Dragon Sukurta Kovo 24, 2016 Dalintis Sukurta Kovo 24, 2016 sveiki, balandžio 1 bus trinami iš forumo visi anonimai, nesvarbu ar senbuviai ar naujokai, kas neužpildėte tinkamai profilio, visokie vardeniai pavardeniai su viena raide ar netikrais kontaktais ir pan... Taip pat trinami užsiregistravę, bet neprisijungę nė vieno karto daugiau kaip metus,Paliekame senus narius, kurie yra palikę anksčiau įrašus diskusijose ar kitose dalykinėse temose... Mes čia atvira 4x4 bendruomenė ir neturime ką slėpti vieni nuo kitų... su anonimais ir užsimaskavusiais nebendraujame... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
chimik Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 teisingai... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aliuk-69 Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Teisingai, bet kiek liks? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gargzdai dzipai Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Cia tikriausiai tik taip,eilinis pagasdinimas.Aktyviu nariu yra gal tik koks tukstantis,o gal net tiek nera.Paziuresim kiek liks Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jeepcherokee Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Va čia tai velykos, va čia tai jėgutė, daug margučių padaužysim Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Puma Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Ne pirma karta cia toks valymas vyksta, pravalys ir nieko nepajausit, cia gal tik tiems anonimams baisiau. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
znk888 Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Siulyciau skirti viena menesi laiko uzpildyti duomenims. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arvydas77 Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 daugelis naujokų pareiškus pastabą dėl netvarkingos anketos ja susitvarko,tikrai vos prisiregistravus,ypač tokiems kaip aš neužaugusiems kartu su kompu,kartais nevisai žinoma kaip tai atlikti, tai kažoks laiko tarpas tarkim mėnesis ,gali būt skiriamas ,na o tokie kurie siunčia tolyn vos priminus taisykles ,neturėtų čia likti aš už forumą be anonimų ir be numirėlių Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arvydasius Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Teisingai Puma sako, buvo tokių valymų ir jokios tragedijos neįvyko. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
fronterapsakas Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Na su registracija tikrai nėra problema, užpildyti registracijos lentelę . Manau elektroninėj bankininkystėje pavedima padaryti mokam suvesdami duomenis, tai manau čia taip pat nėra sunku . Gal dabar bus rimtas valymas, kaip kolegos sako dėl to tragedijos nebus Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arvydas77 Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 o kokia ir kodėl čia turėtų ivykt tragedija?čia pagal principa-skestančių gelbėjimas-skestančių reikalas. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lincas Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Nerasiau nieko ir nerasysiu,o nuskesiu tiek bedos.Kam reikia susiesiekia asmenine zinute.O senbuviai ir taip zino ir mato kas yra kas.O mano asmenine info yra mano reikalas. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dima72 Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 O trinimo data pasirinkta atsitiktinai? Man kaskodel kila abejoniu kad bus kaskas istrintas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikas123 Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Nerasiau nieko ir nerasysiu,o nuskesiu tiek bedos.Kam reikia susiesiekia asmenine zinute.O senbuviai ir taip zino ir mato kas yra kas.O mano asmenine info yra mano reikalas.Ka tik parašiai, metus gali būti ramus Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dainius212 Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Ka tik parašiai, metus gali būti ramus .............................. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindeex Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 O nepagalvojat, kad gal zmones cia jungias, bet susiranda juos dominancia info, o ne diskutuot apie "ufo" ( valdai, nieko asmenisko ) ir jie ja randa, skaito, supranta. Tai kam jiem dar rasyt kazkokius postus? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lincas Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Ka tik parašiai, metus gali būti ramus Kas bendrauja gyvai tas ir toliau bendraus,kas prekiauja tie savo info surase.O tokiem kaip as kur paskaitinet idomu ir kelis komentarus parasyt nesuprantu kam reikalinga gali buti mano info.O prisidirbusius pasalina moderatoriai ir taip.Taip kad patys rekiat,patiem smagu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindeex Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Lincai, tavo poziuris ir keistokas. Juk niek neliepia seimynine padeti,asmens koda ir banko saskaitu nr su kodais surasyt. Bet vel, is kitos stiklo puses ziurint, - susikuriam nika, o ne tikrais vardais vadinames. Tad vat toks jis,tas internetas. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kactuz Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Nerasiau nieko ir nerasysiu,o nuskesiu tiek bedos.Kam reikia susiesiekia asmenine zinute.O senbuviai ir taip zino ir mato kas yra kas.O mano asmenine info yra mano reikalas. 100 % pritariu, kam reikia tas pazysta, o cia atskleidineti savo asmenines informacijos niekam nesiruosiu. Pasalins bus pasalinta, bus nauja pradzia ... gana to purvo, reikia veja vaikytis Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kactuz Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Lincai, tavo poziuris ir keistokas. Juk niek neliepia seimynine padeti,asmens koda ir banko saskaitu nr su kodais surasyt. Bet vel, is kitos stiklo puses ziurint, - susikuriam nika, o ne tikrais vardais vadinames. Tad vat toks jis,tas internetas. Visiskas marazmas tie duomenys, nes cia niekas negali patikrinti ar as Vardaitis Pavardaitis ar Jonas Jonaitis , dar pirma i galva sovusi numeri irasau ir reikalavimus atitinku. Tai jei taip yra tai koks tada skirtumas jie yra ar ne ? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lincas Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Gal ir keistas,ne man sprest.Nesuprantu pavardes,tel numerio ir t.t. poreikio is manes.Nei ka reklamuoju,nei parduodu nei foruma griaunu ar skaldau Turiu savo principus internetinio elgesio ir tiek.O jei kuriama bendruomene be anonimu,kas sutikrins juos visus ? Galiu prirasyt oro tiek kad.... ? As pacio veiksmo nesuprantu sito reikalavimo. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindeex Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Tai ka ir noriu pasakyt. Kad sis reikalavimas daugiau del uzgaidu,kad tipo mano kieme-mano tvarka. No smysl gdie? Juk tokia sudo infa gales surasyt, ir kas is to? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kactuz Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Cia tik tokiam reikalui yra vienas kelias, cia ne as sugalvojau, kazkokiam kitam forume maciau. Jei nori deti skelbimus, skaityti skelbimu skilti, dalyvauti renginiuose forumo vadovo organizuojamose, kad zinoti realia tapatybe, vienkartini mokesti kad ir 1 cento pavedimu ir zinai tada kas yra kas. Bet jei taip butu, tikrai pamazetu lankytoju forumo, bent mano nuomone. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mindeex Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Nepades tas vienas centas. Lietuviai juk mes. Mum uz dykuty reik. O del dalyvavimo, tai juk dalyvaujam kas norim, kas su kuo turim, ir jei turim uz ka. Del renginiu startiniu tai nieko nesakau,kainuoja, bet pasiplanuoji juk,kur vaziuosi, kur ne. Bet jei forumas mokamas, tai jau.. Kad ta viena cnt pravest reik 5 min tam skirt, ir dar duosi bankui trigubai uzdirbt. Tai gal tu bankininkas? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Albiertikas Atrašyta Kovo 24, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 24, 2016 Bendraminciu forumas ir nematau nieko cia blogo kad reikia daugiau info apie save...kodel jus ieskot visur problemu ,rasykit ta sovo netikra numeri ir nezaunikit Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar