Pereiti prie turinio

MP2 2.5td problema su elektra


kileriXs

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, nutiko taip, kad neuzkrauna akumo. Nuvarius pas generatoriu meistra, pirma liepe nuvaryti pas elektrikus, nes nedega spidometro skydelyje nei pakaitinimo rėlė, nei tepalo lemputė ( vienu žodžiu niekas nedega skydelyje). Jo teigimu spidometro skydelis nesužadina generatoriaus, dėlto ir neveikia generatorius. Pas elektrikus eilės, gal yra kam teke susidurti su tokia bėda ir galite patarti nuo kur pradėti ieškoti bėdos ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Nekuriant naujos temos uzklausiu cia. Zodziu nedege vienas posukelis maziukas ant sparno. Atsukes  radau viena nutrukusi laida. kol krapsciausi uztrumpinau laidus. Uzgeso visos lemputes skidelije. Radau sudegusi saugikli, pakeiciau ir viskas vel veikia BET zvakiu kaitinimo lempute vietoi to kad is raudonos persijungt i zalia (kaip buvo pres tai) tik mirkteli zaliai o toliau dega raudonai. Ir dega taip pulsojant toligiai. Kaskokia abrakadabra :scratch:  Gal kam taip buvo? Ar turite minciu kaip sutvarkyti? Pas mane MPI

Redagavo Dima72
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Po variklio keitimo neuzsidega pretaisu skideli esancios lemputes. Konkreciai tos kurios uzsidega kai pasuki rakteli ir uzgesta po uzvedimo. Zvakiu, tepalo ir t.t.  Posukiai, atidaritu duru indikatorius veikia. Gal kaskokia rele uzkliudziau po kapotu? Saugikliai visi geri.  :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu cia speliojimas jau, bet tom visom lempikem turetu kazkoks valdymo blokas but. Tai kai tu motora pakeitei, gal kas neatitinka. Sakau speliojimas, bet gal kas gudresnis pasakytu. Juo labiau, kad dejai kita motora. Gal ten fiskiu kokie kontaktai biski kitaip isdestyti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jau pilnai nuemiau skideli ir atgal sudejau viskas ten gerai. Mases jei nebutu tai ir kitos lemputes nedegtu. Manau kad kalta kaskokia rele. Dabar tamsoi pakeiciau visas kiek radau, vistiek nedega :( jei zinot kokia tiksliai rele uz tai atsako, butu lengviau. Aplamai manau kad skidelis nekaltas nes nieks prie jo nelindo. Kaskas po kapotu negerai. Svarbiausiai kad viskas veikia, tik ndega indikacijos. Pacios lemputes irgi nekaltos :scratch:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Problema isspresta! Radau internete tokia pat problema pas zmogu buvo. Po variklio keitimo nedega lemputes. Patarimas buvo toks: Pavalit generatiriaus fiskes kontaktus. Butent del blogo generatoriaus kontakto nedega paneles lemputes.  Tam varkseliui kontaktu valimas nepadejo :wacko:  Jis isarde puse masinos ir pagaliau net neisivaizduoju kaip jis sugalvojo pakeist fiskes kontaktus atvirksciai. Tai yra balta pajunge vietoi melino o melina vietoi balto ir taaadammm, viskas veikia! Jis minejo jog generatoriu pirko is Tailando. As kaskaip maniau kad i Tailanda skrenda pailset o ne generatorius ten perka :D  Zodziu apsiginklaves sita informacija nubegau keist vietomis laidus. Mano atveju tai nepadejo :wacko:  Bet zinodamas kad problema kaskur pre generatoriaus, patikrinau ar generatorius duoda krovima. Pasirodo ne :wacko:  Pajungiau laidus prie kito generatoriaus net jo nesumontaves ir  valio! Lemputes uzsidega!  :cheer:  Dabar generatorius jau pakeistas. Problema isspresta. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Beveik panasiai ir sakiau. Kitas motoras, kiti metai, ir kitaip kazkas pajungta. O seip maladiec, svarbiausia radai priezasti, ir pasidalinai jos issprendimu, ko cia reta. Nes daug kas uzklausia, ir kai susitvarko gedima, tai net nepasistengia parasyt kas ir kaip buvo. O mum visiem visokia info tikrai reikalinga :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

MP Generatoriuje yra relė , ji nuo to, kad generatorius MP I labai žemai stovi, dažnai perdega, nes vandens gauna ir taip temperatūros svyruoja. Atsiranda trūkimai korpuse. Dar yra fiškių bėda. Jos yra generatoriaus apačioje, tai purvas, vanduo ir sniegas tas fiškes suvalgo per sezoną. Nes jos ne originalios dažniausiai pardavime būna, jų plastiko klasė kita. Tai pastoviai su tuo problemų " buketu " ir reikia tampytis. Aš generatorių perrinkdavai kas met, po 1 - 2 kartus. Galvojau generatorių viršuje persidaryti, vietos yra sočiai, seną palikti savo vietoje, kadangi jis su tepalo pompa yra, tegul varinėja tepalą. Viršuje statyti Hondos Akordo arba Civiko  generatorių, nes jis mažesnis , o galia tokia pati. Bet.... bet pardaviau savo autobusą .

Yra tema forume, daug kas jau persidarė generatorius viršuje. Jei dažnai važinėsi, tai su dabartine situacija bud problemų. Tai nekrauna, tai nedega, tai neveikia, nes purvo ir vandens per visus galus pilna.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.