Rytisss Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 per pacius salcius vazinejau, tai syla labai normaliai ir greitai. Tik salono temperaturos reguliavimas toks idomus, pradzioj uzkaitina, tai beveik net per karsta buna, paskui pucia vesesni ora (nezinau, taip turi buti ar cia kazkas nevsai teisingai veikia), tai kad salone komfortiskai butu galima sedeti, laikau nustatyta 23 C temperatura . Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mortal Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 Jei temperatūra variklio sukyla, tai webasto nepadės Pečių pasitikrinkite ir sklendes, kurios reguliuoja šilumos patekimą į saloną. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 per pacius salcius vazinejau, tai syla labai normaliai ir greitai. Tik salono temperaturos reguliavimas toks idomus, pradzioj uzkaitina, tai beveik net per karsta buna, paskui pucia vesesni ora (nezinau, taip turi buti ar cia kazkas nevsai teisingai veikia), tai kad salone komfortiskai butu galima sedeti, laikau nustatyta 23 C temperatura . Pas mane tas pats, bet manau čia normalu, juk kaitina kad greičiau prišildytų iki reikiamos temperatūros, o paskui jau tik palaiko. Man tai netrukdo toks veikimas. Dėl šilumos tai čia skonio reikalas, aš tai kokius 26 užsivarau, man gerai, bet kiti dažnai alpsta su manim važiuodami Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 Įdomu, sustojus ir išjungus variklį, po kiek laiko pasigirsta sklendžių suveikimas, tipo užsidarinėja. Pas jus tokie procesai vyksta? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 Įdomu, sustojus ir išjungus variklį, po kiek laiko pasigirsta sklendžių suveikimas, tipo užsidarinėja. Pas jus tokie procesai vyksta? Vyksta ir pas mane kartais tokie procesai Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rytisss Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 pas mane irgi tas pats. Kas ten darinejasi ant Jeepo tiksliai nezinau, bet ant opelio tai uzsidaro recirkuliacijos sklende, kad salonas maziau vestu. Ant jeepo turetu irgi kazkas panasaus buti. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 (redaguota) Vyksta ir pas mane kartais tokie procesai Tik kartais? Pas mane tik sustoji, ir po kelių minučių prasideda sklendžių muzonas. Redagavo Sausio 4, 2016 Mive Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 pas mane irgi tas pats. Kas ten darinejasi ant Jeepo tiksliai nezinau, bet ant opelio tai uzsidaro recirkuliacijos sklende, kad salonas maziau vestu. Ant jeepo turetu irgi kazkas panasaus buti. Jo , jei tik koks stipresnis vėjas , tai gan greit suveikinėja. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Sausio 4, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 4, 2016 Tik kartais? Pas mane tik sustoji, ir po kelių minučių prasideda sklendžių muzonas. Nežinau, nelabai jau bekreipiu dėmesio... kartais dažniau, kartais rečiau, kartais visai nesigirdi. Kažkurį kartą atsimenu važiuojant pastoviai ten judėjo/girgždėjo be perstojo... Bet lyg ir viskas normaliai šildo ir persijungia pūtimas kur reikia, tai neimu į galvą.. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Sausio 6, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 6, 2016 Nu va blyn, prisigyriau, kad viskas veikia... Šiandien važiavau ir pastebėjau, kad per centrines groteles (kur po magu), dabar pučia tik šaltą, nesvarbu kokį režimą nustatai... (per šoninius pučia šiltą). Kai pradėjau važiuot, dar lyg per centrines šiltą pūtė. Spėju bus tos sklendės nuėjusios, nes ten malasi jos kartais... Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mive Atrašyta Sausio 6, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 6, 2016 Na, bet surast kurios sklendės kabina makarus sudėtinga. Vaikiškai pagalvojau, reiks nusipirkti mini kamerytę - zondą ir peržiūrėt kurios sklendės maskatuojasi. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Domaso Atrašyta Sausio 6, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 6, 2016 (redaguota) Yra tam tikra kombinacija kurią suspaudžius, pečiuko ekrane parodo klaidos kodus: https://www.youtube.com/watch?v=kIWnuZ8vkEEAš pamenu kažkada žiūrėjau, tai man išmetė kažkokį kodą kad ne visai tvarkoj, bet lyg viskas normaliai veikė. Reiks dabar patikrint.. Redagavo Sausio 6, 2016 Domaso Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
