TautisLada Sukurta Rugpjūčio 24, 2015 Dalintis Sukurta Rugpjūčio 24, 2015 Sveiki, pries ziema noretusi tvarkingai pasikelti Nivuke manau 5 cm butu pats tas man. Gal kas gali pasidalint patirtimi kaip legviausia tai atlikti? Buciau labai dekingas. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aarwiss Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 paskaityk nivu temoje tikrai rasi smulkiai. priekyje volgos 24 spiruoklės, gale šaibos virš spiruoklių, atrištas priekinis reduktorius, pakabinta razdatke ir žinoma reikęs naujų granatų ir t.t. darbo nemažai, tik kad neitin brangu ir neitin sudėtinga Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bildukas Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 Dar "prostavkių" po priekinės pakabos šarnyrais...Bet tu man pirma pasakyk, nafig reikia Nivą kelti? Kokiu tikslu tai nori daryt? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aarwiss Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 Dar "prostavkių" po priekinės pakabos šarnyrais...Bet tu man pirma pasakyk, nafig reikia Nivą kelti? Kokiu tikslu tai nori daryt?o taip reiki ir tai praaukštinti.ko taip nusiteikes prieš pakėlimą? manau kad max 5cm tikrai verta Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikas123 Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 Dar "prostavkių" po priekinės pakabos šarnyrais...Bet tu man pirma pasakyk, nafig reikia Nivą kelti? Kokiu tikslu tai nori daryt?Žinant tavo nuomonę kad niva iš savęs gera ir nieko nereik jei daryti galima būtų sutikti jei ji naudojama žvyrkeliu ir asfaltu. Pravažiuos ir šiokią tokią būzą purvo, bet norint važiuoti labiau prastesniu keliu, pakėlimas duoda vien tai kad galima kiek piktesnius ratus uždėti. Manau neverta ginčytis kad nivos orginalios padangos kokiais 70 ar 80 metais buvo gana geros, kol nebuvo geresnių. Dabar galiu sporinti su tavimi kad su savo saharomis pravažiuosiu ten kur tu su savo šaškėmis tik muiluosi savo padangas, ir čia diskusija tuščia. Galim diskutuoti dėl šnorkelio, dėl gervės, bet dėl padangų diskusija lygi diletantiškumui. Jau nekalbu dėl šliaužimo dugnu. Tad pakėlimas turi prasmės. Žinoma stebūklų nebus, bet tu rukysi ir matysi kaip tolsta mano pakelta niva nuo tavosios rimtesnėje pelkėje. Ir aš nesigiriu. Taip pat svarbu padaryti buksiravimo rimtas kilpas, nes priešingu atveju matys savo kilpas prie traukiančios auto troso. Tai mano nuomonė. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rojer07 Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 25, 2015 seip pas bilduka irgi saharos:)truuuuputi didesnes nei bazines:)Kiek Niva betobulink - vis vien UAZ gaunasi, o is UAZo arba TLC arba Patrulis, cia religijos klausimas © MANO! Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugpjūčio 27, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 27, 2015 Noriu susidet saharas ir pakelt tvarkingai apie 5 cm. Pravazumas tikrai pageres ir vaizdas bus liuks.Mikas kokiu ismatavimus susimoves? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikas123 Atrašyta Rugpjūčio 27, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 27, 2015 Pas mane saharos santūriai saikyngos, tokių įpatingai sunku gauti, 225x75 R15. Man jų užtenka, žinoma deda 235 pločio, bet jau pjaustymo atsiranda nemažai, plius laužo agregatus, granatas, pusašius ir t.t. Realiai užtenka pravažumui ir 215 pločio. Tada nereik nieko pjaustyti, tik pakelti tuos 5 cm ir viskas. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 jeigu 225 det reikia daug ispjaustyt skardas? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikas123 Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Galines arkas prie durelių apie pora cm ir priekinio sparno patį priekį. Priekį tai labai paprasta, su galu kad gražiai teks jau padirbėti. Plius jei jau 225 dėsi reiks ir arkų praplatinimus bent 3 cm dėti nes labai šonus taškys ir tech apžiūros nepraeisi. Su 215 nereik jokių praplatimų dėti. Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
justas320i Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Maniske su 7cm liftu ir 235 75 r15 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikas123 Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Papasakok Justai, kiek priekinių reduktorių nurovei? Kiek diferencialų suėdei? pora komplektų kaip minimum su tokiais ratais Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
