ramshius Sukurta Lapkričio 10, 2015 Dalintis Sukurta Lapkričio 10, 2015 Situacija ta, jog į keleivio kojas pučia šiltą o į vairuotojo šaltą ( ir įtariu kad su klima, nes kojas net gelia). Sukiojant pūtimo padėčių ratuka, nieks nesikeičia. Gal kas jau buvot susidūrę su šia problema, ar sklendės kaltos ar reguliatorius? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dainiussl Atrašyta Lapkričio 10, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 10, 2015 (redaguota) Bėda čia. Spendimo būdas. Redagavo Lapkričio 10, 2015 Dainiussl Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ramshius Atrašyta Lapkričio 10, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Lapkričio 10, 2015 Bėda čia. Spendimo būdas. Dėkui, bandysim remontuot Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ramshius Atrašyta Lapkričio 11, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Lapkričio 11, 2015 Pratestavus išmetė: 13 = Mode motor not responding ir 54 = Left temperature door travel too large. 54 kaip pašalinti jau žinau, o 13? Gal kas patars? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zygis Atrašyta Lapkričio 12, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 12, 2015 Pratestavus išmetė: 13 = Mode motor not responding ir 54 = Left temperature door travel too large. 54 kaip pašalinti jau žinau, o 13? Gal kas patars?Laba diena gal atlikai remonto darbus kad siltas oras ir saltas oras pustu? Klaidas mete po remonto ar prieš remonta. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ramshius Atrašyta Lapkričio 12, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Lapkričio 12, 2015 Pakolkas vazineju su vilnonem kojnem, neturejau kada prieit. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pavela Atrašyta Lapkričio 12, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 12, 2015 sveiki gal pagelbesit ka reiskia peciuko kodai 50 ir 52 liktais viskas veikia pas mane nesuprantu kas cia per klaidos Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
namaste Atrašyta Lapkričio 12, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 12, 2015 50 = Mode door travel range too largeThe error code 50 is straight forward. Your Blend door actuator went further than expected: i.e.: The plastic stop has broken. You'll have to replace the blend door assembly.52 iš esmės tas pats. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dusk Atrašyta Lapkričio 27, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 27, 2015 Sveiki kas laksto su GC WJ 2,7CDR jum greit sila salonas ? kaip ir variklio temperatura buna normaliai bet ilgokai sila salonas meginau testa atlik kaip video tai pas mane dega 0 tipo jokios klaidos Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mortal Atrašyta Lapkričio 28, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 28, 2015 Gali būti, kad pečiukas salono užsiskišęs, reikia bandyti išplauti. Dar liūdnesnis atvejis būtų, jei kasnors kažkada buvo supylęs sandarinimo miltelių. Tada nieko neišeis. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mafas Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 (redaguota) Na turiu ir as klausima. Kaip pas jgc wj su langu rasojimu? Cia visiem per lietu rasoja langai tik ijungus peciuka ar tik man? Isemes fyltra sendien buvau tai ten dregna taip neprastai. O ir vandeniui patekt ten is visu pusiu yra kaip. Vien prie valytuvu varikliuko plysiu gamykliskai yra i ta ertme. Kai nelyja viskas ciki nuna. Tai vat klausimas kaip pas kitus wj yra. Tiesa fyltro nekeiciau dar. Bet ne tame esme manau Redagavo Lapkričio 30, 2015 mafas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mielks Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Pas mane iš vis salono filtro nėra,tik plasmasinės grotelės.Drėgnu oru,tik užkūrus auto rasoja ir reik gabaliuka pravažiuot kol rasojimas visiškai dingsta.poto viskas gerai,neberasoja. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mafas Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 (redaguota) Pas mane iš vis salono filtro nėra,tik plasmasinės grotelės.Drėgnu oru,tik užkūrus auto rasoja ir reik gabaliuka pravažiuot kol rasojimas visiškai dingsta.poto viskas gerai,neberasoja. Na o pas mane uzrasoja net galinis. O vazinet nezinau net kiek reik kad bent galiniu duru nebut aprasoja. Priekinius soninius gal po pusvalandzio ir nupucia. Bet cia dar vienas wj prastas inzinieriu sprendimas Redagavo Lapkričio 30, 2015 mafas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mortal Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Nerasojo nei viename mano rurėtų WJ. Kažką ne taip darote Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mafas Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Nerasojo nei viename mano rurėtų WJ. Kažką ne taip darote Kol nelyja nerasoja o ka ten kitaip padarysi? Nuemiau snd valytuvu plastmase tada nuemiau fyltro plastmase ir matau kad pats fyltra dregnas jau. Ant pacio popieriaus bega vanduo per ta apsaugine plastmase. Na bet man ja pavyko uzdengt plastmases gabalu nuo bakelio. Bet matau nepadeda. Taika kitaip padaryt? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
