna kaip su buksuojancia sankaba, bet vaziuoja. Speju tavo atveju taip ir buvo. Siaip ju ilgio orginalo pakanka.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas man automatas. Plius,atsivedes jungiklį kad atjungtu galą,tai kai paspaudžiau gaza((susukus vaira) ir buvo tada įjungtas tik priekis)) ir trakstelejo kažkas,nebevaziavo.ijungiau galą,važiavo. Su vibracija ir lyg buksuotu kaip sakai. Mova nemirus, tikrinau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Suprantu, bet toks jausmas buvo,spaudi gaza,ir atsilieka jis. Iš dėžės,jau slicai matėsi.keleivio pusė.

galas sankabom dajungiamas, tai irgi gal but jausmas lyg sakaba buksuotu. Man yra buve kad issinerdavo, bet kalta buvo isorine granata, i ja stanga pergiliai sulindo ir pusasis gavos ale pertrumpas. Jei pasikartos, siulau pakeist visa pusasi ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir be jos turetu but viskas gerai, Speju keldamas iskabinai fiksacini zied, biski pavazinejai ir issipurte tiek kad slicai nebekabino. Buvo karta. Galinis pusasis issikabines isvis nei is sio nei is to visiskai standartui, istate i vieta ir viskas ok iki siol.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.