Pereiti prie turinio

Kas matė Ufo


valdasamaliai

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 66
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

1979 ais... mačiau nepaaiškinamą reiškinį... buvau ir laiką užsirašęs ir su astronomais bendravęs, ar negalėjo tuo metu būt koks palydovas ar dar kas danguje tuo metu... Stebėjau lyg ir palydovą skriejantį, bet užėjus jam už debesiuko-miglos pradėjo didėti švieselė bet kartu ir blankti. Sekiau trajektoriją ir prie už debesies krašto išniro nebe švieselė, o tamsi dėmė ir nuskriejo link horizonto koks 300-500m aukštyje... stovėjau dar 10 minučių žado netekęs ir aplinkui dairydamasis...  bet koks tamsus tarpas tarp garažų pradėjo kelti šiurpą :) 

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Svečias Mentalistas

Che.. įdomi ir beribė čia tema. Iš tiesų, daug nepaaiškintų dalykų vis dar yra mūsų planetoje, kai kurių galbūt niekada niekas ir nesugebės paaiškinti. Pradedant visokiais paranormaliais reiškiniais, baigiant tais pačiais UFO. Kad mūsų planeta yra vienintelė, kurioje egzistuoja gyvybė - ne, tikrai ne vienintelė. Daug kas čia yra kažką realiai keisto matę, bet dažniausiai pasilieka tai sau ir niekam nepasakoja (durnius gi būsi..). O ir NASA bei valdžios institucijos niekada nepuola ir nepuls viešai pasakoti tokių dalykų dėl suprantamų priežasčių, t.y. visuotinė panika ir kita velniava, kuri kažką rimto atskleidus garantuotai momentaliai susiformuotų. Manau peržvelgus slaptus NASA ir valdžios archyvus ten rastum labai įdomių dalykų. Tie, kas tenai dirba ir kažką žino vėlgi yra griežtai užčiauptomis burnomis. Per kažkurį užsienio kanalą rodė laidą, kur ėmė interviu iš didžiąją dalį gyvenimo NASA pradirbusio, garbaus amžiaus vyriškio - buvo įdomu paklausyti. O šiaip tokiose vietose, kaip youtube yra be galo didelis skaičius grynų ir akivaizdžių montažų ta tema, tad netikėkit kiekvienu ten užmatytu filmuku, nes jame 0 realumo.

 

Kol kas vis dar įdomi vieta yra Area 51 (Roswell'as). Kaip ten bebūtų, kol nei vienas neturim labai stiprių įrodymų, tol ši tema liks labiau fantazavimo ir filosofinio pobūdžio. Man asmeniškai tokie mistiški dalykai yra visai įdomu.

 

P.S., kad jau apie mistiką tema, tai siūlau truputį pavadinimą abstraktesnį padaryti, o ne tik apie UFO. Kas ten žino, gal kas vaiduoklį matė, ar spintos su indais nuo sienų pas ką nors krenta. :D

 

O čia dėl bendro įdomumo :D

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=YlkH2EOHRMs

Redagavo Mentalistas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pačiam matyt neteko bet kareiviai pasakojo ir ne vienas pas mus tai būdavo po kelis atvejus per metus manau kad visas susidomėjimas dėl aeradromo ir dėl dalinio Varonež-45 pas mus apie šita dalini bijodavo net garsiai kalbėt https://www.youtube.com/watch?v=rhSY6K-Fs3g o štai ka pasakoja lakūnas https://www.youtube.com/watch?v=rhSY6K-Fs3g     

Redagavo Eimis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai daug laisvo laiko gali visa velnia susigalvoti i da papasakot kitiems ka sugalvojai. Linksma tema 10 balu

draugas yra pasakojes, kaip jie tokius filmukus kepdavo, gabus media studentai tokius kepdavo grazu ziureti :)

bet profo akis greitai isprikdavo kur pasleptas montazas, o kai atsirado telefonines kameros tai paslepti  montaza po pabloginta kokybe pasidare dar lengviau.

cia kaip iliziuonistai :) svarbu nuoseklus scenarijus,o poto jau dela tehniki.

buvo labai skambus video kaip erelis suka ratus poto ciumpa vaika ir su juo nuskrenda arba kaip bega vandeniu (batu reklama).

Nenoriu sugriauti jusu tikejimo, bet didzioji dalis video yra kokybiskas montazas :) siuo metu ispopulerejus rus video atsiranda ir RUufo video :)

https://youtu.be/Oe3St1GgoHQ

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Apie 2005-6 metus rudeni, atstumas koks 100m, daigtas juodas, forma stacio kiausinio,1,5 ant 1,2 m. panasiai skrido manevruodamas negreitai ir be garso, kaip tik tuo metu atvaziavo musu darbu saugos specas, kai parodziau kur ziuret, stovejom ziaunom atvepusiom kol NSO atskrides nuo karinio dalinio kokiu 10 metru aukstyje ties misku pakilo aukstyn padidino greiti ir pasukes 90 laipsniu, nuskrido virs gelzkelio begiu aukstyn ir tolyn.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Panvezys dviese. Neaiskiu dalyku maciau ir vaikystej kai nakti i skrendancia sviesa atskrido nuo zemes smailu kampu kita sviesa,kai suartejo pirmoji sviesa diziuliu greiciu, panasiai kaip meteoras pystelejo aukstyn ir dingo, apie 81 metus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.