Pereiti prie turinio

Klausimas del mechanikos kardanu


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Susikomplektavau mechanine gerve ant savo transporto NP(3,3td). Turiu klausima, zinantiems ir tokias (ar panasias pvz. toyotas :lol: ) turintiems:

Kardanas gervei gaunasi 133cm ilgio :shock: . Galiu pajungti tiesiai arba per pakabinama guoli. Kuris variantas geriau :?:

(Zinau, kad trumpesnis strypas gali buti plonesnis, ilgas pasijungia paprasciau, del pinigu irgi nesvarbu turiu viska ir slicus ir guolius) :lol: taigi kokie dar argumentai kiekvienam variantui :?:

Is anksto dekoju :mrgreen: .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gervei tau uzteks ir nuo bulviakases kardano.133cm nera daug,apsuku mazai. pasisukinek agroservise,ten visko pilna. smulkus slicai geriau,didesnis sukibimo plotas,jie ilgiau tarnauja.

Nori pasakyt jog gerves kardanas sukasi letai :?::?::?::?: ten minimum 30 apsisukimu per sekunde turetu but :scratch: Ar nusisnekejau :oops: :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vyruciai ar to klausiu... :roll:

 

Jei gerve jungiasi prie pirminio pavaru dezes veleno, tada apsuku bus tiek kiek spaudi... Jus abu teisus :D

 

Nusprendziau daryti su pakabinamu guoliu, visteik visa sistema turiu susiveikes, nes nei internete nei kur kitur neradau kitokios sistemos.

 

aciu visems.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi Ziogas suzinojo ko norejo tai gal galim tema pakeist :?::) pasnekam apie mechanines gerves :roll:

 

Va puslapiukas kuriam galima pamatyt NP gerve. Turetu praverst kamnors.

http://nissan4wheelers.com/eve/forums/a ... 457531/p/4

 

O tai del to greicio. Normaliai paspaudus gaza kokiu greiciu sukasi gerves bugnas :?: as manau jog per sekunde turetu 1 karta apsisukt :scratch: Kanangi gerve letina 30 kartu tai kardanas per sekunde apsisuka 30 kartu.

Man isvis buvo kilus minti imontuot i savo subaru gerve kuria prisirisus prie medzio ligioj vietoj ir 1 begiu su paletintoju vaziuojant trosas beveik neatsileistu.

Tai tada per gera purvyna varysi kaip juroj su kateriu :mrgreen:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

,gerves krumplis susikabines su 1 arba2 pavaros krumpliu ant antrinio velrno. arba jai buna atskiras krumplis kuris pastoviai sukasi. jei reikia sukimo momento jegai,o ne propeleriui. papildomas mazgas kaip pakabinamas guolis yra tik galvos skausmas. lynas eina nedaugiau 10cm i sekunde. Nebent neimanoma imontuot tiesaus kardano ir reikia ji lauzti. visa tai galima labai paprastai paskaiciuoti ir jega ir sukius ir vazdzdiu parametrus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

skrynia, bet bet kokiu atveju gerve stovi kietai prie remo o kardanas ateina nuo razdatkes kuri yra ant pagalviu tai ir slicai tada butini o per juos manau vis tiek vaiksto i sonus taip kad manau pakabinamas butinas, na aisku dar ir i ilgi reikia atsizvelgt.. o kodel sakai kad galvos skausmas? jei viskas sureguliuota manau jokio galvos skausmo .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.