Pereiti prie turinio

Darosi nesaugu vienam keliauti, kriminalas Albanijoje


Dragon

Rekomenduojami pranešimai

Delfi neskaitau :) labai retai ten pasižiūriu... bet anksčiau iš atsiliepimų keliautojų buvo minima tik vagystės didmiesčio centruose ir nedraugiški čigonai prie sienos su Juodkalnija, važiuojant per jų rajonus buvo atveju apmėtoma akmenimis...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 2 savaičių...

Na taip, sako kad ir Somalyje žmonės kažkaip gyvena ir nieko. Matyt jiems irgi viskas gerai. Būtų blogai, gal negyventų. Taip ir su Albanija. Kam nelabai, tas ten nosies nekiša, o kas ieško "įdomesnių" potyrių, tas kartais susiduria su "nepatogumais".

Nereiktų betvarkės Somalyje lyginti su Albanija... Tai Europos šalis, kuri stengiasi integruotis į ES :) Lietuvoje irgi būna, kad tai turistus pastatas užgriūna, tai kas nors ką nors nuknakcina grobio tikslais...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • 1 metų...

Su Albanija viskas ok. Ne su visureigiais keliavom, bet teko prisiliesti (druciai) prie albanu kulturos. Vasara 2016 vestuvese buvom :) drauge uz albano istekejo. Is esmes viskas ten labai gerai, zmones super, maistas super. Tik cikadu cirkimas kiek nervavo. Bet kai daug rakes privartoji, galima klausyti. Keliavome aplin Elbasan. Visi sutikti zmones (daugiausia prekybininkai) tikrai ir pasnekedavo ir arbuzu pavaisindavo. Apsilankiau ir klubuose. Albanes tikrai vertina lietuvaicius :) tikiuosi, kad mano motetiske neskaito sito posto.. kainos nera dideles, bet is vietiniu kalbu- tai todel, kad buvome kiek toliau centro. Klausinejom ir apie "mafija". Tai kaip ir pas mus, mafija pas juos yra vyrisusybe ;) tad, i Albanija tikrai dar grisime ir tikrai visiems rekomenduoju.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mes 2013 ten keliavom. Visą Albaniją pravažiavom iš šiaurės į pietus. Viskas ten gerai. Net vakarais pasivaikščiot išlysdavom.

Žmonės draugiški, kai kurie netgi pasisveikina lietuviškai :)

Šalis neturtinga, bet graži. Kaip mes sakėm, "ties Albanija baigiasi Europa" :)

O dėl šaudynių, tai visur pridurkų pasitaiko.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.