Pereiti prie turinio

Talpus ir taupus parketnikas


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Keičiasi poreikiai tai reikia keisti ir transporta.

Ieškausi tik dyzelinio auto su diiiiidele bagažine. Nebūtinai 4x4, bet reikia kad būtų aukštesnis, nes iki namų 2km per mišką.

Norėčiau išsitekt su -+4000-4500

Žvalgausi į xc70 bet kaina tam kartui biškiuką per didelė.

Kia sorento įtariu jau kuro sanaudos bus nemažos. Na ir išlaikymas turbūt daugiau link normalaus visureigio bus (padangos ir pn).

 

Kokie dar galimi patikimesni variantai, kad ir žmonai ne sarmata būtų važiuot ?

siulau MB ML

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Subaru pirmieji dyzeliai kaip suprantu nelabai ir patikimi nes daznai skelbimuose su variklio defektu pasirodo. Jau is patirties zinau kad ner blogiau turet masina su nepatikimu motoru :) allroad atmeciau del vaziuokles remonto kastu. O jei susidet paprastus amortizatorius tai gaunas paprasta zemagrinde quatro. Tai vos ne geriau koks citroen, bent remontas pigesnis :D o kaip xc70 eksploatacija? Prie baznycios pasedejes pora men gal dar sukrapstyciau viena kita tukstanti. Bet jei nupirkus iskart remontas uz 1500 :o beje o ka manot apie mineta kia? Patikimumas/ kuro sanaudos?

Jei pirkt subaru dyzeli, tai tik su variklio defektu, tada dedi visiskai nauja short bloka (3k e) ir ilgam ramus.

Redagavo SubaruLT
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip, todel ir sakau kad man manymu geriausia pirkt su luzusiu alkuniniu, ir deti savo galvas ant visiskai naujo bloko su nauju alkuniniu ir naujais stumuokliais. Jei senas blokas labai neismaltas, gal ir naujo alkuninio pakaktu. Su nautotais nera ko net pradet zaist. Buna nusiperka labai priziureta ir tvarkinga, paima ir lusta. Nors kiti vazineja ir galvos nesuka. Kaip pasiseka. Dar girdejas kad del purkstuku kazkokiu bedu buna.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet jei naujas blokas su visu velenu niekuo nepatobulintas tai vistiek yra nemaža rizika. Išvada, kad subarikas tik benzinas ir ne kitaip :) Fronte B gal kiek ir patobulinta, kiek girdėjau varikliai 2.2 visai neblogi, bet turiu didelę antipatiją šitam modeliui nuo to laiko kai senelio A reikėjo remontuot ir remontuot. Dar dabar kampe numesta stovi tei net negaliu pažiūrėt :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiekvienam savo patirtis,bet man gal pasisekė. Per metus laiko pakeičiau tik granatos guma ir stabilizatoriaus antgalius.paskui jau man ją sudaužė,remontuoti neapsimokėjo,nes kėbulo dalys brangios. O seip vien pliusus izvelgiau.papuolė nupirkti of road komplektacijos,tai ji buvo kiek aukštesnė už kitas fronteras.plius dar buvo gale Lsd.Tai blogais keliukais bėdų nebuvo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na Sharaną galima pirkti jei stuburo negaila, o ir netalpus jis nė velnio. Chrysler Grand voyager, arba retesnis variantas Chevrolet Trans Sport (pats tokį turiu) būna AWD  variantai. Pabandžius juos, į europiečius net žiūrėt nesinori, nes talpumas ir komfortas nesulyginamas. Geras vanas Toyota Siena AWD, bet čia jau kita kainų kategorija.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...

Na kagi, derlius nuimtas ir griztu su ta pacia tema tik biski daugiau pinigo. Dabar jau metu tam reikalui apie 7000 :)kriterijai kaip ir liko tie patys tik dabar senesnes kaip 2008m zmona ziuret neleidzia ir butinai turi but isofix vaikiskai kedutei :) pagrindiniai variantai manau yra xtrail, santafe ir sorento, pagal popieriu visu bagazines gana talpios, del saugumo irgi reitigai neblogi. Kas neramina tai ju kuro sanaudos ir komforto lygis. Cia islenda dar variantas (tik nesmerkit) citroen c5 su hidro vaziuokle. Zodziu laukiu diskusiju, pasiulymu ir pn. Nes nors imk ir persiplesk :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar yra visureigių, kurie mažiau negu 10 l. dyzelio (mišriu režimu) valgytų ?

 

Kad ir WJ 2.7. Man mišriu režimu valgo 10.5~11l su 32" 265 All-Terrainais. Su plentiniais 29" 235 tilpdavau į 8.5~9l. Bet ko gero kiti kriterijai neatitinka - bagažinė Volvom tikrai neprilygsta, be to universaluose patogiau prieinama nes žemiau. Bendrai paėmus, juk WJ yra mažas džipukas (Compact SUV) - jei neliftuotas ir su gamyklinėm (29") padangom, tai jis praktiškai yra universalas tik kad vos aukštesnis. Ratų bazė irgi trumpesnė nei vidutinės klasės universalų (pvz. man su tėvo V70 apsisukt daugiau vietos reikia, negu su savo WJ). Bėda ta, kad WJ yra pakankamai ankštas...

Redagavo Domaso
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Dar klausimelis del subaru dyzelio. Ar tikrai nuo 10m issprestos problemos? Skelbimuose yra neblogu variantu nuo 11m uz 11-12 pinigo. Taip pat, kaip laiko ju awd sistema, apie xc70 nuo 07 tai prisiskaiciau kad nieko gero

Taip alkuninio problemos isprestos.Awd dirba gerai.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.