katis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 pas mane nera salono filtro.langai nerasoja.wj 2,7crd Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mafas Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 O neprades peciuko sklendes strigti nuo tokiu fintu? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viliuxs Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Lapkričio 30, 2015 Sveiki. Filtro nera ir pas mane ir kas keisciausia kad rasoja stovint langai. Ir nelabai nusipucia reik su skuduriuku pavalyt tada likucius jupucia ir daugiau nerasoja. Kol neuzgesini viskas gerai uzgesinus vel aptraukia. Ir atsukus vejelio daugiau kaip puse, prietaisu skydelyje visi parodymai dingsta Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mortal Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Jei neina rasti problemos, visada galima užsidėti "vetrovykus" ant priekinių langų ir langus palikinėti 1cm pravertus. Niekada nerasos. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mielks Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Kai turėjau audi a6c4 ir tas pats būdavo.tik biški drėgniau lauke ir pipec,neina langų nudžiovint.Problema buvo sklendėje kuri atidaro oro paemimą iš lauko.Pečiukas salono orą ratu vaikydavo,o ne iš lauko imdavo.Sakau gal ir čia panaši problema.Dar bandyčiau filtrą išėmęs pavažinėt kelias dienas. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
roosas Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Kai turėjau audi a6c4 ir tas pats būdavo.tik biški drėgniau lauke ir pipec,neina langų nudžiovint.Problema buvo sklendėje kuri atidaro oro paemimą iš lauko.Pečiukas salono orą ratu vaikydavo,o ne iš lauko imdavo.Sakau gal ir čia panaši problema.Dar bandyčiau filtrą išėmęs pavažinėt kelias dienas.Šiaip tai klima ar kondicionierių reikia susitvarkyti ar užpildyti ir salone bus net per sausa, turėjau irgi audi, tik išjungi klima ir langai niaukti, jeepe tas pats, atjungi nuo kompresoriaus klimos laida, pavažiuoji lietuje ir aprasoje. Neišradinėkit dviračio. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mielks Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 1, 2015 pas manajį wj klimos nėr.kondicionieriaus ir nejungiu.Su rasojimu bėdų neturiu. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viliuxs Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Tai dabar neveikia tas kondicijonierius. O toky tvarta kol prisildo tai 50 km nuvaziuoti reikia. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rytisss Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Pas mane yra salono filtras, langai nerasoja. Kondicionierius prie tokių temperatūrų aplamai nesijungia, schemoje yra temperatūros daviklis, dabar nepamenu tiksliai nuo kokios temperatūros jis blokuojamas (knopkę nuspaudus lemputė užsidega, bet kompresoriaus sankaba nejungiama), bet iš patirties žinau, kai pvz lauke temperatūra pakyla tiek, kad kondicionierius galėtų isijugti ir jį naudoji, ryte temperatūra būna nukritus ir kondyskes įjungti nebeleidžia, tada būna šakės. Ant kondyškės išgarintuvo būna prisikondensavę vandens paskui jį kol išpučia, atsibosta laukti, kaip čia kažkas rašė, galima ir 20 km nuvažiuoti. Todėl tokių orų geriau kondyškės net nebandyti jungti . Pas mane kai būna nustatyta ant 'auto' kartais ryte pradeda traukti priekinį langą, įjungiu priekinio pango apipūtimą, langai nudžiūsta, pastatau ant auto ir neberasoja. Tiesa, mano jeepas naktimis stovi šildomam sausam garaže, tai gal ir tai turi įtakos Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
roosas Atrašyta Gruodžio 1, 2015 Dalintis Atrašyta Gruodžio 1, 2015 (redaguota) Pas mane yra salono filtras, langai nerasoja. Kondicionierius prie tokių temperatūrų aplamai nesijungia, schemoje yra temperatūros daviklis, dabar nepamenu tiksliai nuo kokios temperatūros jis blokuojamas (knopkę nuspaudus lemputė užsidega, bet kompresoriaus sankaba nejungiama), bet iš patirties žinau, kai pvz lauke temperatūra pakyla tiek, kad kondicionierius galėtų isijugti ir jį naudoji, ryte temperatūra būna nukritus ir kondyskes įjungti nebeleidžia, tada būna šakės. Ant kondyškės išgarintuvo būna prisikondensavę vandens paskui jį kol išpučia, atsibosta laukti, kaip čia kažkas rašė, galima ir 20 km nuvažiuoti. Todėl tokių orų geriau kondyškės net nebandyti jungti . Pas mane kai būna nustatyta ant 'auto' kartais ryte pradeda traukti priekinį langą, įjungiu priekinio pango apipūtimą, langai nudžiūsta, pastatau ant auto ir neberasoja. Tiesa, mano jeepas naktimis stovi šildomam sausam garaže, tai gal ir tai turi įtakosO tu užkurk mašina, atsidaryk kapota- ir pažiūrėk kad kartas nuo karto suveikia elektromova siurblio kompresoriaus, labai retai, bet suveikia nesvarbu kokia temperatūra lauke ir kiek laipsnių užstatyta salone palaikymui. nemaišyk dar kondicionierius – įrenginys, šaldantis orą automobilio salone, o klimato kontrolė – tai sistema, palaikanti nustatytą mikroklimatą. Jei neužpildyta šaltnešiu sistema langai rasos žymiai stipriau.http://autoledi.lt/pradzia/straipsnis/Svaros_palaikymas/Rasoja-automobilio-langai-is-vidaus-ka-daryti http://www.sekunde.lt/automanija/saugus-eismas-aprasoje-langai-%E2%80%93-dazno-vairuotojo-kosmaras/ Redagavo Gruodžio 1, 2015 Roosas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar