Pereiti prie turinio

Renkama komanda Toyota forumui vystyti


Dragon

Rekomenduojami pranešimai

Labai senas noras sutverti specializuotą forumą apie Toyota Land Cruiser visureigius, pradeda realizuotis. Yra paruoštas čia pat (kol kas išjungtas nuo peržiūros) specializuotas Toyota Land Cruiser forumas, kuris bus kaip klubas visų Toyota visureigių vairuotojams, kuriame dalinsimės žiniomis, naujienomis apie Toyota visureigius. Seni forumo įrašai bus rūšiuojami ir perkelti pagal modelius. 
LandCruiser forume turinys bus išskirstytas pagal LandCruiser serijas. Prie kiekvienos visureigių serijos bus prisegtos temos su foto ir techninėmis charakteristikomis, savotiška biblioteka, kurią kiekvienas galės papildyti savo ar skolintomis žiniomis. Dalyviai greičiau ras atsakymus apie jam rūpimo modelio problemas ar patarimus, o naujokams bus patogiau ir lengviau susipažinti su šių visureigių skirtumais ir privalumais.

Jeigu norite vystyti šį projektą, jei gerai nusimanote kuriame nors TLC modelyje - atsiliepkite, jums priskirsime tos serijos moderavimo teises, galėsite prižiūrėti tvarką forume ir prisidėti prie Toyota visureigių populiarinimo.

O jei kas norės tapti ne tik virtualiu LandCruiser klubo nariu - klubas atviras visiems vairuojantiems Toyota visureigius, apie narystę dar bus laiko padiskutuoti, manau tai bus ir įvairių nuolaidų sistema, ir savo atributika, ir nauji renginiai, ir kitokia įdomi prasminga veikla, kurios tikslas vienyti pozityviam bendravimui.

 

Sudomino ? Atsiliepkite šioje temoje arba rašykite man į AŽ  :salut:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rolandai, TLC forumas bus atviras - matomas, skaitomas, komentuojamas visiems forumo nariams, prieinamumas nepasikeis, jei tik neprasidės bardakas su komentarais iš nevairuojančių TLC :)  Nemanau, kad jis turi būti tik LandCruiserClub nariams... kitaip kiti nežinos kas mes tokie ir kokius visureigius propaguojame ir ką veikiame :) Bet jei dauguma pageidaus turėti kokią vieną kitą rubriką tik sau vidaus reikalams (pvz organizaciniams, neviešinamiems reikalams) nematomą kitiems - viskas įmanoma.

Kad būti prijungtam prie grupės LandCruiserClub reikia kreiptis į Adminą per  AŽ , prieš tai būtina tinkamai užpildyti savo nario profilio anketą, Vardas, Pavardė, tel. nr. miestas, klubas, kokį Toyota visureigį vairuojate ir kiek metų .... turi būti realūs duomenys... anonimai nebus priimami..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vytis ir kiti nusimanantys seni toyotų "vilkai" bus pažymėti ir kiti matys, kad tai specialistai... :) su moderavimo teisėmis, belieka jiems pasirinkti už kurias serijas norite būti atsakingi... na pradžiai po vieną temą sukėliau su foto, toliau reikia tech charakteristikas išgraibyti, daugiau reikšmingų ar labai įdomių foto, istorijos aprašymus tos serijos įkelti. Kas ką turit dėkit kaip atsakymus prie pirmų temų, moderatoriai paskui sukauptą medžiagą aptvarkys. 

Ir palaipsniui sukėlinėsim čia turinį iš esamų diskusijų toyota tematika. 

 

įjungiu bendrą vaizdelį, kad būtų lengviau susigaudyti kaip planuojama, jei yra minčių kaip geriau daryti, siūlykit... . 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

vienas už visus nenudirbsiu :) galvokit patys kaip jums reikia... čia jau pačių entuziastų rūpestis, ne šio forumo administracijos. Kai pateiksit sąrašą forumo reikalingų savo markės, galėsim svarstyti kaip tai padaryti... bet turinį patys turėsit atsirinkti ir susidėlioti pagal markes... tam reikia išsirinkti sugebantį moderatorių.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ten senesni už D3 nelabai turi ką veikt, o čia renkasi visureigiai :)

visos galimybes yra, problemu su nekompiuterizuotais auto tiek ner. Jei i kita vieta kelsi, daugiau diskusijos bus? nagi ne :)

jei yra noro sestadieni gyvai galim pasneket :)

Redagavo R108
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Michail, yra http://www.landroverklubas.lt, ar dar vieno reik? :)

Geras ten forumaa - Land'u namai, bet kartais veiksmo ten truksta :) Siaip jauciasi kad sitame forume mes LandRoveristai dar stuburo neprisiaugine - vis Laumkelis&Co trukdo. Sitas forumas - tarsi vartai i visuomene, reikia kartais Land Roveriu varda apsiginti, kai vyksta lyginimai :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal geriau 4x4 Garazas rubrikoje palikti Toyota skilti, kaip ir buvo anksciau, o ja atsidarius jau tegul issidalina temos pagal atskirus modelius kaip dabar. Nes labai jau didelis tas pagrindinis forumo puslapis ir norint paziuret i zemiau esancias temas, tenka labai jau ilgai skrolint... :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.