justas320i Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 28, 2015 Reduktoriai gal 2 priekiniai . Neatrista pas mane buvo. Galini viena reduktoriu. Granatos per metus tikrai karta pakeistavau. Pusasi tik 1 sugebejau. Ratu guoliai siaip tikrai greit dyla. Na bet rezultatu buvau patenkintas. Maza ir lengva. Ropoja kaip tarakonas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bildukas Atrašyta Rugpjūčio 29, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 29, 2015 (redaguota) Taip, pas mane irgi Saharos padangos tik išmatavimai 205/75 R15. Aukštis kaip standartinių Nivos ratų.Mano nuomone kelti pakabos pagalba nėra verta. Jau geriau pjauti arkas ir dėti didesnius ratus jei jau labai norisi. Beje, MIKAS123, aš "Medininkuose" buvau, ir "Pabrade" būsiu. O kur tu? Kada pasimatuosim savo ilgiais, t.y. ratų dydžiais? Redagavo Rugpjūčio 29, 2015 Bildukas Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikas123 Atrašyta Rugpjūčio 30, 2015 Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2015 Žinau kad dalyvavai tiesiog situacija mūsų kita, tu sudrapalini nivą ir imi kitą, o aš vis dar su ta pačia nes po tokių renginių nivos ilgai netempia. Plius tau Niva savaitgalio automobilis, su savają as kone kasdien važinėju, žinoma kai ji nesugedus Tik šiaip pasitikslinimui, ar tu teigi kad: tvarkyngai pakelta niva su 225 ar platesniais ir tuo pačiu didesniais ratais važiuotų prasčiau, nei su 205 pločio ratais ir nekelta niva? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugpjūčio 30, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugpjūčio 30, 2015 Praplatinimus irgi turiu. Vaziuosiu i aleksota kainu pasiziuret. Manau 215 ziuresiuos Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bildukas Atrašyta Rugsėjo 1, 2015 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 1, 2015 Žinau kad dalyvavai tiesiog situacija mūsų kita, tu sudrapalini nivą ir imi kitą, o aš vis dar su ta pačia nes po tokių renginių nivos ilgai netempia. Plius tau Niva savaitgalio automobilis, su savają as kone kasdien važinėju, žinoma kai ji nesugedus Tik šiaip pasitikslinimui, ar tu teigi kad: tvarkyngai pakelta niva su 225 ar platesniais ir tuo pačiu didesniais ratais važiuotų prasčiau, nei su 205 pločio ratais ir nekelta niva? Pravažumas tikrai padidės, bet valdomumas suprastės.Vėlgi, jei, kaip tui sakai "protingai" pakelta, tai viskas gerai, tiuk aš manau, kad "protingas" pakėlimas nevertas tiek pinigų ir laiko, lyginant su pasiektu pravažumo padidėjimu.Na, bet čia kiekvienam savo. Jei turi savo dirbtuvėles ir auksines rankas, tada žinoma, kelti ir malonu ir apsimoka Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugsėjo 1, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugsėjo 1, 2015 (redaguota) Yra geras tvarkingas garazas, irankiai. Rankos irgi nekaires ) kelsim ir desim padangas ir vaizdas ir efektas bus Redagavo Rugsėjo 1, 2015 TautisNiva Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugsėjo 1, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugsėjo 1, 2015 Beje, kur padangas pirkot? Aleksote nelabai ka pasiule. Ir kaina aisku kad kuo mazesne Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikas123 Atrašyta Rugsėjo 1, 2015 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 1, 2015 (redaguota) Padangas pirkau bent jau aš tai iš skelbimų saharas 225 pločio naujas, kainavo 900 litų. Prieš tai buvo BFGoodrich MUD TERRAIN 215 pločio, jos kiek mažesnės nei saharos to pačio pločio, tai pjaustyti nereikėjo o ir važiavo Niva gerai su jomis. Bet saharos geriau bekelėj. Beje turėk galvoje kad tau dar vitaros R15 ratlankių reikės tie įvairiai kainuoja uz 4 vnt nuo 200 iki 400 lt. (Vis dar litais skaičiuoju) Redagavo Rugsėjo 1, 2015 Mikas123 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugsėjo 3, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugsėjo 3, 2015 Turiu skardas 15 Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugsėjo 14, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugsėjo 14, 2015 Kokios kainos vaiksto dvidures nivos vadinamu vietraviku ant duru? Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gezatron Atrašyta Rugsėjo 14, 2015 Dalintis Atrašyta Rugsėjo 14, 2015 Lenku tai apie 15 euru atrodo Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugsėjo 14, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugsėjo 14, 2015 (redaguota) Radau internetu dekui Redagavo Rugsėjo 14, 2015 TautisNiva Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TautisLada Atrašyta Rugsėjo 21, 2015 Autorius Dalintis Atrašyta Rugsėjo 21, 2015 (redaguota) O gal kas pirke Lytagroje padangas? Kaip kainos? Forume radau yra kas pirke Medved Redagavo Lapkričio 29, 2015 TautisNiva Nuoroda į pranešimą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti
Komentuoti gali tik registruoti nariai
Susikurkite paskyrą
Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.
UžsiregistruotiPrisijungti
Turite paskyrą? Prisijunkite.
Prisijunkite dabar