roosas Atrašyta Sausio 6, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 6, 2016 (redaguota) Nu va blyn, prisigyriau, kad viskas veikia... Šiandien važiavau ir pastebėjau, kad per centrines groteles (kur po magu), dabar pučia tik šaltą, nesvarbu kokį režimą nustatai... (per šoninius pučia šiltą). Kai pradėjau važiuot, dar lyg per centrines šiltą pūtė. Spėju bus tos sklendės nuėjusios, nes ten malasi jos kartais...Gali būti ir pats pečiukas pasikišęs jei kas pylė miltukų radiatoriui "užtaisyti", nes jei nustatai "HI" neimanoma rankos prie ortakio laikyti. Redagavo Sausio 6, 2016 Roosas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Sausio 7, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 7, 2016 Nu snd ryte galutinai sunervino jeep suluzo sutarskejo sklendes nieks nebeveikia tik i salona salta ora pucia.klaidas meta sklendciu.ir butinai turejo dabar sugest kai silumos reika ir dar ant langu nepucia.gal kas zino kas tvarko per bardcioka nes daugibucio kieme ir tokiu oru nesigaus.atvaziuociau ir i kita miesta Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kestelis Atrašyta Sausio 7, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 7, 2016 867032003UtenaMan ten darė. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Sausio 7, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 7, 2016 867032003UtenaMan ten darė.Aciu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dusk Atrašyta Sausio 8, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 8, 2016 Reik pagalbos gal kas turi koki drauga kuris yra ardes peciukus JGC WJ 2,7 CRD ar koki pazystama ir galetu pasidalinti kontaktais ? cia kur virsui nurodytas NR zmogelis vis atmeta Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Sausio 8, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 8, 2016 Reik pagalbos gal kas turi koki drauga kuris yra ardes peciukus JGC WJ 2,7 CRD ar koki pazystama ir galetu pasidalinti kontaktais ? cia kur virsui nurodytas NR zmogelis vis atmeta www.demontas.lt/ utena Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ryšard Atrašyta Sausio 11, 2016 Dalintis Atrašyta Sausio 11, 2016 Sveiki, gal kas žino kur Vln. tvarko peciukus? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mukaas Atrašyta Vasario 22, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 22, 2016 Sveiki, pas mane ismete klaidas 15,52,57.Kas pades issifruoti? Aciu Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
namaste Atrašyta Vasario 23, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 23, 2016 Google išmokit naudotis vieną dieną.http://www.wjjeeps.com/climate.htm Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rytisss Atrašyta Vasario 23, 2016 Dalintis Atrašyta Vasario 23, 2016 http://lmgtfy.com/?q=jeep+wj+climate+control+fault+codes Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ryšard Atrašyta Kovo 13, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 13, 2016 Gal jau pabandė kas sklendes pieciuko taisyt? Man metė klaidą 52, išpjoviau plastmasę pagal brėžini rasta Youtube, viskas ten vaikšto sukiojasi iš pirmo žvilgsnio. Gal kas galėtų geriau pakomentuot kaip reikia daryt. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Kovo 13, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 13, 2016 tai kam tu pjoviai ar tau neveike sklendes, ar del to kad klaidu kodus rode.nes buna klaidos atminty like,man taip buvo jau galvojau reiks pjaut plasmases, klaidas rode bet sklendes veike gerai.klaidas istryniau rankiniu budu.ir jos daugiau neatsirado, nebent akuma atjungi. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
FonZero Atrašyta Kovo 13, 2016 Dalintis Atrašyta Kovo 13, 2016 52 klaida yra ne temperaturiniu sklendziu,o recirkuliacines sklendes. Tos kuri reguliuoja oro paėmimą iš lauko arba vidaus. Dažniausiai būna nulūžusi ir uzkritusi sklendė ant ventiliatoriaus angos ir beveik nieko tada nepucia. Ventiliatorius ūžia bet nepučia Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar